121–Слънце жарко над арабско грее–да се сбъдне това,за което всяка от нас копнее

• 24 254
  • 295
  •   1
Отговори
# 270

Ето и една снимка от мен,да видим една определена съфорумка дали ще познае от къде е  newsm78
Който иска да се пробва.  Grinning

# 271
мога да кажа с 90 % Сирия, Латакия, а останалите 10 % ми дават възможност да разбера дали съм в грешка !

# 272
мога да кажа с 90 % Сирия, Латакия, а останалите 10 % ми дават възможност да разбера дали съм в грешка !
Позна   bouquet ,а снимката я пуснах като намигване към Ясмин.

# 273
  • сред маслини и портокалов цвят
Нашто село е, да! Ще си пека д-то след няколко дена там. Mr. Green

hadil , много си бърза!  bouquet

# 274
Нашто село е, да! Ще си пека д-то след няколко дена там. Mr. Green

айййййййййййй как ти завиждам,тази година ще  минем без море и Бг.Иначе ходим на същият плаж,но не в хотела,до него има къщички.
Този път дано да имате път и насам.
Аз ставам да си дооправя кухнята и след това на двора да посрещнем с дреби изгрева.
Лека нощ на вси1ки.

# 275
директорката на сирийското училище е от Латакия, а нейните деца са ми едни от най-любимите същества, та съм разгледала доста снимки от там и понякога лесно разпознавам по-известните места. Следващият път обаче няма да бързам толкова, за да не ви развалям кефа  Embarassed

# 276
Следващият път обаче няма да бързам толкова, за да не ви развалям кефа  Embarassed
Споко ,няма кой да се разсърди.По -бързият печели  bowuu

# 277
благодаря, но все пак за компенсация пращам един красив багдадски изгрев

# 278
  • сред маслини и портокалов цвят
Деси, приятно чакане на изгрева. Последната година и аз имах възможност да го наблюдавам честичко, че нали Карумче не е много по спането Mr. Green
Но сега мисля да полегна, багдадския изгрев на  hadil е невероятен и ми стига. То и без това в мрачна София ще е развиделяване само.

А ето и една задачка от мен. Що е това: Grinning

Лека!

# 279
  • София
Добро утро, хубавелки!
Гледам сте се върнали с пълна сила към предишните ни форми на забавление - виртуални пътешествия и разпознаване на туристически дестинации по снимка!Супер! Grinning
Колкото до фотоса на Ясмин, тази красота ще я видя след по-малко от месец, пристигайки в Дамаск именно по тъмно! Mr. Green А като си взема едно такси до Аман, 4 часа по-късно ще се насладя пък на тамошния изгрев!
А дотогава - за жалост, на работа! SadСлед малко поемам пешеходния си тур по мокрите Софийски улици в посока към офиса.....

ПС Забравих нещо...Както знаете, съставянето на този тип загадки за познаване на места, не само по снимки, а  и по зададени словесни жокери, е сред   любимите ми занимания.Преди време, поради упреци, че изпълваме  темата с такива задачки, спрях..Но виждам, че доста хора с кеф се впускат в разгадаването им, затова ще взема да  променя мнението си и пак  ще съставя маршрут-загадка за форумните любителки на виртуални пътешествия....

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 09:54 от not stubborn enough

# 280
Добро утро   bouquet

Поднасям ви кафето и ви пожелавам много хубав, слънчев ден  Hug

НСЕ, много хубав пътепис ни спретна. Съпреживяхме всичко.  Crazy Така ми се е допътувало някъде, като шило в торба съм.  Blush Пускай новата загадка, аз нямам търпение.  Peace

Нещо нямам настроение, няма да пиша повече, че само ще излея лошо настроение. Пък на това дъждовно време, само това остава.  Stop

До по-късно   bouquet

# 281
  • Varna
Ха'ди
и по една лека плодова закусчица към страхотното кайвенцИ на Златната ябълчица!

ЯБЪЛЧИЦЕ- Благодаря, взимам си от това Капучинското smile3503

# 282
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро, арабелки!
Ябълчице, Делтичка,, благодаря за кафето и закуската! Добре ми дойдоха  Simple Smile
НСЕ, чакаме загадката!

ПС Забравих нещо...Както знаете, съставянето на този тип загадки за познаване на места, не само по снимки, а  и по зададени словесни жокери, е сред   любимите ми занимания.Преди време, поради упреци, че изпълваме  темата с такива задачки, спрях..Но виждам, че доста хора с кеф се впускат в разгадаването им, затова ще взема да си променя мнението си и пак  ще съставя маршрут-загадка за форумните любителки на виртуални пътешествия....
Упреците не бяха ли по-скоро завист за умението ни да се забавляваме по такъв начин и интелигентността ни? Thinking
Дон Койоте, все очаквам пак да си смениш името  hahaha

# 283
Добро утро!   bouquet

Ама сте приказливи, стигнахме 19та страница за нула време  Whistling  Heart Eyes

Тук преди време стана дума, че Рамадана наближава, с това и периода на постене...това ще ние е първия Рамадан с моя човек (миналата година той беше в Аман по това време). Той каза, че ще пости, та аз се замислям няма ли да е трудно – аз без вода и храна не мога...ок, ще се опитвам да не ям пред него, но вода пия нонстоп, по 3–4 литра на ден...ина4е ми пада кръвното. Тома ме обърква – винаги се опитвам да бъде опора на хората, които обичам, но в този слчай ще бъда по–скоро пречка. А знам, че за него това е важно.  Thinking  Ще се радвам ако споделите вашия опит (предполагам това е обсъждано в старите теми, но аз не успях да намеря) особено, когато живеете в не муслим страна и хората около вас са не муслим (приятели, колеги).  newsm78

# 284
Добро утро арабелките   bouquet  bouquet  bouquet

Предполагам от кафето на ябълката не е останало нищо за поспаланките като мен.

Наливам специално за втора смяна в еййййй такива огромни чаши, който иска допълнително от ранобудните също да заповяда (клик!)

В същото време това е и загадка за многобройните любителки...

В коя арабска страна се намира тоз огромен сервиз? (подсказка, имаме си съфорумка там)
Ама бъдете честни, не съм крила източника на снимката.  Naughty

НСЕ, трудно ми е да повярвам, че си получавала упреци за това !!! Shocked Аз си мислех, че само една тема се явява дразнител тук, а то угода нямало...На кой каквото не му харесва да прескача, или той самия да започне интересна тема...
Чакам с нетърпения следващия маршрут.

Беба_момо не се притеснявай за Рамадана...хапвай и пийвай малко по-дискретно, за да не се съблазнява твоя човек, но не мисля, че ще е проблем, той едва ли ще очаква да гладуваш с него  Grinning Аз по-миналия Рамадан бях бременна и не го спазвах, миналия бях в Пакистан в немного добро здраве и пак не можех да издържам, никой не ми се разсърди на набезите до кухнята   chef

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 13:02 от Monsoon_rain

Общи условия

Активация на акаунт