КГО 2008-5та част

• 19 203
  • 440
  •   1
Отговори
# 90
Милите болничета Sad знам какво е сърцето ти да се къса от мъка.....

Къде земетресение??? Shocked А, Пловдив..... ние сме близо тука, кога е било?

# 91
Тони, много ми стана мъчно за Момото. То винаги от много пазене , така става. Ще се оправи горкото и няма да помни Hug
Енигмичка радвам се да те видя най - макрая тук.
Инче много е пораснал малкия Крисо, за женене станал вече Laughing Heart Eyes
На Кристофер честито, ще чакаме да се включваш по - често тук.
Нина, ти си ми съзодийничка, радвам се че си при нас.
Видях Майлили в Мола Скай Сити в Събота, но ме досрамя да и се обадя. Мишето спинкаше сладко-сладко Heart Eyes
Капучинко, Радостинчо много пораснал Heart Eyes
Danny&Viktor  и другите озъбили се, честито. И ние влизаме в тези редици, благополучно. Най - накрая, Царя се озъби и той.
Гери, да пазиш снахата еййй, дано се оправят пъпчиците по - бързо.
Сиска, дано добре да си изкарате в Русия и да пратиш снимки от църковния брак Hug Heart Eyes
Исках на всеки да напиша по - нещо, но по - късно, че сега така ми се спи, цяла нощ не съм мигнала покрай Царчо, а и вчера цял ден боядисвах радиатори в апартамента и съм с боята още по пръстите на краката hahaha Mr. Green

# 92
  Ей Ренка как ми стана мъчно за Калоянчето!Много да го нацелуваш от нас  Hug!Стискам палци бързо да се оправи,та и мама да е спокойна!
 Ние вчера бяхме с Ани и Оленцето на Витоша (сбирка на Естествено),беше фантастично.Едни полянки,едно слънце,едно спокойствие....Нямам думи просто,реших там да празнувам на беба рождения ден.Аз записах кръщавката на бебка за 15.08 в манастира в Ботевград.Церемонията е 40 минути,дано я издържим,че мойто шило в торба много не седи  Mr. Green.
 Ето и снимките от Витоша: http://picasaweb.google.com/Gatsovsky/_260709#5363085980095062210

# 93
Здравейте, мами! Ние пак малко се по загубихме, ама Мишата прави всичко възможно да ми запълва цялото време. Иначе е добре, вече отказва да яде готови пюрета, та й купувам пресни плодове и от няколко дни и правя и манджички, които си хапва. Само дето туй мойто дете не яде картофи и не знам какви манджи ще й измислям без картофи  Crazy

Тони
, много жал ми стана за Момо миличкия. То, че ще му мине, ще му мине, ама много неприятно.  Hug
Кристофер, Честито, мила! Толкова много обичам близнаци, да са ти живи и здрави и леко бременеене ти пожелавам! bouquet Да ни държиш в течение как се развивате!
Бебоче, дано бързо да се оправи малкото царче, че и мама да не се притеснява за него. Трябва да се видим с вас като оздравеете.
Ани, Съни, страхотно снимки, много е красиво на Витоша. Ние Мишето я водихме пролетта като имаше още сняг и й хареса. А как сладко спят бебоците на чист въздух ... да им завиди човек.
Danny&Viktor , Честито ви зъбче! Heart Eyes
Инче, къде се загубихте?  Hug Малкият мъж много пораснал, а мама много отслабнала. Тя и преди си беше слабичка, а сега съвсем.

Момичета, на мен днес ми е много тъжно. Съвсем случайно разбрах, че преди няколко седмици бившия ми шеф е загинал, жертвайки живота си, за да спаси едно детенце и неговите родители от удавяне край Арапя. Човекът има синче, което наскоро навърши една годинка. Да не говорим на колко хора помагаше и колко много хора разчитаха на него. Щастлива съм, че съм работила за такъв човек, пък било то и преди години...

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 22:08 от Severinka

# 94
Е,Кристофер,честито,страхотно ме зарадва,не съм се и надявала на такова продължение!Стискам палци всичко да е наред и да се хвалим догодина с новите попълнения.
Нещо с тия линийки не мога да се оправя,и старата и новата не ми се получават,ама здраве да е,ще го преживея!

# 95
Севи,аз също разбрах за този случай,познавам майката и детето,разхождаме се в един парк и ми стана много криво,няколко дни не съм спала от притеснение.Дано почива в мир и жертвата му да е оценена!За съжаление,в новините винаги говорят за престъпниците ,а героите остават само в спомените на близките си,не искам да разстройвам темата ,затова не писах за този случай. Дано все повече такива хора да има и да не се страхуваме да ги наричаме ГЕРОИ!

