Почитатели на Майкъл Джексън 4 - SMILE

• 34 211
  • 886
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте пак Simple Smile Оригиналният источник на информацията за носа е на вестник "Монитор".

А извън шуротиите ето нещо по-важно според мен.

Лекарят на Джако си призна
http://www.-spam040-/modules/news/article.php?storyid=111

Ако и това е истина, този лекар е много, ама много тъп. Такова нещо не може да се използва ей така . Явно много си е вярвал или някой го е накарал да си "повярва".

# 751
Невероятен  Heart Eyes... вижте го тук
http://www.youtube.com/watch?v=dPn7NmHE39s&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=e1TBrIcFDL0&feature=related

Момичета,сигурно сте го обсъждали в предните теми,но за мен е много интересно да разбера,защо почти винаги Майкъл е с лента на десния ръкав,а сега и Джърмейн е с подобна на левия?! newsm78

Нямам думи за този лекар и за хората,които стоят зад него Close
#2gunfire

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 11:55 от bella_

# 752
Здравейте пак Simple Smile Оригиналният источник на информацията за носа е на вестник "Монитор".

Ако и това е истина, този лекар е много, ама много тъп. Такова нещо не може да се използва ей така . Явно много си е вярвал или някой го е накарал да си "повярва".

Понеже виждам, че отново се съмнявате в истинността на публикациите, бих искал да ви напомня нещо Simple Smile Без лоши чувства.

Преди 20-тина дни -spam040- първи публикува, че се съмняват в убийство. Тогава тук в този форум поне 10 човека ме нападнаха с "ти луд ли си кво си измисляш". Към днешна дата това е водеща новина относно Краля.

Малко преди това първи пак публикувахме, че му е бита инжекция с въпросното лекарство. Тогава доста възразиха с "пак глупости от къде знаете и сте сигурни". Ден по-късно нашата публикация бе препечатана в поне 20 медии Simple Smile

Искам отново просто да кажа, че това което пишем, не си го измисляме. Имаме си источници на които вярваме и щом го пускаме значи има нещо такова. Разбира се подробностите винаги идват по-късно Simple Smile

# 753
NeZiRuS, не можеш да отречеш, че това с протеза на носа звучи идиотско. И ако беше така, не мислиш ли, че щеше да си избере един по-хубав нос, вместо да се оплаква на редица пластични хирурзи, че иска да има по-нормален нос?! Извинявам се, но това е един от най-смахнатите слухове, който съм чувала.

# 754
NeZiRuS, не можеш да отречеш, че това с протеза на носа звучи идиотско. И ако беше така, не мислиш ли, че щеше да си избере един по-хубав нос, вместо да се оплаква на редица пластични хирурзи, че иска да има по-нормален нос?! Извинявам се, но това е един от най-смахнатите слухове, който съм чувала.

Аз препечатвам уж сериозен вестник, това е техен материал. А относно протезата нито аз нито ти сме били там за да знаем със сигурност.

Факт е обаче, че такива протези съществуват и са широко разпространени в козметичната хирургия Simple Smile

# 755

Понеже виждам, че отново се съмнявате в истинността на публикациите, бих искал да ви напомня нещо Simple Smile Без лоши чувства.

Преди 20-тина дни -spam040- първи публикува, че се съмняват в убийство. Тогава тук в този форум поне 10 човека ме нападнаха с "ти луд ли си кво си измисляш". Към днешна дата това е водеща новина относно Краля.

Малко преди това първи пак публикувахме, че му е бита инжекция с въпросното лекарство. Тогава доста възразиха с "пак глупости от къде знаете и сте сигурни". Ден по-късно нашата публикация бе препечатана в поне 20 медии Simple Smile

Искам отново просто да кажа, че това което пишем, не си го измисляме. Имаме си источници на които вярваме и щом го пускаме значи има нещо такова. Разбира се подробностите винаги идват по-късно Simple Smile

Нямам нищо против Вас, ваше право си да е превеждате от чужди иЗточници. Аз имам право да допускам някакъв процент съмнение, защото все пак информацията ви не е от първа ръка и знаем, че тази информация винаги се оцветява. Ако си е признал (защото все пак не съм го чула лично, пък и не знам дали не е принуден да си признае подобна дивотия) той е тъп за мен. Да каже, че използва упойка като болкоуспокояващо или сънотворно е повече от ненормално, особено от устата на лекар, при това професионалист. Това също е съмнително и ще е хубаво вашите източници да поработят  и върху тази теория - възможно ли е да оказан натиск върху д-р Конрад Мъри, че да говори подобни щуротии?

