1001 нощи - приказката , която остана в сърцата ни , започва отново - 94

• 28 536
  • 437
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
И аз тук! Гласувах,че не е научен да носи отговорност за действията си, но този въпрос кореспондира и с №2, за възпитанието и отношението в семейството.
Съдържанието и на двата въпроса е едно  и също, казано по различен начин. Peace

# 18

Не може да има тема без да присъства синеокия чаровник! Heart Eyes

# 19
# 20
Относно анкетата за "всенародния любимец" АК - гласувах с опция 3! Въпреки, че и опция 4 съвсем вярна! Всяко живо същество е продукт първо на гени, и след това на влияние на околната среда. В този ред на мисли - явно не са особено големи заложбите на уникалния Али Кемал! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но от друга страна, възпитанието в семейството / или по-точно това, че никога не му е била дадена възможността да взема самостоятелни решения и да си носи последствията от тях/ също е оказало влияние за формирането на характера на АК. Резултатът е отчайващ! ooooh! ooooh! ooooh!

# 21

Не е лесно да отраснеш   с властни родители, които контролират всяка твоя стъпка, непрекъснато те поучават, избират дори спътницата в живота ти... ooooh! На всичкото отгоре да си презадоволен материално и единственото усилие, което правиш е да успееш да приключиш поредния скучен ден без да те нахокат за нещо........ И все пак - при АК и генетичния материал си е доста постен, в противен случай би се опълчил на родителите си и би поел по своя път, както го е направил брат му Ахмед!

# 22
  • на морето
Добра ви вечер на всички !
Използвам началото да поздравя Талла , за последния й пост от предната тема - в който така умело сръвнява нашия филм с "енциклопедия на живота ". По -точно до сега никой не успя да го каже ! Поздравления !  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51

Сега - обещаното обобщение на анкетата за Шех и големия въпрос  КОГА се влюби в Онур....

Ами , извода с едно изречение е , че ние все още вярваме в приказки !
 smile3521
 Че ги търсим , желаем и искаме да ги откриваме и изживяваме ( дай Боже всекиму ! ) в реалния живот !
Дали защото "сивотата  и студенината " ни "задушават" и това е опит за "глътка въздух"  или в нас  още са живи искриците от онези чисти детски души , които са ни водели през вълшебния свят на детството и са ни превръщали в красиви принцеси в очакване на приказния принц ....  Не знам ! Всеки сам да си отговори на този въпрос .....  
И понеже така май по-скоро достигам до едно обединяващо определение , което не винаги се оценява подобаващо , тоест - идеалисти , ще подходя по друг начин в обобщението .
Победител в анкетата е ЛЮБОВТА !
Интуитивната , Сетивната , Голямата , Съдбовната , Вечната .... Онази Първичната , Изначалната , "гола " Любов , от момента , когато не й  трябват "дрехи от красиви фрази " , игриви флиртуващи погледи , трогателни жестове и  безразсъдни геройства .. Онази Любов , която дори още не си осъзнал , че е преминала  през тебе ....Усетил си някакъв едва доловим повей дълбоко в душата си , но не знаеш дали е само закачка на лек и безгрижен бриз или предзнаменование за  предстоящ ураган...  
Ние все още вярваме в Любовта от пръв поглед ! Честито !

А ето и обобщените данни в  "сухи "  цифри .
Общо имаме  217 гласа (дублираните  5 / от официално обявените / са приспаднати )
Така процентното разпределение  за въпросите е следното :
1. Подсъзнателно го е харесвала още преди Черната нощ  - 52,99% ( общо 115 гласа )
2. Онур със своята любов и постоянство я предизвика - 28.11% ( общо 61 гласа )
3. Онур постепенно я подчини на любовта си - 17,05 % ( общо 37 гласа )
4. Друго, моля напишете в темата - 1, 85% ( общо 4 гласа )

В заключение , ще си позволя да кажа само , че този резултат ме радва .
Приемам , че повече от половината съфорумки познават само  красивата страна на  любовта (нека винаги да е така !  newsm17) babydust7 и най -искренно го желая на другата половина ....  smile3521 babydust7

# 23
Благодаря, Аша, за похвалата! Много си щедра! Никога не пропускаш да кажеш добра дума! Стара душа си, ако ме разбираш!

/продължение на истореята/

И все пак – с Любовта в сърцето си, Жени  изваждали късмет и измежду седемте млд. Човеци, /те повечето са китайци, ама какво да се прави /, си намирали все пак Мъже, т.е.свестни, де, дето разбират от любов.
Аз, като се оглеждам в младите си години, се сещам, че наистина имаше сума-ти  „тимуровци”, после няколко мои кандидати все ми носеха чантата. Един съученик всеки ден ми купуваше марципанени бонбони от 30 ст. – беше по соцвреме, а и като бях студентка, имаше двама колеги, които веднъж едва не се сбиха да ми купят билетче за автобуса – ех, младост, ех, национални  бригади!
Само аз съм си виновна, че не избрах Георги от Бургас да съм си все на морето, а взех мъжа си, че ме обича – като си изтървях вилицата, все викаше: Да не се убоде? Ами внимавай, де!
Имаше сред мъжете на Земята и Ромео, и Тристан, много азиатци, африканци, скандинавци и всякакви други, които много обичаха жените си, но вече не им помня имената. А колко стихове, картини за любовта – пълно е с тях в библиотеките, музеите и Интернет!
Но най-прекрасната любов, признавам аз, е в музиката. Когато малкият Каан припява в телефонната слушалка, /на майка си  все още/, как да не повярваш, че той ще стане някога Онур за някоя  прекрасна Шехразад, а после следвания пример – Бурхан за свойта Надиде. С Кърач на микрофона, прегърнати, аз твърдо зная, Халит и Берг в любовен танц кръжат и чак у нас в YouTube се чува SENI SEVIYORUМ binbir gece.
И тъй, чрез жертвена любов на кръста, за нас- да имаме любов, за Бог – да бъде Триединносъщия- Един, Единен, с благослов обгърна ни в Света с Любов Христос.

# 24
продължение

А после в Арабия се роди Мохамед. Трудно живееха там хората – у у у…много пясъци, камили, шейхове; много битки , много млад народ загива. Що да стори Господ, офф…Аллах?
Я се позатулете, жени, вика, па си и стойте в къщи, че от битките мъжете все на „любов” ги избива. Ама пък и намаляват бързо, ей …,тъй ще свършат скоро тия ми ти мъже, а клонинга още не функционира. Я да им се раждат по двайсетина дечурлига, който може и повече.
Да ви дам, бе, вика Аллах пак на жените, ей и Мохамед тъй казва, той с девет жени се оправял от воле, по  няколко на един мъж, /е, зависи и от килограмите, че всяка от вас трябва да си има дом/, та поне всяка за малко да си кюта мъж, а не да занича тайно на друга в леглото. Тъй ще си го делите, но поне няма да се криете.
И заповядал Аллах всяка жена /от четирите законни- забравих да прочета за наложниците по колко/ по равно да си го получава от Мъжа си, е па,  каквото той си има, че то мъже всякакви.  Той, Соломон, че бил евреин, май с 800-1000 жени се оправял, че мюсюлманин ли да не може, ами добре, че Кемал Ататюрк забрани на турците харемите, че всички балканки нямаше да им стигнат на туй сексуално свободно време. Сега чак се сетих, че сума ти турци има и по Германия , и в Холандия.
Тъй в Турция, както и в България, любовта с една жена е на почит – тъй го рече и Бурхан на Али Кемал. Е, има Айшета и Нимети без мъже, Бурак май често си сменя любимите, но пък Зафер не изневери на жена си, пък и Йълчин ми се види верен. Кешки самите жени да не бяха толкова съвестни, сиреч гламави и да не одумваха всяка, дето се поразтика да се оправя сама или да иска граждански права. Ама, нейсе!

# 25
ЕДНА ИСТИНСКА ЖЕНА

Почитания и благодарности на всички Вас, момичета! Великолепни сте!
Сърдечни поздрави!

# 26
  • София
Аша, БЛАГОДАРЯ! Както винаги си перфектна!

# 27
Това е интервю от днес по Дизи магазин...

http://www.youtube.com/watch?v=ilZu0PpobUg

Севи мила, ако може да видиш какви са тези бебета Praynig
Да не чакаме близнаци newsm78

# 28
# 29
Въпроса за ролята на кончето и има ли то почва при нас???

Общи условия

Активация на акаунт