Августинки 2009 - тема № 52

• 11 882
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Честито бебе Боян на мама Бейб!
 Hug  bouquet Hug
Честито бебе Влади на мама Лени! Hug  bouquet Hug

Живи и здрави да са малките юнаци и бързо да се прибират вкъщи!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 226
ЧЕСТИТО БЕБЕ БОЯН НА МАМА БЕЙБ!  smile3525 smile3525 smile3525

Биа, тук съм  Hug Бях с мъж ми малко по магазини и ми стана лошо в жегата  Tired А, сме с кола...Направо не е за хора!

Руми  Laughing Laughing Laughing Ще преносваме ли душо?!  Laughing Hug Heart Eyes

Денди, мерси за пожеланието  Praynig  Hug Честно да ти кажа, не мога вече да дишам, да спя, да ходя, да ям..... да не продължавам че...... Само се моля да е скоро, но нямам никакви признаци!  Crazy
После ще си отмъстя с огромни продължителни целувки  Flutter Crazy Heart Eyes Blush

Отивам да поспя на хлад....  Hug

# 227
  • Пловдив
хехе честити бебковци на Бейб и Лени,бързо да се прибират и гушкат у дома  Hug   bouquet

Някой спомена че е купил пудра ,та се чудя не запушва ли порите на бебковците и не се ли образува коричка от нея  newsm78 или си трябва пудрата .  newsm78

аз сега мисля да правя като Данчето   Grinning
Отивам да поспя на хлад....  Hug

# 228
  • На плажа
Честито на всички мамчета,които вече гушкат своите бебета.  bouquet  bouquet  bouquet
Аз днес бях на преглед,взех си направлението за хоспитализация и там другите неща/още не съм ги разгледала/,Бебчо е пораснал-2800кг. и плацентата е узряла,затова спирам магнезия по препоръка на доки и чакам всеки момент да се отърва от този корем,че както е казала Денди,вече не издържам,всичко ме мори. #Cussing out
Взех си и памперсите,които бях харесала в продавалника.Страхотни са/поне на пръв поглед/и са евтини-110бр-за 20лв.
Данче//Адашка,междудругото/-Твоите съседи ли те тормозеха с въпроси за почерпката?Следващия път ги попитай,какъв подарък ще купят за бебето.Ужасно нагли хора- #2gunfire ненавиждам ги.
Денди,ти реши ли къде ще раждаш?Всички Варненки биха отбой и няма с кой да се посъветвам за нищо.
Аз съм решила в Окръжна и ме интересуваше дали трябва да носим дрешки за бебчо newsm78
Това е от мен за сега ,

# 229
Тинче, аз от самото начало знам - АГ Болница, заради доктора ми и заради Неонатологията  Hug
За Окръжна нямам идея какво искат да се носи, най-добре да се пита на място.

Честито на ЛениHug

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 16:02 от Dendy

# 230
  • София
Честито на всички мамита който са родили и от мене да са им живи и здрави бебковците.
 Мами помагаите от три дена съм със страхотни киселини и каквото хапна всичко повръщам къжете ми какво да ям или има ли някакви хапчета че вече от това неспане и повръщане ще полудея.

# 231
Честити бебчета на Напетиа, Бейби_73, Руми_алекс, Лени! Да са ви здрави и много да ви слушкат!

Аз днес бях на ЖК, правиха ми запис на тонове, пускаха ми някакво апаратче за контракции - оказа се, че имам слаби, но не ги усещам, а и май на бебето му беше доста неудобно от тези ластици с които ми завързват корема. Взех си и резултатите от кръвната картина и урина. Нещо хемоглобина ми е паднал на 117,а хематокрита също ми е малко под нормата.  СУЕ - Westergeen пък ми е 37 при горна граница 20. Иначе ми дадоха направление за хоспитализация и това е. Сега съм всеки петък на тонове. Една бъдеща мама в 36 седмица постъпи днес докато чаках и малко се стреснах.

# 232
Здравейте! Не бях влизала два дни и виждам, че имаме много бебчета! Честито на всички мами и татковци! Да им са живи и здрави малките съкровища и много да ги радват!Аз бях на консултация с анестезиолог в сряда и искам да Ви кажа, че по-скоро ме притесни отколкото да ми стане по - ясно относно упойките!
Може ли да споделите мнения за спинална или пълна упойка е по - добре при планово секцио, че ужасно много се чудя. Преди да се срещна с анестезиолога бях за пълна, но той така ме наплаши /не искам да разказвам какви ми ги наговори да не стресна и други бъдещи мами/, че сега вече не знам какво да избера.

# 233
Tina1801 аз ще раждам в окръжна болница Варна.Трябва да си носиш дрешки за бебето.На мен ми казаха за следните неща: по три броя от камизолки,ританки, бодита с къс или без ръкав,чорапки.Разбира се памперси,мокри и сухи кърпички, козметика за бебето.ако имаш други въпроси питай.Стига да мога ще гледам да помогна Simple Smile

# 234
Един въпрос - какво представлява обменната карта? Защото ми дадоха само направление за хоспитализация, а чета, че ми трябва обменна и ична карта, изследвания и направление захоспитализация и се чудя дали не е картата с която си ходя на прегледи в Токуда? newsm78

# 235
Desy_Stz  аз също съм за планово секцио, но другата седмица ще се срещам с анестезиолога , но аз засега съм се насочила за спинална, а не за пълна упойка , четох за нейните плюсове  погледни този сайт ако искаш :   http://www.maichindom-varna.com/blog.php?id=43, но имам няколко приятелки, които скоро родиха с пълна също са доволни.

# 236
Биа, тук съм мила  Hug Бях на срещичка с мамите и пак беше страхотно!!  Laughing

Честити две бебенца  Party Heart Eyes . Живи, здрави, а мамите скоро да се възстановят!   bouquet

# 237
  • София
Честито на новоизлюпените мами!

Янче, стягай се ти, че 25-ти си е дошъл направо Simple Smile

# 238
Може ли да споделите мнения за спинална или пълна упойка е по - добре при планово секцио, че ужасно много се чудя. Преди да се срещна с анестезиолога бях за пълна, но той така ме наплаши /не искам да разказвам какви ми ги наговори да не стресна и други бъдещи мами/, че сега вече не знам какво да избера.
Защо искаш да раждаш с пълна упойка?Аз съм за спиналната и така и ще раждам,както първият път,предпочитам да бъда в съзнание когато извадят бебето ми.

Биа, тук съм мила  Hug Бях на срещичка с мамите и пак беше страхотно!!  Laughing
Да бе верно бях забравила. СНИМКИИИИИ PartyHug

Ееее Данче и ти си тука,тамън си помислих,че си отишла да раждаш Laughing.Няма се ядосваш ще видиш как ще си дойде от само себе си,без изобщо да подозираш и без признаци,е така ще те заболи корема и отиваш и ще родиш за 1 час ще видиш знам аз. Joy Hug

# 239

Янче, стягай се ти, че 25-ти си е дошъл направо Simple Smile

Ох Аничка да ама не! Нямам никакви симптоми за раждане! Sad Върви ми на термин, да не кажа чак на преносване  newsm45

Биа: Ами Италиана снима, от нея чакаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт