Септември `09 - 33

• 11 143
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Ааа щях да ви питам, то и затова влезнах, а без малко да забравя  newsm78 newsm78 newsm78 четох, че пиенето на прясно мляко особено в края на бременността не било препоръчително, можело да причини алергии и астма на плода  #Crazy #Crazy Аз това не го знаех, имате ли си на идея. Нали трябва много калции, пък... за пореден път се убеждавам че колкото по-малко чета, толкова по-добре.  smile3521
 Лека вечер  cheers
За първи път чувам за подобно нещо.... Може би в някои специализиани сайтове ще има инфо...  newsm78

# 211
[четох, че пиенето на прясно мляко особено в края на бременността не било препоръчително, можело да причини алергии и астма на плода

На мен  един лекар  ми каза, че нямало файда от пиенето на прясно мляко (особено ако не е домашно) по- добре било като сме пиели хапчета...не знам до колко е вярно , но аз и по принцип не обичам прясно мляко- предпочитам млечни продукти
Това е от мен за днес .Отивам да забъркам нещо, че мъжо ще си дойде
Лека и прохладна вечер на всички  bouquet

# 212
Привет и от мен...
Да ме добавите в листата - аз съм ПЕТЯ от гр.София - в момента живеем в кв.Дружба 1....

# 213
Чифлигарова - стискам палци с магнерота да овладееш проблема, малко остана  Hug
*clara* - честит рожден ден на твоят татко, да ти е жив и здрав   bouquet
kiαrrα - почивай си повечко и намали възможно най-много вдигането на тежко  Hug
gingerina - корема като камък също се води контракция, аз бях така почти през цялото време на първата бременност. Магнезии и Но шпа Peace
Чувала съм, че майките на 1 детенце, когато са бременни, не е голям проблем да вдигат първородните си деца. тялото им било свикнало с тази тежест и ако внимаваме, няма проблем. Но за не раждалите бъдещи майки това би могло да причини преждевременно раждане.
vanina123 - аз съм с 1 котка, до 1г не съм ги събирала двамата, сега само се разминават по коридорите, но Стефан все иска да го дърпа за опашката и да го целува и трудно ги разделям. Но пак не му давам много да го пипа и после веднага мия ръце. А котката е заточена денем на двора, нощем вкъщи  Peace
И мен ме мъчи безсъние, не мога място да си намеря, само се въртя, а и жегата не помага Sad

# 214
Добро утро,мацки!

Снощи имахме гости и беше толкова весело,просто се спукахме от смях.Но от цялото стоене права вчера цял ден-чистене,готвене,оправяне-стъпалата ми в края на деня бяха като огромни кифли,на които стъпвам.При това съм на климатик и не съм излизала вчера по Жегите-грозна гледка ви казвам Blush Здраве да е,нали не ме боли и най-важното бебо да е добре! Praynig И добре че е мъжът ми,който толкова ми помага милият. Heart Eyes
Не съм чувала млякото да е вредно,но и аз не обичам така да го пия.
Stefi Stefi и аз понякога си чувствам коремът така опънат,но не ме притеснява Crazy
mim4eto007 почивай си,не остана много! Hug
Сега мисля да закусим и на моренце newsm44 Обичам съботата!И морето!

# 215
  • където има любов
Добро утро ,милички!
Бамба неверояна си!Мерси за кафето и другите вкусотийки!
Аз тази сутрин съм решила да пием кафенце навън,докато е по-хладно.Снощи излязохме на разходкакъм 8.30 и пак не се дишаше,затова днес ще опитаме сутринта.Проблема е обаче как ще събудя моите поспаланковци толкова рано.
Алекс утре заминава на море с баба си за 1 седмица.До сега не се е разделяла от нас за толкова време и ми е едно смотано.Сигурно на 3-тия ден ще ми домъчне е и ще изюркам мъжа ми да ги прибира ooooh!
Стефи,това което пишеш ми е толкова познато,аз досега си карах перфектна бременност,но изведнъж нещата се объркаха.
Мимчето,почивай повече!