# 96
Севче, Бебочка, Крисо си е направо момък за женене кики)))  Party Мама да му мисли как ще го опазва  Mr. Green

Няма ли да ни навестите някой ден в Парка Заимов? Домъчняло ми е много за всички, с които се виждахме.

Ние заминаваме на моренце та като се върнем дано се организираме и да се видим.

Целувки от нас с Крисо и скоро ще пиша пак.

# 97
Ренка ще я пазя снахата ти как няма HugДа нагушкаш зетко и няма да се шашкаш и да плачеш  NaughtyМама винаги е силна   bouquet Hug
Инче целувки на порастналия мъжага

# 98
искате ли да пуснем имейл до БТВ за този спасител (нищо, че не ги тача особено като медия). Притеснява ме само дали няма да бръкнем дълбоко в раните на две семейства...........но пък от друга страна мисля, че жената на загиналия мъж ще се почувства поне мъъъъъъъъъничко по-добре. Ако се съгласите, аз се наемам да напиша писмото (филолог съм), ще го редактираме, одобрим, и евентуално пуснем... за рубриката " Добрите хора"....???

# 99
искате ли да пуснем имейл до БТВ за този спасител (нищо, че не ги тача особено като медия). Притеснява ме само дали няма да бръкнем дълбоко в раните на две семейства...........но пък от друга страна мисля, че жената на загиналия мъж ще се почувства поне мъъъъъъъъъничко по-добре. Ако се съгласите, аз се наемам да напиша писмото (филолог съм), ще го редактираме, одобрим, и евентуално пуснем... за рубриката " Добрите хора"....???
Предаването на Слави онзи ден беше посветено на него  Peace

# 100

Идеята ти е чудесна, мила! Hug Аз изрових в сайта на Btv предаването на Росен Петров, посветено на Митко Ламбов. Може и при Слави да са говорили за него.
И за жена му ми е жал, но тя е изключително борбена жена и винаги се бори със зъби и нокти, за това което я интересува. Сигурна съм, че ще посвети живота си, за да направи детето си щастливо. Ето го самото предаване http://btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=322&video_id=17548

Много се извинявам, ако съм ви натоварила с тази тема, знам че никой не обича лошите новини, но много ме натъжи тази случка и имах нужда да споделя с някого. Пък и добрите хора не трябва да остават неизвестни.

# 101
Севче, и мен ме трогна тази история, въпреки че не познавам никого от участниците

А ето и нещо по-ведро, малко фусти от нас, за уважаемото жури:

# 102
Параходче, много ти е сладка мъничката, пу-пу. И каква готина прическа има  Heart Eyes Ама, да ти кажа на теб май ми прилича.

Гери, намерих въпросното предаване от Шоуто на Слави и го изгледах. Мерси, че каза.

# 103
Кристофер, честита ти нова бременност, много лека и безпроблемна да е и успешно раждане на финала! Аз също взех да се замислям, искам момченце, ама не смея... ами ако мъжо ги прави само женски?????  newsm78...
За този случай на Арапя майка ми днес ми каза, много кофти ми стана и на мен, ужасно е... Много трябва да се внимава на това море, опасно си е, с тия подводни течения, а като знам, че до онзи ден бяхме на морето и колко деца бяха сами във водата, с дюшеци, пояси, пък и без нищо.... как ги оставят родителите не знам. И моята кака мрънкаше, че иска във водата постоянно, но чакаше малката да заспи или да я нахраня и тогава си влизахме заедно с нея да се плацикаме. Дори не ми е минало през ума да я пусна сама, пък аз да я гледам от брега.... Не че и това е гаранция, но все пак...

Айде, лека и спокойна нощ от нас

# 104
  • Варна
Добро утро дамен  bowuu
Нашия татко хукна да кара колело по хладното,но докато се натъкми и излезе , и събуди цялата къща....а още няма 07ч  Rage

Обаче пък Марта е страхотна копелла, много ,много е красива...Има много запомняща се физиономийка, и май наистина нослето е от парахода, очите на Адмирала, но като цяло е повече португалче,отколкото гърче  Laughing(това последното дано да го разбра,че ддълго ще се обяснявам на ЛС... Sunglasses)

Параход, аз все мислех да те питам-как се промени Марта като порасна? В смисъл-като бебета си бяха лика-прилика с Момото , не спяха, ревяха...то пози ли не бяха, ръце завивахме... Сега ?

А при нас..на дневен ред са зъбите-няма още де, но от два дни започнаха зъбоникнещите настроения, най ми е смешен,когато реве и в рева си забележе нещо на пода-играчка някаква, и прояви интерес към нея, та как рева преминава във възклицания от еех, аах и накрая пълен смях, че е намерил нещо си ......

Бебоч, скорошно оправяне на Калоянчето...Някоя снимка или клипче нямаш ли на първите му стъпки, Съни издаде че с Дени вече се "гонят" в парка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт