Септември `09 - 33

• 11 153
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Kiarra,направо ме разби ShockedАми пази се повече де ,как ще вдигаш 20кила.Мъжа ти да я вдига малката!Трябва дасе пазиш!Моята майка ей тъй е вдигала какво ли не,когато е била бременна с близнаци и едното бебче е починало в нея в 6 месец.Едва са я спасили.Това не ти го пиша,за да те стряскам,а за да разбереш,че е много важно да се пазиш.Нали знаеш,че бременните не трябва да вдигат повече от 5кг.Хаиде,накарах ти се малко,ама не се сърди,от добро чувство е!! Hug Hug

# 181
А ако ви кажа, че почти всеки ден се налага да вдигна Хриси и да я пренеса спяща до леглото й, а тя тежи 20 кг, сигурно ще ме помислите направо за луда.  Embarassed Ама от днес - край, ще се пазя повече, че доста се изплаших.
Аз така си докарах отлепването в 7 г.с - да го вдигна в Билла да си вземе сам питка. От тогава съпругът ми категорично ми е забранил каквото и да е подобно натоварване.А малчо все ме пита-"Като родиш бебето ще можеш ли да ме вдигаш вече?"
Пази се, Киара  Peace Малко остана Simple Smile

# 182
  • Русе
За списъка- Татяна Русе

# 183
Здравейте момичета!
Много отдавна не съм писала, а да си призная не съм и чела. Ходихме за 5 дена до морето, заради баткото главно и нямах достъп до нет. Аз хич и не се изкъпах - само краката си топнах, че имам много неприятна слънчева алергия и не издържам на плажа.
На всички, които имат някакви проблеми - да се пазят повече и да са спокойни. Днес и утре се пазете от жегата, че си е страшно. На мен поне въобще не ми понасят жегите, а и вече доста ми понатежава.
Гледам нова практика сте въвели, за изписване на имената на първа страница - за протокола - Даниела, гр. Казанлък.
В последно време наблюдавам, че съм станала много неспокойна, будя се нощем и н е мога да заспя, явно вече ме е затресла предродовата треска. А и да си призная - още нищо не съм подготвяла като багаж за болницата, все си викам има време. Вече съм в болнични 45-дневен преди майчинството и колкото по- наближава термина, повече се притеснявам...
Хайде до скоро!

# 184
Мсже ли да ви помоля за паролата за апбумчето.

# 185
  • around the world
Пропусне ли човек да прочете няколко дена после голямо четене пада.
Да попитам мамите които са гледали детски легла срещали ли сте размер 100/60.
За първа страничка Цветелина - Русе  Възраждане, 2 - Ра бременност момиче.
Лек ден на всички и повече почивка в тая жега. Hug
Вероятно имаш предвид легло с размери 600(ш)/100 (д). Тези които ние намерихме обикаляйки за легло бяха 60/120 или 70/140 за всичко останало трябвало по поръчка. Иначе съм виждала бебешки люлки/кошарки с размери 60/90, но те могат да се ползват доста кратичко. Ето една така, като тази дори е малко по-малко от стандартните, които продават тук: http://www.mothercare.com/Mothercare-Swinging-Crib-White/dp/B001 … 1031&mcb=core

# 186
gorbi ама как ще ти се разсърдя, то аз съм си виновна. Иначе дълго време се пазех, не я вдигах, но сега откакто си е вкъщи го правя. Мъжът ми няма как, той е на работа, а през деня все заспива в мен и трябва някак да я пренеса в леглото й. Просто съм я разглезила, затова е така. Но днес ще измисля друг начин и в никакъв случай няма да я вдигам повече.  Naughty

Atrakcia, моят мъж пък хич не се впечатлява. Той въобще не се замисля какво може да се случи. През почивните дни ме е виждал да я пренасям, но никаква реакция.  Confused Иначе и Хриси е като Божидар, понеже бабите все още я вдигат и тя все ме пита - като се роди бебето ще ме вдигаш ли пак?  Crazy

# 187
Привет и от мен  Hug
На новите мами -  welcome
Момичета пазете се...още малко остана  Simple Smile
На мен днес ми е много криво.Може и да е от жегата....незнам
Аз отивам малко да  newsm79
Л4ек ден на всички   bouquet

# 188
  • around the world
Kiαrrα, момичета пазете се! Много е важно да се пазим още повече сега когато ни е останало толкова малко Hug
От както се пренатоварих покрай работа и ремонт и се наложи да лежа в болница сега в къщи е другата крайност. От както се върнах не ми дават да правя абсолютно нищо. Но аз съм си виновна бях толкова луда и непрекъснато правех нещо и нашият татко колкото и да се опитваше да ме спира аз пак не и все си намирах още нещо о още нещо да свърша и за какво ooooh!....
Най-накрая се кротнах и реших че лека помела всичко ще свършим без много бързане и преуморяване от моя страна Wink

# 189
А ако ви кажа, че почти всеки ден се налага да вдигна Хриси и да я пренеса спяща до леглото й, а тя тежи 20 кг, сигурно ще ме помислите направо за луда.  Embarassed Ама от днес - край, ще се пазя повече, че доста се изплаших.

