Септември `09 - 33

• 11 152
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте и от мен днес !!!

Ама наистина е много топло, ходих до пазара за плодове и после малко по магазините , но като се прибрах в 13.00ч направо бях супер изморена.

дундито 2 гледах ви вчера, големи сте сладури,
 Hug

Aguto, честити придобивки и на теб, сдобиила си се съ страхотни неща.

desi 79,добре дошла  Hug Hug Hug

А относно контракциите и аз имам всеки ден такова втвърдяване на корема от края на 6-я месец. Но ми прави впечатление, че напоследък като се втърди стои малко по- дълго време от преди. Пия си хапчетата- нутри маг и ношпа. Доки казва да почовам.

# 196
Деси 79 -здравей. Hug И аз сам от петрич. Много се радвам че се включи и др мамче от града.  smile3503

# 197
  • София
Забравих, за първа страничка- Диди, София, кв. Бенковски, ще се радвам ако има някоя мама наблизо.
Качих снимки на коремчето в албумчето.

# 198
  • София
Изпращат ме на фетална, записах си час при д-р Цолова във Фемина, единствено при нея имаше най-скоро свободен, на 28ми съм на преглед. Имате ли някакви наблюдения за нея, някой ходил ли е при нея?
Аз ходя при нея, от 10-та гс ходихме 4 пъти, много съм доволна, много е внимателна и обяснява всичко, може да я попиташ всичко, което искаш. Миналият път вече беше ясно, че и тя е бременна  Peace
Аз съм си вкъщи и умирам от жега, ходя полу-гола и пак ми е топло  ooooh! Но въпреки това съм започнала голямото чистене, днес почти успях с кухнята, съвсем малко ми остана. Изчистих хладилника, че беше ужас, намерих вътре едни грейпфрути от зимата, ама си бяха ок, даже си направих си сок  от тях tooth
За срещата не съм писала, беше много хубаво и приятно, прекарах си много добре  Hug Дано повторим скоро Simple Smile Снимки Миринда направи, сигурно не  е имала време още да ги качва, аз лично изобщо не се бях сетила да нося фотоапарат  Blush
Та това от мен, момичетата с контракции да почиват повече, че не бива да си създаваш сам проблеми чак сега, накрая  Peace

# 199
hristi здравей, ти при кой лекар ходиш.
Може да се запознаем някой ден.
Аз сега не излизам много,че съм с много чести контракции.

# 200
Здравейте мамчета.
В тия жеги много кофти, аз от сряда вече съм 45дневния болничен и ще имам много свободно време да губя при вас  Joy
Я кажете как става това с албумчето. Аз все още нямам тази парола мога ли без нея да кача снимки и аз. Искам да ви питам някой от вас има ли домашни любимци и ако да как смятате да процедирате с тях и бибчо. Аз имам 2котки 2кучета и така. Кучовците ми са на двора само денем в големите жеги или зимата спят при нас а котките временно няма да посещават бебка но незнам какъв период от време да не ги запознавам. Ако някой има опит нека сподели.

# 201
  • София; Дружбето
Аз днес съм добре, благодаря ви момичета Hug Ако не ме болеше дупето нямаше хич да мрънкам Laughing Но жегата навън ме уби, едвам се прибрах от училището на 9 месеца
Честити придобивки на напазарилите. Аз мисля другия месец да купя креватчето и да знам, че всичко си имаме за бебето.
Неки, пиши как е Манос. Някой знае ли къде се загуби Горската китка Rolling Eyes
vanina, аз запознах бебето и котката още първия ден като тя сама го избягваше около 3-4 месеца

# 202
  • София
pocahontas80, благодаря за отговора, а дали да си взема диск да запишем бебчо, и колко струва прегледа и записа на диск? Благодаря ти предварително.   bouquet

# 203
  • София
pocahontas80, благодаря за отговора, а дали да си взема диск да запишем бебчо, и колко струва прегледа и записа на диск? Благодаря ти предварително.   bouquet
Няма нужда да вземеш диск, тя си има там, само трябва да й казваш от началото, че искаш и да я снима на 4Д. Прегледа беше 60  лв, а диска 30 лв. Общо 90 лв.
Имай предвид, че ако бебето се крие няма да може да го снима, нашата миналия път едвам успяхме да я видим, така че трябва и малкото човече да съдейства  Laughing

# 204
Здравейте момичета! Аз не съм от редовно пишещите, но съм от редовно четящите  Simple Smile
Добре дошли на новите мамчета!
Дундито, поздравявам те - толкова сте сладки, а ти си толкова лъчезарна!
Момичета и на мен ми препоръча доки много, много да почивам и се опитвам да го спазвам. И си пия магнерота, но въпреки това имам по няколко контракции на ден. Корема ми е доста ниско и така ми притиска, че понякога......  #Crazy
Освен това понякога, особено след като съм лежала и се изправя, усещам корема си толкова изпънат, че чак коремната стена ме боли като при мускулна треска....... На някой друг случвало ли му се е? Дали е нормално? На преглед съм другата седмица в четвъртък и се надявам всичко да е наред.
Щях да забравя - за първата страничка - Стефана, София - Люлин 8, първа бременност