# 756
Ще се изпишат хиляди неща,години наред ще го дъвчат.....а истината,ще си остане забулена завинаги. И какъв е смисъла,има ли въобще такъв,нищо няма да го върне.Възмездие ли,от къде,от  кого и едва ли.
Дано душата му е в мир!

# 757
  • Пловдив
http://www.mj-upbeat.com/TheTrueSpiritOfMichaelJacksonInPhotos.htm
Ето малко снимки, за да укротите страстите.
Със или без протеза на носът, таланта си е талант.

# 758
я ми покажете носови протези - щото аз си ги представям като протези на крак - с коланчета за закопчаване - как си ги е залепял тези протези.
Да ги чакаме ли скоро в И-бей Wink
това последнот ое бъзик, моля не го приемайте сериозно.

Всъщност, моето мнение е, че Майкъл е погребан и почива някъде в мир, не вярвам, че лежи по моргите все още - не вярвам, че катрин, Джърмейн и Джанет биха го допуснали.
А и в крайан сметка, Катрин по закон май решава кога и къде да го погребат или греша, чия воля се слуша, ако е починал човек, който няма съпруга, децата му са малки за такива решения и остава само майка му, тук Вики да се включи да каже в Америка как е.

# 759
# 760

Нямам нищо против Вас, ваше право си да е превеждате от чужди иЗточници. Аз имам право да допускам някакъв процент съмнение, защото все пак информацията ви не е от първа ръка и знаем, че тази информация винаги се оцветява. Ако си е признал (защото все пак не съм го чула лично, пък и не знам дали не е принуден да си признае подобна дивотия) той е тъп за мен. Да каже, че използва упойка като болкоуспокояващо или сънотворно е повече от ненормално, особено от устата на лекар, при това професионалист. Това също е съмнително и ще е хубаво вашите източници да поработят  и върху тази теория - възможно ли е да оказан натиск върху д-р Конрад Мъри, че да говори подобни щуротии?

Знаеш ли, че и аз днес се замислих за тази версия? Може ли да е "посъветван" да направи тези признания?
Много, много въпросителни и за жалост истината няма да се разбере от хората. Продължавам да смятам, че или ще потулят нещата набързо /по-малко вероятно/, или ще метнат някаква уж истина на света, доктора може да го осъдят, отнемане на лиценз, изкупителна жертва за пред феновете и край.

# 761
уф аз си нямах разбота пак да слушам разговора на 911.........Той не е отговорен за нищо, сър!!!!!!!
Казаха го повече пъти отколкото обсъждаха състоянието на Майкъл ( не чух в разговора да се казва къде да идат и кой е човека, казаха 50 годишне мъж)
И какво значи няма свидетели - децата там ли са били или не са били там, ако е бил само доктора, от къде се появи говорещия по телефона..........що ми трябваше да го слушам тоя разговор ooooh!
а да и друго, не очаквах да има такъв сайт
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.michaeljacksona … art%3D63%26um%3D1

# 762
Moon,аз мисля,че ще изкарат всичко като убийство по невнимание-каквото и да има всъщност ще се покрие за съжаление.Този доктор още тогава мисе видя съмнителен-как може да виждаш,че умира човек и да не се обадиш 30мин. ooooh! И тяе глупости за телефона  Naughty на нищо не вярвам,ако се случва пред теб ще се обадиш независимо от какъв телефон  за Бога   Twisted Evil ,а и това,че си бил подложил ръката под тялото му,за да е по-твърдо-пълни лаищини  ooooh! .Всеки,който е карал БЧК знае как се прави това  #Cussing out
Оф ,егати и сайта дето си намерила  ooooh! много бързо действат бе
И тука пише за носовата протеза-аз не вярвам на тея глупости,как би се отразило това на гласа му?!

# 763
Той не е отговорен за нищо, сър!!!!!!!

Това по-скоро се превежда буквално като "Той не отговаря на нищо, сър", т.е. "Той не реагира на нищо". Това има съвсем друг смисъл, затова си позволявам корекцията, дано ме разбереш правилно  Peace
И мен този запис ме срина още първия път като го чух. Толкова е нелеп, че... Sad

# 764
But he is not responsible for anithing, sir............
няма ли в предви доктора.
Защото онзи пита - иам ли свидетели - не сър, само доктора е бил с него - А, има и доктор така ли, и онзи казва, да, но той не е отговрен за нищо.......
или аз не превеждам правилно, може newsm78

Общи условия

Активация на акаунт