Септември `09 - 33

• 11 159
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Привет!
Дундито, големи сладурковци сте  Peace
Бубара, успешно развитие на бебетата  Peace
Валка, така е с детските заведения.Направо не ми се ще да давам Божидар септември, но май няма друг начин.
Клара, да е жив и здрав баща ти   bouquet
Цвета,как си?
Чифлигарова , болки, нещо друго имаше ли?

# 166
  • където има любов
Киара контракции си е.Просто си се понатоварила-избягвай да вдигаш тежко.Според мен не е нищо притеснително,ако не започе да се повтаря по-често.Просто почивай.
Преди малко четох ,че в последните месеци дори по-резките движения на бебето могат да доведат до контракции.При мен май е така.Когато бебето започне да се обръща като лудо и хоп-контракция.
Атракция,имах и болки,но как да ги опиша-тъпа,поносима болка ниско долу,по-скоро натиск newsm78

# 167
Чифлигарова, наистина почивай повече и не се натоварвай с нищо. Един сантиметър наистина не е много и може да си остане един още цял месец. Моята кума с второ дете си ходеше с 4 см последния месец от бременността, та и преноси накрая. Дано всичко е наред при теб!  Hug

*clara*, ама твоя мъж наистина се е вманиачил. Моят също напоследък започна да си сваля разни игри и да играе по няколко часа вечер, ама най-късно в 22 си ляга, че е адски уморен от работа. Така че май трябва да му намираш повече работа, че да не играе по цяла нощ.  Laughing
Честит рожден на баща ти! Да е жив и здрав още много години и да стане горд дядо на още едно внуче!   bouquet

Чифлигарова, докато си публикувам отговора и ти си писала. Благодаря ти мила, че сподели, значи си е било контракция. Ами днес явно нищо няма да смея да правя, ще почивам цял ден. Само Хриси да ме слуша, че иначе само ходя по нея и й пририбам играчките. Благодаря ти още веднъж за отговора!  Hug

# 168
Добро утро!

Bamba,пак си станала рано да ни поднесеш кафенце! PeaceБлагодаря!

Добре дошла на dessi 79! Hug

Valkata,трябва да се настроиш,че ще боледувате по-честичко в началото!Това с Осцилококцинума е добре!Давай профилактично.
Clara,благодарско за вкусотийките!Да е жив и здрав баща ти ,и на септември щастлив дядо на здраво и красиво внуче!
Киара,много неприятно!Болката наподпбява менструалната,но много по-остра и болезнена.Опасва и кръста!Теб кръста боли ли те?
Nahodkata,а детенце бързо да се оправя! Hug
Моят синковец пък от снощи е с разстройство! SadЯвно има такъв вирус!От мен май го е прихванал! Rolling Eyes
Лек ден от мен и се пазете в жегите,че днес май ще е много топло Flowers Sunflower sweating

# 169
Здравейте,
аз след три дена болнични вкъщи, днеска едвам се довлякох до работа. Ама нищо чудно, то по-добре няма да става. Незнам недоспиване ли, кръвното ли ми е паднало, но направо мислех, че ще припадна някъде. Че трябва и да ходя на ЖК днес, а казаха че ще е ужасно горещо и да не се излиза по обяд.
Дундито, не успях да те гледам, няма такъв заплес като мен. В 4,17 четох че след малко почва предаването, даже си говорех със сестра ми и викам, ще отивам да гледам оттатък едно предаване и докато съм го казала съм изключила. А на сайта май не са го качили най-новото като гледам.. ooooh!
Да ви питам, някой усеща ли си корема като камък, ама по много време, не за секунди и минути както би трябвало да са контракциите?

# 170
Здравейте!
Ние пък се сдобихме с леглото, днес следобяд ще е у нас Simple Smile И предстои разместванеееееееее....

# 171
Пропусне ли човек да прочете няколко дена после голямо четене пада.
Да попитам мамите които са гледали детски легла срещали ли сте размер 100/60.
За първа страничка Цветелина - Русе  Възраждане, 2 - Ра бременност момиче.
Лек ден на всички и повече почивка в тая жега. Hug

# 172
Щях и друго да питам но се отплеснах някой ще напише ли сайтовете за пазаруване аз само la redoute някъде в по прединте темички срещах и други.
Благодаря предварително! newsm51

# 173
Щях и друго да питам но се отплеснах някой ще напише ли сайтовете за пазаруване аз само la redoute някъде в по прединте темички срещах и други.
Благодаря предварително! newsm51
http://www.mothercare.com/
ebay секция новородено

# 174
Някой ползвал ли е или ще ползва ли такива пелени? http://www.bambinomio.bg/

# 175
 Добро утро, мерси за кафенцето  Hug
 kiarra, пази се! Не се претоварвай. и аз все давам наставления, а себе си не виждам. Вчера размъквах една торба с продукти, която доста ми тежеше, ама щото съм голяма шматка. Изрично са ми забранили да се товаря, но аз като вляза в магазина и пусто. Вчера с една позната влезнахме тя да си купи нещо и аз като невидяла, то не бяха натурални сокове, домати и какви ли не подробности. И ела да видиш снощи, контракции болезнени. На спазми, на спазми... викам ей ся ако не родя не знам. Добре че моето момче не разбра как съм се била натоварила, най-много да ми оставя на ден парички колкото за един хляб,  Joy ама то аз съм си гламава. Наистина тежко не трябва да се вдига, аз вече ще слушам, че няма да си го простя иначе.
 Иначе вчера си купих едни обувчици... нося 37 номер, но вече минавам на 38, краката ми са отекли  tooth  261uu Animal Pig  Взех си и две туники и спирам да давам вече пари за дебеланки, че то не остана, няма смисъл.
 Некииии, къде се покрихте? Дано всичко при вас е наред, дано се гушкате вече с малкия  Hug
 Аааа да ви се похваля...след 5 дни без топла вода снощи пуснаха. Няма да ми казвам какъв кошмар беше, като първобитните... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Почти успях да се разболея след къпане със студена, надявам се до тук да бяха с авариите Shocked Praynig
 Пазете се, не се претоварвайте, на бебчетата не им харесва  newsm32

# 176
 За първа страничка - Нели, Прага   bouquet

# 177

http://www.mothercare.com/
ebay секция новородено
[/quote]
Благодаря за бързия отговор!  bouquet

# 178
gorbi, ами моите болки не бяха като менструалните, напротив - бяха остри точно отпред на корема, където усещам бебето и при всяко негово движение изпитвах нетърпима болка. Кръста не ме е болял, само гърба, но той постоянно ме боли от няколко месеца, та не го броя. Отпусна ме чак когато поседях неподвижно и след едно прахче Диаспорал.

gingerina, успех на ЖК днес и дано стигнеш по-бързо в тая жега. Да не забравиш да си вземеш вода с теб. Иначе и аз много често си усещам корема като камък и не за секунди, ами за много дълго време. Вече незнам какво да мисля.

MammaT, да ви е честито леглото и да го ползвате със здраве!

bebe6oci и аз съм същата история. Докато не прекаля с нещо, не се усещам. А ако ви кажа, че почти всеки ден се налага да вдигна Хриси и да я пренеса спяща до леглото й, а тя тежи 20 кг, сигурно ще ме помислите направо за луда.  Embarassed Ама от днес - край, ще се пазя повече, че доста се изплаших.

# 179
Здравейте момичета,забравих да пиша че чакам момче. Първото ми е момиче на 7 години казва се Елена.
За първа страница Десислава гр. Петрич
Благодаря за посрещането. Hug

Общи условия

Активация на акаунт