Гореща лятна ВЕЛИКОТЪРНОВСКА тема

• 16 526
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
вчера моя приятелка ми се оплака,че е в този списък
http://www.borbabg.com/?action=news&news=1308

Здравейте, Мами, хванахме хубаво време за лекцията, а? Аз бързо се прибрах с количката, накърмихме се научени вече, почистих набързо, пуснах една пералня и се цоп във форума, че моето зебърче след 3 си реве редовно. Хареса ли ви мероприятието? Веси, страхотна беше, много естествена и убедителна. Зоя видях – чудесна изглеждаш бременна, дано до края си така:) Наде, новата ти визия ми допадна - супер прическа. Другите или не ги познах или не ги знам… Коя беше мамата дето събираше парички за Еличка?
*Iman* утре имаш повод да почерпиш Simple Smile Как ще изкарате празника?
А за подписката, хайде някой, ако има опит с такива неща да се хване и да каже старт, а не само да си чешем езиците, а?

много се радвам,че се е състояла срещата Hug

# 211
Ето снимки от рожденния ден на Синчето ми гошко 1 годинка

# 212
  • Велико Търново
Щастлива мама

много хубави снимки. Пожелавам му едно страхотно детство и нека много ви радва.

# 213
Ами... малко ме е срам ... ама какво да кажа за лекцията тази сутрина за кърменето- Blush нищо не разбрах- хах ахах- с момичетата май ни беше по-интересно да си приказваме и да наблюдаваме първото интервю на Преславка на Надето за в-к Янтра Днес  smile3521
Май беше интересно, защото някои мами гледаха и внимаваха с любопитство.
Мамчето, което събираше пари за Ели е buterfly Simple Smile
Аз обаче изтървах да видя дали някой е правил снимки, май не , нали, защото не позирах никаде за снимка Simple Smile)))
Аз изчезвам, че имам час при хематолог да видя този хемоглобин ниския какво ще го правим  smile3517

# 214
  • Велико Търново
вчера моя приятелка ми се оплака,че е в този списък
http://www.borbabg.com/?action=news&news=1308

Деси, ама иначе 145 мил. си ги губят от фирмите, а майките погнали, като не могат да намерят места за всички деца.
http://www.borbabg.com/?action=news&news=1310
Иди, че раждай спокойно...

bialkova колко ти е хемоглобина? Аз до последно си бях с нисък..

# 215
Преди месец беше 85 , при нормални граници 120-160. Паньова ми изписа желязо на таблетки- едни гадни дъвчащи и ги пих месец- уви хемоглобина ми се вдигна едва на 90!

# 216
Преди месец беше 85 , при нормални граници 120-160. Паньова ми изписа желязо на таблетки- едни гадни дъвчащи и ги пих месец- уви хемоглобина ми се вдигна едва на 90!
да са те изследвалин случайно за таласемия Thinkingаз съм с тази анемия и в момента ми е 80,а по време на бременността го държахме с лекарства около 94.сега пия фолиева к-на,милгама на капсули и остеокер.много е важно да си хапваш месо Peace
има една хематоложка в нова болница-Никова се казва и ти я препоръчвам Peace

# 217
  • Велико Търново
bialkova, за болестта не знам (дано я нямаш), но за успокоение ще ти кажя, че от третия месец я карах със хемоглобин 80-90. Наистина хапвай месце, както Деси те съветва (повечко телешко) и спокойна бременност Hug

# 218
Благодаря и на двете ви. Деси, точно при Никова ходих ей сега, но тя ме върна и каза да отида в понеделник да дам кръв в тяхната лаборатория и после да отида при нея.

# 219
Здравейте мами. И аз днес ходих на лекцията за кърменето, но като съм нова и като не познавам никого. Гледах като "полезно изкопаемо" Blush и не посмях да заговоря никого. Ама дано има още срещи и да ви поопозная.
Айде засега толкова. Stop Hug Hug Hug

# 220
http://www.dnes.bg/stranata/2009/08/06/mladi-varnenki-biagat-ot- … rskite-myje.75657
Поздравявам ви със седмицата на кърмененто  bouquet

# 221
абе Полиииии - с този ник май никой не те позна,ама и ти не казваш!!!!!!!!И аз все се чудя коя е тази бандитка,помислих,че пак нещо съм изтървала    Mr. Green   момите ще ги разпределяме - една за Валери,една за Дамян и т.н   Wink 

ей,много ме е яд ,че изпуснах срещата  Sad  ама пък се сдобихме с нова количка /е не чисто нова - от Продавалника/  и сега ми е едно странно - хем ми е леко,хем лесно маневрирам ,ама Валко не е пред очите ми,но ще свикна   Grinning   

Деси - днес по Нова даваха репортаж  точно по тази тема! Добре,че нямам имоти  Rolling Eyes 

Аз като изпуснала срещата ви предлагам да си направим нова докато все още е топло времето - сега предлагам,че докато се организираме ще стане септември   Mr. Green 

# 222
На мен не ми се вижда лишено от логика решението на общинския съвет относто приемането на деца в ясли и градини и плащането на местните данъци. (отдавна говореха по телевизията , че Софийска община мислят да въведат подобно ограничение) Но пак има дискриминация, т.к местните трябва да са си платили, а тези, които даже нямат и настоящ адрес във в. Търново, с тях ми е чудно как стои въпроса. Те работят тук, ползват инфраструктура (колкото и да са зле парковете, градинките и пътищата), а техните данъци отиват за общините, в които се водят по постоянен адрес.
Не , че имам нещо против, просто съм всидетел как повечето ми колежки и познати работят и живеят тук от години, а никой не си сменя адреса, даже настоящ не си правят тук, а децата им са по градините и училищата. За мен щом живееш в населено място и имаш изисквания към общината, трябва да си жител и да си плащаш данъците именно в това населено място.

# 223
Симона, Какъв е този продавалник?  newsm78 не съм чувала.
Iva.vt и аз съм от новите и не познавах никой , обаче това честно казано не ме притеснява- отидох сама на срещата и познах мамите и хоп- при тях  Laughing

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 22:38 от bialkova

# 224
Симана, Какъв е този продавалник?  newsm78 не съм чувала.

prodavalnik.com   - има много неща които мамите разпродават и за децата и за майките,че и за татковците има неща - разделено е по категории и всяка от тях на подкатегории - има много неща  Peace   можеш да купуваш и да продаваш  Peace 

Общи условия

Активация на акаунт