# 205
Здравейте мамита,не съм писала от доста време и не съм ви и изчела още,но привет на новите мами   bouquet това е хубаво още септемвриики  Simple Smile.
Аз да се пооплача,че от тук на татък ще се включвам все по-рядко,понеже ми наложиха пълно лежане  Naughty Шииката вече ми е скъсена с около 2 см!Иначе бебетата са си ок,вървят напълно симетрично и си отговарят на седмиците,но пуста шиика тръгнала да ги ражда вече  ooooh! И затова лежане  Peace

За списъка отпред-Мария,Горна Малина  Simple Smile

Е за сега това,ще пиша,когато успея! Peace

Желая на всички ви успех!  bouquet

# 206
А днес докато чакахме при личната едно семейство се кльопнаха на двата свободни стола пред кабинета и айде жената как да е, ама мъжът въобще не му беше неудобно и хич и не предложи да седна аз и така си откарах права с детето на ръце. Много се ядосвам на такива несъобразителни хора  #Cussing out

ooooh! Абе как може да има такива хора??? Направо откачам като прочета подобно нещо! Хайде, аз свикнах да не ми стават в градския транспорт, случва се много рядко, но да съм и с малката и никой да не направи място - сигурно ще побеснея.  #Cussing out

Дидии, надявам се на прегледа при Цолова, да се окаже, че вече всичко е наред с бебчето.  Praynig

Stefi Stefi, това което описваш незнам дали е нормално, но и при мен го има. Ама вече не се и втелясвам много-много, само ако имам болки се шашкам, другото си втълпявам че е нормално и така. Иначе и моя корем е много ниско и като се разрита бебето е доста некомфортно, но още малко...

Горска китка не е много добре, писа ми че бременността й е доста тежка, има много оплаквания и не иска да пише, защото си мисли, че ще ни натовари.  Confused Аз й казах, че ще й стане по-добре ако сподели с нас, но тя няма желание. Изпаднала е почти в депресия и ми е много мъчно за нея. Тя знаеше за срещата и по принцип каза, че ако се чувства по-добре ще дойде, но щом не е дошла...  Sad Незнам, дано съвсем скоро драсне два реда тук, за да знаем повече за състоянието й.

mim4eto007, щом се налага - започвай да лежиш и това е. Нека още малко поседят бебчовците в коремчето ти. Иначе много се радвам, че са добре, това е най-важното! Дано всичко е наред до края!

# 207
  • Пазарджик
Здравейте момичета и аз не съм от много пишещите но редовно ви чета!
Бяхме на море за една седмица и съм изпуснала една тема, но ще наваксам. Малчо остана много доволен, като малка жабка е по цял ден не излизаше от водата!
Преди морето на 10.07.09г. ходих на ФМ при Марков, бебчо си е много  добре Praynig, даже малко сме напред с размерите в 29 седмица бяхме 1336кг. Малко съм разочарована, защото и според Марков трябва пак да съм секцио / имам разширени вени, а пък и първото ми раждане беше секцио по медицински показатели/ ,а толкова исках да родя норално, но ще ги послушам докитата все пак са за това. Сега се надявам този път да нямам никакви проблеми. Simple Smile
За първата страница-Силвия, гр.Пазарджик.

Hug на всички, и дано успеем да се опазим до финала.  Peace

# 208
dessi79

sweating
Аз  за раждане съм се насочила кам Майчин дом в София /там раждах и предния път/.
Я да помоля и аз за паролата Praynig

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 19:35 от hristy

# 209
 Привет отново  Laughing Laughing
Дундито, големи сте образи  tooth newsm10
 Аз днес пак се престарах с хоцкането и на финала се прибрах с крака като дереци и целите в рани, те толкова надути, че обувките ми отесняха.  Бях се засилила на края на града, на място където никога не съм стъпвала да върша услуги на хора. Като цяло ми се събра 3 часа с трамвая, голяма жега, а по едно време от болка от прежулените ми крака ми се доплака направо. Успях да се прибера, но и днес се надцених, май май наистина не ми стиска дупето напоследък, но нали съм кратуна.  rotfImao
 Отивам сега да   1ironing wash. Хубав уикенд на всички Simple Smile
 Ааа щях да ви питам, то и затова влезнах, а без малко да забравя  newsm78 newsm78 newsm78 четох, че пиенето на прясно мляко особено в края на бременността не било препоръчително, можело да причини алергии и астма на плода  #Crazy #Crazy Аз това не го знаех, имате ли си на идея. Нали трябва много калции, пък... за пореден път се убеждавам че колкото по-малко чета, толкова по-добре.  smile3521
 Лека вечер  cheers

Общи условия

Активация на акаунт