Гореща лятна ВЕЛИКОТЪРНОВСКА тема

• 16 540
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
tefterche, и аз те видях, ама докато реагирам, разбирай хвана Симона  Mr. Green и беше излязла. Другия път - задължително ще се запознаем. Wink А за това с кърменето...думи нямам. Close Що за малоумна рекация, големи хора, ужас. ooooh! Да си гледат работата, щом храненето на едн бебе им се струва гнусна работа... #Crazy

# 196
Добър вечер болярки
Аз точно преспах Кати..уж...че се буди по 100 пъти вечер и реших да влезна и да ви благодаря за милото посрещане...
Бях решила утре да дойда на срещата,но първо,че май ще вали и второ ще ми идват на гости майка ми и брат ми...
Tefterche,моята реакция би била същата като твоята...един здрав ретник по задниците...Като са толкова гнусливи  да си стоят на стерилно в къщи...Лелеее,ужас...егати хората.А ти не им се впечатлявай на такива невежи...
Рени,много странна реакция има твоето Еми...Миличката...да не би някое дете в яслата да я е стрснало....?
Дита,откакто съм мама и на мен ми правят впечатление старите и неподдържани паркове и детски площадки и ужасни тротоари...Кога ли ще си обърна количката...И аз съм за подписка...
3des,растете,не си играете...Браво на Сияна...Да е здравичка и щастливо бебче...
Хайде момичета лека и от мен.Отивам да почивам...

# 197
Тефтерче,хубави имена сме си избрали за щерките. newsm10Да са здрави и да ни радват...Твоето Кате на колко месеца е?

# 198
Здравейте момичета  Hug 

аз утре няма да се класирам за срещата - по обяд трябва да ходя до офиса на Еконт и ако изляза ще ми дойде множко - излизане,пребиране вкъщи,пак излизане,пак пребиране  и евентуално още един път пак до парка и щееее   Crazy    много исках да ви видя,ноооо  Tired 

3дес - този път бяхме с кола не бутахме количките като малоумни клявки   Laughing 

Добре дошла на новата мама    bouquet 

Тефтерче - лелеле ама как щях да ги овикам тия кокошкиии - лелелелел   #Cussing out    #2gunfire  егати и това да го каже майка   #2gunfire   #2gunfire   #2gunfire 

Дита - и аз съм ЗА инициативата нищо ,че мойто още седнало неможе да стои,но и  догодина и аз ще съм на този хал,пък и даже да не бях всичко това си е голмо безобразие!!!Къде другаде го има,незнам!?!?!?!?   Crossing Arms 

ох,какъв дъжд  Wear Umbrella  дано утре не вали   Praynig 

хайде лека и мека от мен   Hug

# 199
Ха, сега...
Симона, не знам какво ще правим с тебе..ти остави, че Валери и Дамян ще станат разногледи от толкоз моминска красота...ами как ще си изберем с тебе снахи - то много момичета, много нещо  Mr. Green Аз не съм претенциозна - важното е да ме слуша  Mr. Green

bandido - озн. "бандит, разбойник" - просто ми хареса и затова малко промених - и прическа, и ника  Party

при доктора мина добре. продължавам лечението локално....помните - преди време ми правиха операция, че сега наново изскочи проблемът...както и да е...

дано не вали...аз мнооого отдавна не кърмя, ама информацията е майка на знанието Simple Smile

аз, тъй като съм нахална - пак ще питам - Къде си подстригвате децата?? Моето като е на 1г 4м , ще се намерили някой смелчага да го подстриже....или да използвам на баща му машинката???  newsm78  Мъчи се вече с тая коса, колкото и да е лека и мека....

иначе - да ви кажа, напоследък повече се подвизавах във форума "направи си сам". Моят мъж беше в отпуск и като се захвана и от една стара соц. секция на свекърва ми, ми направи гардероб  Party А аз съм най-щастливата жена....че само с един трикрилен, с едно отеделение за рафтове, не си беше работа ...

май много се разписах...хайде давайте подписката - и мъжо , и бабите, и дядовците - даже и лелите ще накарам да се подпишат.