# 216
Добро утро и от мен  Grinning.
Гледам за неразположения говорите, много са гадни пуштините. Аз до скоро бях така но да чукна на дърво от около месец съм ок. Появява ми се само по някое придръпване на корема от време на време, но не смятам че е нещо сериозно.
Аз да ви кажа вчера какво ни се случи. Бяхме ние насам натам и на връщане мъжо спира пред един магазин, ама тои на стръмна улица. И остави колата запалена и на ръчна. Викам аз ами ако тръгне, а той няма бе спокойно. И си го чакаме ние с детенце ( тои си седи на мъжо на седалката и нещо волана върти. Идва Иван и дечко като го видя тръгна да се прехвърля в мен, ама натиснал ръчната явно лекичко и като тръгна оная ми ти кола на заден и навътре към улицата. Аз с детето в ръце, гледам ръчната вдигната уж, не мога да стигна педала, абе мани мани. Малко се постреснах, ама слава богу нямаше движение в тоз момент и мъжо се метна в движение в колата, та ни '' спаси ''. После чак смешно ми стана като си помислих ква съм паника, в такива ситуации хич не реагирам адекватно.

Киара, ако държите връзка с горската китка, кажи и пак да ни навести, то и ние си се оплакваме, нормално е, мен лично не би ме натоварила, а на нея ще и е по добре ако сподели.

Още нещо исках да пиша, но забравих какво после като се сетя пак.
Хубав ден на всички момичета  Hug...

# 217
  • Бургас
Привет и от мен! Изпратих Краска и П. да се потопят в морето. Дадох м строга нота до 30мин да са си у нас, че ме е страх в тази жега да са навън толкова дълго. Та сега си пия кафето на спокойствие. При все, че дребосъчка стана точно в 6: 30 (иначе през седмицата едвам я вдигам в 8 за детската градина  Close)  аз се наспах хубаво. Любимия ми реши да ме пощади и се зае той в игри с нея.
Тази вечер имах на няколко пъти ужасно болезнени крампи и на двата крака. Чак ми се искаше да викам от болка. И сега си усещам десния крак леко схванат.
Но, момичета, най-големия ми проблем са гърдите или по-точно кожата под гърдите. Явно там се изпотявам непрекъснато, защото имам тежък бюст и цялата съм в гнойни пъпки. Едно, че е ужасно болезнено, второ, че ме боли и сърби. Мажа с крем за подсичане- Пенатен, на Чико и Судокрем, но имам чувството, че няма никакъв ефект. Питах доки- и тя вдига ръце. Някой от вас да има същия проблем и как се справя с него?  Praynig

# 218
Добро утро и от мен, момичета Hug
И днес няма да се диша от жега sweating
LaDiDa и аз го имам проблема с изпотяването под гърдите (постоянно съм мокра там), но до сега пъпки не са се появявали. Щом те сърби и боли, мисля, че е по-добре да отидеш при специалист дерматолог, за да види точно за какво става въпрос и да ти изпише нещо, което да помогне. Може причинителят да не е само потенето, а и някакъв дразнещ кожата фактор от рода на сутиен или някакви дрехи(най-вероятно от изкуствена материя). При мен по принцип се получават пъпки и обриви от дразнещи материи, за това особено сега, когато постоянно се потя, гледам да обличам само памучни дрехи, защото иначе се получава ужасен сърбеж - но все пак, посъветвай се с дерматолог. Hug