И аз така с моя син. До скоро се ограничавах да го вдигам само, за да го сложа в кошарата или да го извадя, но отскоро се научи да ме моли да го гушкам. Не мога да му откажа, още повече , че близо две години и половина чакам този момент, понеже той е от децата, които не се гушкат особено. А сега е един такъв гальовен, обвива врата ми с ръчички и точно се гушка. Simple Smile Като котенце... Simple Smile

# 190
desi 79,добре дошла  Hug

иначе ние сме си вкъщи,шарката си върви,пак тази нощ малко температура/37,2 де/ и така,имаме си много нови пъпки,които малкия не спира да гледа на огледалото и да се маже с мехлем,голям е сладур  Joy
чифлигарова,не се притеснявай мила за разкритието-то с 1 сантиметър може да откараш и 1 месец,моята етърва беше 1 месец с 1 снтиметър и даже преноси със 6 дена след термина Hug а за болките- аз миналата бременност имах такива подготвителни контракции след 7 месец,много силни и тъпи болни ниско долу,но само ми увеличиха магнерича  Peace не е нещо притеснително,просто по тези жеги гледай взможно най-много време да си стош вкъщи във стойка "полегнала е Тодора"  Joy

dundito 2,сега гледах повторението,че какъвто съм заплес съм разбрала че днеска ще ви дават,доре че видях че си писала,е има в сайта повторение-така е,явно бебето ми е взело от мозъка/то и без това баш нямах в излишък де/ hahaha
големи сте сладури,няма как да не се роди невероятна принцеса от такива сладки родители  newsm18

# 191
малко почивка   bouquet

# 192
  • Габрово
Аз пък не съм спирала да нося Алекс макар, че е само 10 кила де, но най-редовно я вдигам заедно с количката плюс покупките от магазина. Слава богу нищо ми няма- това бебе явно много му се живее щом така здраво се е вкопчило  Grinning

А днес докато чакахме при личната едно семейство се кльопнаха на двата свободни стола пред кабинета и айде жената как да е, ама мъжът въобще не му беше неудобно и хич и не предложи да седна аз и така си откарах права с детето на ръце. Много се ядосвам на такива несъобразителни хора  #Cussing out

Ние привечер изчезваме на Севлиево докато овладеем настинката, че да не заразяваме децата в парка така, че ще пиша в понеделник.
Приятен уикенд ви пожелавам и стойте на хладно!

За първа страничка- Валерия от Габрово

# 193

Вероятно имаш предвид легло с размери 600(ш)/100 (д). Тези които ние намерихме обикаляйки за легло бяха 60/120 или 70/140 за всичко останало трябвало по поръчка. Иначе съм виждала бебешки люлки/кошарки с размери 60/90, но те могат да се ползват доста кратичко. Ето една така, като тази дори е малко по-малко от стандартните, които продават тук: http://www.mothercare.com/Mothercare-Swinging-Crib-White/dp/B001 … 1031&mcb=core
Да 60 см /ш/ на 100 см /д/. Понеже на малкия в яслата ги гледах и са такъв размер, но там не се знае преди колко години са правени newsm78. Въпроса е, че до три годинки са идеални. Не знам при повечето как е, но човек като няма място е проблем.

# 194
  • София
Здравейте и от мен, не съм писала от доста време, но в тази жега въобще не мога да седя пред компютъра. Нямаме климатик и е някакъв ад, сега в момента в стаята е 33 градуса, но както и да е, ще се преживее някак.
Добре дошли на новите мами  Hug, няма да изреждам че ще пропусна някоя!
Честита госпожица на Росалинда, дано скоро се гушкате вкъщи!
Неки, а вие как сте с Манос? Кърмиш ли го вече?
Честит рожден ден на Дундито, с малко закъснение. Гледах записа, много сте сладки и двамата и честита количка, със здраве да си я ползвате.
Aguto, честити придобивки и на теб, всичко ми хареса много.
Аз все още нищо не съм вземала за бебето, но в най-скоро време ще напазарувам.
Иначе за мен, на 17ти бях на преглед, бебо е 1500 гр., но все още с увеличени бъбречни легенчета, миналият месец едното беше вече в норма, но сега пак и двете са увеличени. Изпращат ме на фетална, записах си час при д-р Цолова във Фемина, единствено при нея имаше най-скоро свободен, на 28ми съм на преглед. Имате ли някакви наблюдения за нея, някой ходил ли е при нея?

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 14:53 от Дидии

Общи условия

Активация на акаунт