Почитатели на Майкъл Джексън 4 - SMILE

• 34 215
  • 886
  •   1
Отговори
# 795

Снощи си свлих само 2,сега ще дръпна всичко.Какъв глас...ЗАЩО,мамка му???

# 796
  • Пловдив
Някой по-напред в темата питаше за Петната или по-точно Витилигото ,ето снимки много добре се виждат   http://www.youtube.com/watch?v=15TSEKXXIvI&feature=related
galiushana,тази снимкае върхъъъ  ще си я копна    Hug
Отивам да ви изчета...

# 797
ivanka1979  познавам едно момиченце,вече е на 21години и е бяла като пуканка.Има витилиго също като Майки,а беше мургавичка.Вчера я срещнах не можах да я позная.

# 798
Не мога да смогна да ви изчета,но искам да се включа за кражбите от дома на Майкъл Джаксън.
Гледах едно интервю,в което той обясняваше,че пуска мисля че домашните клипчета бяха,за да не даде възможност на човекът,който ги е  откраднал да спечели пари от тях.Как го обясних- някой открадва клипчета от домашната видеотека и Майкъл решава да ги пусне в публичното пространство,за да не може крадецът да печели пари от тях.Не помня къде беше интервюто,ако го намеря ще ви го пусна.

А и приятелката на Деби Роу твърдеше,че тя крие снимките на децата в килера,за да не могат хората,които идват у тях да ги откраднат.

Представяте ли си какъв живот- дори хора от собственото ти обкръжение крадът неща от дома ти и ги продават.Нормално е да имаш параноя.Трудно се живее така.
Това е цената на слават предполагам.

# 799
Момичета и аз да споделя с вас моя сън от преди десетина дни (беше ми кофти да го разказвам, след него цял ден се чувствах странно, имах чувството, че наистина съм контактувала с него, беше толкова реален).
Пееше на някъкъв малък концерт, но хората бяха на едно ниво с него и в кръг около него и аз бях там със сина ми. Като приключи песента той дойде да погали сина ми, аз клекнах, той се наведе,някъкси леко полегнал.Радваше се на сина ми и косите ни се допираха, някъкси осещах дъха му и близостта му, усещах го уморен.(тук имаше и нещо което ме е срам да го разкажа Embarassed, но това си е сън). Предложих му да дойде в нас на двора да пийне нещо да си почине на въздух и спокойствие.Той ме попита дали това момче ще идва с нас, аз погледнах и му казах, че това е мъжът ми. Общо взето това е сънят ми, но основното чувство което ми остана е за някъква близост с Майкъл, усещането на умора в него и желанието ми да му помогна.
През целия ден после ми беше заседнала буца в гърлото.

# 800
Краят на една легенда
26.06.2009, 16:48 / НовинитеPRO.bg
Днес светът осъмна с шокираща новина: смъртта на Майкъл Джексън,настъпила внезапно след сърдечен арест.

Въпреки усилията на лекарите, той си отиде. Със смъртта на легендарния изпълнител, настъпи и краят на цяла една ера в поп музиката.

И един ден, когато невръстното ти поколение започне да се интересува от музика и може би от мъничко музикална история, е възможно да бъдеш запитан: „Значи, когато клипът на „Тhriller” е излязъл, ти си бил колкото мен и си бил сред първите, гледали го по телевизията?”

Да. Защото големите имена в музиката, онези, които наистина имат значение, независимо дали са обичани, осъждани, боготворени или отричани приживе, оставят своето наследство – и то е само и единственото наследство, което може да има някакво значение: музиката им. И моделът, който оставят след себе си.

Вижте още...

Хубава статия, вярната статия......предсказва добре бъдещето...

# 801
Момичета и аз да споделя с вас моя сън от преди десетина дни (беше ми кофти да го разказвам, след него цял ден се чувствах странно, имах чувството, че наистина съм контактувала с него, беше толкова реален).
Пееше на някъкъв малък концерт, но хората бяха на едно ниво с него и в кръг около него и аз бях там със сина ми. Като приключи песента той дойде да погали сина ми, аз клекнах, той се наведе,някъкси леко полегнал.Радваше се на сина ми и косите ни се допираха, някъкси осещах дъха му и близостта му, усещах го уморен.(тук имаше и нещо което ме е срам да го разкажа Embarassed, но това си е сън). Предложих му да дойде в нас на двора да пийне нещо да си почине на въздух и спокойствие.Той ме попита дали това момче ще идва с нас, аз погледнах и му казах, че това е мъжът ми. Общо взето това е сънят ми, но основното чувство което ми остана е за някъква близост с Майкъл, усещането на умора в него и желанието ми да му помогна.

Разбирам те.Колкото и да са нереални сънищата те ни дават едно толкова силно усещане.В моя сън той беше в много добро настроение.Беше усмихнат,благоразположен,нормален.Но и на мен ми е кофти днес.Това е първия път когато го сънувам след 25.06 и помня съня си.Боже,колко реално беше усещането...

# 802

Разбирам те.Колкото и да са нереални сънищата те ни дават едно толкова силно усещане.В моя сън той беше в много добро настроение.Беше усмихнат,благоразположен,нормален.Но и на мен ми е кофти днес.Това е първия път когато го сънувам след 25.06 и помня съня си.Боже,колко реално беше усещането...
даже сега като го разказах пак ми стана мъчно

# 803
Аз преди няколко дена като го сънувах усещах точно обратното. Изглеждаше весел, опитваше се да бъде ведър, махаше, усмихваше се, но усещах някакъв страх или и аз не знам какво. Ама това са сънища, кой знае какво значи. Може би щото бях депресирана и за това така съм го сънувала.
Ама и вие сте едни палавници  Blush Mr. Green

# 804
# 805
разкажи съня си...

леле в този сайт страхотни снимки имам си вече любима - никога не съм го виждала с тези дрехи и нямам представа от къде е но е супер

Това не е Майкъл, а e-Casanova-неговият двойник. Доста си приличат.

# 806
http://www.youtube.com/watch?v=RPqOfoZH2sc&NR=1                                                                  

някой гледал ли е този клип но с по-добро качество на картината  и ако да къде

# 807
http://www.youtube.com/watch?v=RPqOfoZH2sc&NR=1                                                                  

някой гледал ли е този клип но с по-добро качество на картината  и ако да къде

Аз лично не съм го срещала с по-добро качество.

# 808
eто тук на HQ е мъничко по-добре и е цялото
http://www.youtube.com/watch?v=4am4-1nAagE&feature=related

# 809
  • Някъде в търсене ............
http://www.youtube.com/watch?v=AjofUm69ocI&feature=related  вижте как ги уважават хората и Майкъл и Джанет много е сладко

http://www.youtube.com/watch?v=lzLqg7EDTPk&feature=related Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт