Почитатели на Майкъл Джексън 4 - SMILE

• 34 219
  • 886
  •   1
Отговори
# 780
  • В Голямото село
Абе че въпросните снимки от репетицията са FAKE, това е ясно. Не искам да се задълбочавам във въпроса "Защо" и "кому е нужно"... Това според мен са си кадри от предишни репетиции на Майкъл. Нали уж за концертите си в Лондон, не бил наемал никакви танцьори - а на записа виждаме такива... Както и да е, неяснотите стават все повече.

А разговорът с 911 наистина е безумен и абсурден - защо обаждащия се не споменава, че става въпрос за Майкъл Джаксън??! Какво крият? HE'S NOT CONSCIOUS... е тва го повториха сигурно сто пъти, защо губят толкова време? Цели 2 минути говорят глупости, когато всяка секунда е ценна... И това операторът да каже, че щом имало доктор, значи оставя нещата в негови ръце?!? Безумие - ми то и аз мога да кажа, че съм доктор!?? Наистина безкрайно странен разговор.

# 781
Нали уж за концертите си в Лондон, не бил наемал никакви танцьори - а на записа виждаме такива...

newsm78 Тази инфрормация от къде я имаш?
Аз гледах в youtube като има кастинг за таньори и след като са ги определили, Майкъл отива да се запознае с тях. Там ръкопляскаха, викаха.. Дори имаше някакво интервю с една от таньорките след смъртта му вече.  Confused

# 782
Нали уж за концертите си в Лондон, не бил наемал никакви танцьори - а на записа виждаме такива...

newsm78 Тази инфрормация от къде я имаш?
Аз гледах в youtube като има кастинг за таньори и след като са ги определили, Майкъл отива да се запознае с тях. Там ръкопляскаха, викаха.. Дори имаше някакво интервю с една от таньорките след смъртта му вече.  Confused

И това е Fake,не разбира ли,че всичко е една голяма лъжа и измислица.Дали и на тези снимки от репетициите не е двойника му,а,Фльор? Thinking newsm78

Фльор сега се сетих за short films нали питаше.Добави и "Remember the time"

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 14:34 от liliyyy

# 783
  • В Голямото село
Вече и аз не знам откъде се леят тези потоци информация... Оплетох се като пате в кълчища. Големи конспирации завихрихме тука, да оставим фантасмагориите за жълтата преса... дайте да се съсредоточим върху нещо по-полезно и приятно... Хайде по-ведро Heart Eyes

# 784
да, наистина айде малко да оставим настрана "проблемите"  Flutter

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 785
днес ми е ужасно скапан ден, девойки, само музиката на Майкъл ми дава някакъв мир....  Cry

# 786

А аз аз точно сега слушам "Gone too soon" по радиото само с песни на Майкъл.Питаш ли ме?

# 787
liliyyy и аз това слушам  Cry

# 788
хахах добре, и аз я слушам в момента Tired Cry

# 789
liliyyy и аз това слушам  Cry

newsm45 А като знам как го сънувах снощи.Искам само да спя и да го сънувам...

# 790
разкажи съня си...

леле в този сайт страхотни снимки имам си вече любима - никога не съм го виждала с тези дрехи и нямам представа от къде е но е супер

# 791
Кое е това радио.Извинявам се ако е сложено някъде,просто ви догонвам с четенето Blush

# 792
Кое е това радио.Извинявам се ако е сложено някъде,просто ви догонвам с четенето Blush

http://profm.bg/

А за съня...Като всички сънища и от този ми се губят моментите,но видях от някаква тераса,че Майкъл е долу.Зави зад един ъгъл,на който имаше кафе и седна там.Аз изхвърчах надолу,за да го видя.Намерих го до една маса с други хора и деца върху която имаше огромен кашон,а в него имаше много мънички котенца.Погалих няколко и после говорих нещо с него,прегърнах го.После бях само с него и той беше легнал на една страна подпрян на лакът,целувахме се...Боже,как се целуваше...Тълкувания на съня?

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 15:41 от liliyyy

# 793
 Hug: liliyyy благодаря ти много.Тази песен която върви ми е една от любимите Heart Eyes

# 794
Michael Jackson Voice Training With Seth Riggs Via Phone From Hotel Room

1

2

3

4

5

6

Goodbye

DOWNLOAD
http://rapidshare.com/files/261105656/MJ_Voice_Training_SethRiggs_1994.rar.html

Общи условия