Домашна хлебопекарна Мулинекс

• 211 845
  • 242
  •   1
Отговори
# 135
здр какво ви е мнението за тази хлебопекарна  http://www.technomarket.bg/products/09094127/moulienx-ow-310131?

# 136
Аз имам такава и съм много доволна.

# 137
здравейте всички,
от доста време се чудя и чета, поне успях да се спра на марка....
може ли за мнение и сравнение на тези двете:
MOULINEX OW-310131 и сега е на промоция http://www.technomarket.bg/products/09094127/moulienx-ow-310131
или тази също на промоция: MOULINEX OW-310E http://www.technomarket.bg/products/09113185/moulinex-ow-310

приемам и препоръки за нещо до 150лв с удоволствие !!

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 14:37 от LONNY

# 138
  • Варна,морето ...
здравейте всички,
от доста време се чудя и чета, поне успях да се спра на марка....
може ли за мнение и сравнение на тези двете:
MOULINEX OW-310131 и сега е на промоция http://www.technomarket.bg/products/09094127/moulienx-ow-310131
или тази също на промоция: MOULINEX OW-310E http://www.technomarket.bg/products/09113185/moulinex-ow-310

приемам и препоръки за нещо до 150лв с удоволствие !!
аз лично имах мулинекс , след 3 години употреба сега не пече добре , кошничката за печене се е изкривила , трудно се вади хляба , реших да  купя нова , бях се спряла на кенуд 450 и на панасоник, накрая втората надделя , заради многото позитивни отзиви в нета за нея ,  в бг не се предлага , поръчах си я от амазон и  я чакам да пристигне края на месеца , тогава ще дам отзиви

# 139
Днес си взехме http://www.technopolis.bg/b2c/details/825809/P11130417/Hlebopeka … 1A90A002481B479E9
На промоция беше и имаше и още малко намаление.
Вече направихме първото хлебче с мляко и масло, много вкусно стана и не остана. Като го извадих, за да остане по-мека коричката го намазах от всички страни с чисто масло.
Утре ще пробвам рецептата за лимонов кекс.

# 140
Здравейте на всички. От доста време следя форума и използвам съветите ви, но днес реших, че е време и да се регистрирам. От известно време се каня да си купя хлебопекарна, но все отлагам. Две седмици се лутам коя да е, а на следващата си викам за какво ти е - ще прекаляваш с хляб, а нали ще отслабваш. Прочетох доста мнения и тук във форума и накрая реших, че с домашно приготвен хляб няма да навредя много на фигурата си. Взех "на заем"   хлебопекарната на свекърва си (нали знаете - всяко чудо за 3 дни), за да видя дали ще ми допадне или само ще си начеша крастата и ще я оставя на плота да ми се пречка, но уви след 2 седмици вече бях убедена, че искам моя собствена и така си купих тази, която най-много исках Мулинекс с тавичка за багети (това беше водещото при избора ми багетите). Ето тази http://www.bg.moulinex.com/Products/breadmakers/OW3501.aspx
Започнах да я ползвам, но нещо не ми се получават багетите - пробвах първо на средно припечена коричка и станаха много твърди, днес реших да ги направа на слабо препечена коричка, но тя стана отново много твърда - направо на камък   Възможно ли е да се е получава от това, че по рецепта трябва да се ползва брашно Т55, а аз ги правя с типово 2/3 и бяло 1/3?
Много описателно се получи, но .... Чакам съветите ви.
Успешна нова седмица на всички. 

