Домашна хлебопекарна Мулинекс

• 211 769
  • 242
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета,
Купих си хлебопекарна:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/825842/P11130417/Hlebopeka … P+FORMA-ZA-MAFINI
Но май съм като индианец пред пишеща машина.
Незнам как точно става печенето. Машината омеси, сега тестото втасва, автоматично ли започва да пече или трябва да я превключа на друга програма?
Уж избирахме да е с повече програми за по-лесно, то май е твърде сложно.
В кашона нямахме инструкция и книжка с рецепти, знаете ли от къде мога да си ги изтегля?

# 106
Искайте от Технополис. Те ще ви дадат, ако сте я купили от там.

# 107
 Имам Мулинекс от ...2008 година!
За тези 4 години дали е почивала общо месец,акълеца и взимам,обаче много се скапват казанчетата и вече ще поръчвам трето  Whistling Решила съм ,когато се скапе  съвсем да си взема кенууд.При внимателен оглед се вижда,че перката не е закрепена по начина по който са поставени повечето-със силикон.На кенууда е капсуловано!
    Иначе е страхотен помощник,козунаците и хлябовете стават разкошни>не помня от кога не съм купувала такъв.
   Успех с избора!

# 108
Имам Мулинекс от ...2008 година!
За тези 4 години дали е почивала общо месец,акълеца и взимам,обаче много се скапват казанчетата и вече ще поръчвам трето  Whistling Решила съм ,когато се скапе  съвсем да си взема кенууд.При внимателен оглед се вижда,че перката не е закрепена по начина по който са поставени повечето-със силикон.На кенууда е капсуловано!
    Иначе е страхотен помощник,козунаците и хлябовете стават разкошни>не помня от кога не съм купувала такъв.
   Успех с избора!

От къде се поръчва казанче /това е всъщност тавичката за печене, нали/? И има ли и други "резервни части". Направих грешката да разрежа хляб, в който без да видя е останала бъркалката и надрасках покритието - сигурно след време ще се наложи смяна.

# 109
  • Стара Загора
Aз бъркалки си купих от сервиза в града ни. Сега ми е на ред да сменям казанчето, казаха че са заявили и чакат доставка. Ще проверям пак. Едната ос слиза ниско долу, засега продължавам да си пека хляб, но ме е страх да не стане някоя беля.

# 110
Sunny blossom звъня до сервиза във Варна и от там идва за два дни със Спиди,телефона е във темата за хлебопекарни.Последното го взех комплект с бъркалката,тя е 7 лв,а казанчето 30лв.
  До сега само от там съм купувала.

# 111
Много благодаря за информацията!   bouquet

# 112
Здравейте момичета,
Купих си хлебопекарна:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/825842/P11130417/Hlebopeka … P+FORMA-ZA-MAFINI
Незнам как точно става печенето. Машината омеси, сега тестото втасва, автоматично ли започва да пече или трябва да я превключа на друга програма?
В кашона нямахме инструкция и книжка с рецепти, знаете ли от къде мога да си ги изтегля?
Привет и от мен! Ползвам същата хлебопекарна. От 3 години пека ли пека.... Simple Smile Направила си правилния избор - и за това, че си направила тази инвестиция, и за това, че си избрала правилния модел! Не се притеснявай - машинката всичко сама прави - така е! Ако си спазила пропорциите грешка е много по-малко вероятна.
Преди да си се разочаровала прочети това:
http://sitekreator.bg/cook/home.html
Там има и инструкция, и книжка с рецепти. /аз попаднах случайно на този сайт, но е написан много грамотно/
Моето мнение е също да отделиш малко повече време и да прегледаш темите с рецепти. Има уникални рецепти, докато тези в книжката са по обикновени.
Успех!

# 113
Здравейте момичета,
Купих си хлебопекарна:
Привет и от мен! Ползвам същата хлебопекарна. От 3 години пека ли пека.... Simple Smile Направила си правилния избор - и за това, че си направила тази инвестиция, и за това, че си избрала правилния модел! Не се притеснявай - машинката всичко сама прави - така е! Ако си спазила пропорциите грешка е много по-малко вероятна.
Преди да си се разочаровала прочети това:
http://sitekreator.bg/cook/home.html
Там има и инструкция, и книжка с рецепти. /аз попаднах случайно на този сайт, но е написан много грамотно/
Моето мнение е също да отделиш малко повече време и да прегледаш темите с рецепти. Има уникални рецепти, докато тези в книжката са по обикновени.
Успех!

Много благодаря
Дадоха ми една рецепта за хляб, който става невероятно вкусен. Даже експериментирахме един път със сушени домати, друг път с маслини, трети - с ядки, но този с маслините става уникален.
Хлебопекарната е най-добрата покупка, която сме правили от години. Simple Smile

# 114
  • Варна
Предстои ми, какво ти предстои, днес ходихме, но модела който си харесах го няма понеже е в промоция и е изчерпан, та утре може би ще има.Става въпрос за Moulinex 310131 и 2000.На пръв поглед всичко им е еднакво освен мощността.На 2000 е 610W, а на 310131 е 700W.
Та питането ми към по-опитни колежки е какво е касателството на мощносттта към приготвянето на хлебни изделия Rolling Eyes ?
Предварително блаагодаря и весели празници!!!

# 115
Предстои ми, какво ти предстои, днес ходихме, но модела който си харесах го няма понеже е в промоция и е изчерпан, та утре може би ще има.Става въпрос за Moulinex 310131 и 2000.На пръв поглед всичко им е еднакво освен мощността.На 2000 е 610W, а на 310131 е 700W.
Здравей. Искам да те попитам: Закупи ли си машинка за хляб? Доволна ли си?

Аз се колебая между MOULINEX OW-310131, MOULINEX OW-2000 и MOULINEX OW-5020, става въпрос за подарък.

Има ли доволни дами от машинка с една бъркалка? Колебая се с колко бъркалки да закупя-с една или с две? Моля за мнения! Praynig

# 116
Има ли доволни дами от машинка с една бъркалка? Колебая се с колко бъркалки да закупя-с една или с две? Моля за мнения! Praynig
Моята хлебопекарна е тази - много съм доволна от нея. С една бъркалка е и понякога и помагам малко. Случва се, докато бърка тестото, да остане малко смес по стените и я обирам с една дървена шпатула, за да се смеси. Но съм я включвала и с отложен старт за през нощта и хлябът става страхотен. Май само веднъж имаше неомесено тесто в единия край - топче колкото орех, но не е фатално.
Мисля, че предимството на двете бъркалки е именно по-доброто омесване, но и едната се справя.

# 117
  • Варна

Здравей. Искам да те попитам: Закупи ли си машинка за хляб? Доволна ли си?

Аз се колебая между MOULINEX OW-310131, MOULINEX OW-2000 и MOULINEX OW-5020, става въпрос за подарък.

Да това е моята първа рожба от преди 15 минути, но правихме хляба с механична везна, която лъже по 100 грама на кило.На вкус не зная още каке, но добре изглежда, но и отгоре не се изпече, довършвахме го в в микровълновата на грила само.

# 118
а какво пречи да го доопечеш в хлебопекарната ?

# 119
Благодаря ви. Hug

Ние вече купихме MOULINEX OW-5023 с багети.
Не ми се рискуваше да закупя модел с една бъркалка или с един реотан. Дано родителите ми да са доволни. Peace

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 21:55 от Фран Джонсън

Общи условия

Активация на акаунт