# 219
Здравейте,милички!
Как я карате в този ад?Сутринта ходихме с мъжа ми пеша до един магазин,уж да се поразходим,ама аз изплезих език от жега.Направо ми стана лошо!Не е за излизане!
LaDiDa,наистина много неприятно! SadАз съм с малък бюст и такива проблеми намам,но мога да те посъветвам!Най-ефикасното средство за мен за всякакви кожни проблеми са промивките със смрадлика(тетра).Пробвай с отвара 2-3 пъти на ден,а вечер мажи с най-обикновен крем Здраве!Изпитано е !Просто,но ефикасно!Ако искаш пробвай!Пожелавам ти от сърце да се избавиш от този проблем.Знам колко е неприятно ,особенно в тези жеги! Hug
Clara,като че ли видях себе си в тази ситуация!И аз съм много неадекватна в такива моменти!Важното е,че не е станало нещо сериозно!  bouquet
Хайде лек ден,момичета! Hug

# 220
здравейте,момичета:)   жегите са ужасни,но от утре ще се разхлади. и аз да се разпиша за парвата страничка -Мими от Повдив  Първа бременност.

за изпотяването под гърдите -по -често трябва да се взима душ и памучни материи да се носят.Незнам този крем "здраве"  за подсичането дали ще помогне в случая.  

вие мажите ли зърната с нещо.трябва ли да ги третираме (подготвим) за кърменето?

а що се отнася до мамите ,които носим бебоите ниско доло май при всички си го има тва опъване на коремите.имам чувството че моя ще се пръсне.постоянно е надут ,на малкия май му е тясно и се мъчи да се завърти,но не успява.незнам  кога е краиния срок да се завърти бебето ?

# 221
здравейте секси мадами  Hug незнам при вас,особено по-морето е по-хладно,ама тука от 9 сутринта е ад направо,а моя малкия с тая шарка направо пощурява  #Crazy   Laughing

bamba,мерси за кафенцето мила,ама сега като показваш тези торти/аз не ям,че ми става тежко-а така ми се хапва  #Crazy /сега ми пратив колтче едно парче,защото инае откачам като ги гледам  Joy  smile3511

чифлигарова,на тебе поотминаха ли ти болките?дано всичко е наред.нашия също ще ходи с баба и дядо на Албена на моренце,и ние до сега не сме се отделяли,ама няма как-само дано ги слуша,че е малко палавичък  newsm10

LaDiDa ,да ти кажа освен с пудра да пробваш,защото малкия така като ми се обривше от жегата,какви ли не мазила накупих,ама само добрата стара пудра помогна  Peace

лек ден на всички и се пазете от жегите  Hug

# 222
LaDiDa,сега,като прочетох поста на nahodkata, се сетих,че на пациентките ни които правят лъчетерапия,много им се разраняват гърдите от облъчването,и им препоръчваме да се мажат с пудра или талк. И задължително промивките със смрадлика да правят!Това за памучното бел6о също е добър съвет.
Nahodka,много ме е жал за детенце.Представям си колко му е дискомфортно с тия пъпки в жегата!

Ох трябва да отивам да приготвям нещо за обяд! Hug

# 223
здравейте Hug явно в тея жеги на никой не му се пише.... разбираемо Simple Smile
то човек да  #Crazy
LaDiDa и аз сум чувала за тетрата че мн помага.... дано бързо ти мине че сигурно е мн кофти  Praynig
и да се оплача - развали ни се климатика и сега духа само топло smile3511  newsm45
Това  е от мен за сега .
  bouquet за всички
Аз отивам да полегна,че ми се  smile3507

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 15:49 от keri_

# 224
  • Бургас
Благодаря ви, милички, за съветите.  Hug
Само талк не съм пробвала и отварата от тетра. gorbi, непременно ще си направя още днес.
Иначе не е от дрехите или бельото- нося само чист памук. Сутиените също всичките, които нося сега са тип потник- без шев отдолу и чист памук.  Аз и като цяло избягвам изкуствените материи, че кожата ми си е чувствителна. Петър като ме видя преди малко за какви рани вече става въпрос каза понеделник непременно, че ще ми вземе час за дерматолог.

Общи условия

Активация на акаунт