# 141
Сега съм в Момент на пореден афект. За пореден път трябва да занеса Мулинекса на ремонт. Първо да напиша какво "съкровище" притежавам вече близо 3 години: Мулинекс модел ОВ5020 за 1,5 кг. хляб.
Закупен на злощастната дата 03.07.2010г
Първо посещение  в сервиза на 05.06.2012 - смяна на основота на съдчето - безплатно, смяна зъбни колела. Купих и ново съдче, за 36 лв до 40 лв. някъде, понеже осите му вече падаха от износване
Следващото посещение  в сервиза на 19.04.2013 с оплакване - хляба не се надува - Чета от фактурата - Смяна куплунг хлебопекарна ( това е същата основа на съдчето, която е на 9 месеца и без проблемна) и регулиране на температурен сензор , всичко тотал 50 лв
Утре след 2 месеца и 10 дена ще я занеса отново със счупени зъбни колелета. Вероятно пак ще искат да ми сменят куплунга ( основата на съдчето), но понеже ремонта е с 3 месечна гаранция няма да им платя нищо.
Искам да ви кажа, понеже се занимавам с техника, че проблема е фабрично заложен, а той е :
ЕДНАТА ОС НА СЪДЧЕТО ТРУДНО СЕ ВЪРТИ, КОЕТО ВОДИ ДО БЪРЗО ИЗНОСВАНЕ НА КУПЛУНГА И СЧУПВАНЕТО НА ЗЪБНИТЕ КОЛЕЛЕТА, ПРИДАВАЩИ ВЪРТЕНЕ НА ОСИТЕ.
За 3 години някъде съм дал 90 лв за ремонти, утре машината ще е за 3-ти път на ремонт, а аз ще съм имал 6 ходенията до сервиза ( парите и загубата на време няма да ги броя)
Успех на всички с НОВАТА ВИ ПРИДОБИВКА. СЛЕД НЯКОЛКО ДЕНА И АЗ ЩЕ СИ КУПЯ, НО НИКОГА ВЕЧЕ  MOULINEX  #2gunfire

# 142
Питах и майстора всички ли са такъв боклук и под секрет ми каза, че от Мулинекс не могат да се отърват. Когато го питах, каква машина ще ми препоръча, без значение на цената, каза:
Вземи си най евтината и с най-голяма гаранция

# 143
  • Варна,морето ...
Аз за това си взех панасоник от английския  амазон. Много тиха и на добра цена с 27 програми и 2 години гаранция ,от мулинекса също бях недоволна , но тогава нямах избор  на марка, както и сега , на нашият пазар се продават само няколко марки ,пък и не знаех дали въобще ще я ползвам толкова интензивно.Пансоник е с най висок рейтинг , най добри отзиви и  на първо място в топ 5 на пекарните , не съжалявам че си я взех , дилемата ми беше дали да е инокс или бяла, избрах бялата , защото тогава не бяха налични иноксовите. С мулинекса редовно хляба или не втасваше или не беше опечен, а по сервизи не ми се занимава , освен това когато не е в гаранция уреда допълнително се оскъпява, като мулинекс не заслужава и 1 ст. за ремонт

# 144
  • все тук
Здравейте, подарих на майка ми хлебопекарна Moulinex OW 502030, но възникна един проблем - едната бъркалка е по-широка и остава разстояние между оста и бъркалката. В тази дупчица остава тесто и когато хлябът се изпече, не може да бъде изваден. Попитах в сервиз за резелвна бъркалка - казаха ми, че няма гаранция да напасне точно. Някой с решение на подобен проблем?

# 145
  • Варна,морето ...
да похваля пекарната  Панасоник , освен ,че до сега нямам неуспешен опит с хляба , независимо какъв тип е ,  бъркалката излиза много лесно и не остава никаква дупка в средата на хляба, както на мулинекс

# 146
Здравейте,
имаме хлебопекарна Мулинекс и в книжката с таблицата на циклите има една колона "Допълнително", която не мога да си обясня за какво е? Имате ли идея?  newsm78

# 147
моята машина е втора рака и нямам книжка но хляба стана разкошен,на око сложих всичко и с палнозърнесто брашно,но проблема е че залепна на баркалките и едвам го извадих,та въпроса ми е дали да не се намажат преди печене или да дебна когато почва да пече да ги извадя по някав на4ин,и аз не знам как Simple Smile

# 148
  • Sofia
моята машина е втора рака и нямам книжка но хляба стана разкошен,на око сложих всичко и с палнозърнесто брашно,но проблема е че залепна на баркалките и едвам го извадих,та въпроса ми е дали да не се намажат преди печене или да дебна когато почва да пече да ги извадя по някав на4ин,и аз не знам как Simple Smile

След последното размесване, вадиш тестото, махаш бъркалките оформяш тестото и го връщаш в хлебопекарната да втасва и пече. Не е нужно да спираш хлебопекарната.
А това, с мазането на бъркалките не помага.

# 149
blagodarq ti ani ka,6te probvam ytre,ama ne e na bg i ne znam koga da q otvorq,predi malko q otvorih da dobavq bra6no i mi se stori 4e pove4e nqma da tragne i pak q puskah nanovo Simple Smile i da vi se pohvalq nito edin zagyben hlqb,vsi4kite prekrasni,ama pusto teq zalepeni barkalki

Общи условия

Активация на акаунт