# 200
Бандидо,моята приятелка има син на 1,5 години  го стриже с машинката на мъжа си...Така,че смело и  безотговорно ти...а ако не,сигурно във фризьорските салони няма да ти откажат да подстригат такова хубаво дете...

# 201
milen4eto78 ,  тенкс Simple Smile

малко ме е страх, но мисля, че с 3-ката ще стане. Първо ще пробвам на мъжо, че него го подстригвам с 1 или 2 ....ама утре хич няма да се чудя къде да го водя. Хващам разклонителя и машинката и да му олекне малко на детето ....

хайде лека ви нощ...че то станало време за лягане   bouquet

# 202
Рени нормално е детето да започне да повръща от страх мойта дъщеря започна сега юни на градина и първите дни пък ходеше често до тоалетна и лелките казваха ,че ги прави на луди и все бях на щрек че да не ме викнат да си я прибера защото на втория ден ме извикаха  да я заведа  на лекар  да не би да е чревно болна ,а докторката ни каза че това е нормално  когато детето се притесни и че може и да повърне така че не се притеснявай всичко ще се оправи  да е здрава.

# 203
  • Велико Търново
bandido, хич да не те е страх, аз Преслава я обръснах със самобръсначката още началото на юни  Peace

3des, до колкото знам пак в Евробебе са най-евтини, но като не ги ползвам и скоро не съм гледала цената.

Да предупредя момичетата, които ме познават само по снимки, че вече съм с доста по-къса коса Simple Smile

# 204
Тефтерче,на някаква куха тийнейджърка и на старомодната и майка не се връзвай,моля те Praynig
Полинита,аз сега загрявам за новия ти ник,ама нейсе Laughing
Дита,идеи за подписки,протести и други подобни имаше и преди време,ама само на приказки го оправихме Whistling

аз днес приключих с изследванията на Лили за яслата,лекарката и хубавичко ме подготви,че ще се виждаме честичко покрай болестите ooooh!

а за повръщенето, Рени,да ти кажа-може да си мислят някои хора,че е адаптационна реакция,но аз не съм склонна да го търпя дълго време Naughtyмоя приятелка знае от майка си,че е повръщала на яслата като дете,точно от притеснение и не се поколебала да я спре и да я даде в бабиндом.
яслата е добро решение за много деца,но не за всички Peace
дано скоро се адаптира детето или намериш алтернатива Hug

# 205
Добро утро болярки.
Полинита ти защо не казваш че си ти.Можеше да кажеш.А ние тук хвърляме боб за теб че те няма.Малко шпионски ми излгежда. Hug Laughing
3дес аз си купувам турския вариант на Памперс-''Прима'' за 25 лв.А понякога получават и едни огромни пакети не ги знам как се водят но размер 4 са 94 броя за 29лв. Peace
Наде дай да видим снимки на новата прическа 4470
Нашия рожден ден мина много добре.Малко беше студеничко и ни сложиха на закрито но мина чудесно.

# 206
  • Велико Търново
Е-хе, аз малко ви изтървах, пък вие цяло ново фейсбук форумче сте си направили. Ако искате мога да сложа всички имена на първа страничка, или вие вече се намерихте  Rolling Eyes Аз все още устоявам на тази фешън мрежа и разчитам на стария сигурен скайп  Mr. Green
Рени, в сходна ситуация съм, почти изчерпах всички примери и думи да я убедя, че яслата не е страшна. За съжаление вчера за втори път е повърнала, щом съм си тръгнала  Tired Аз също имам почти замъглени спомени от моето ходене на градина (нали казват, че мозъкът помни избирателно) за чести повръщания, но аз ще изчакам още 2-3 седмици и ако тенденцията продължи, ще жертвам заплатата си за детегледачка. Сега се сещам, че някои преодоляха проблема с активна работа за второ дете  Peace  Mr. Green Да взема да се престаша ли  Thinking  Whistling  Whistling
Дано малко се разсеят облаците и да направите успешно мероприятие   chef
Маме щастлива, дай снимки да видим големия мъж  Heart Eyes

# 207
Добро утро момичета
Първо да  направя по едно кафенце,че ние станахме рано тази сутрин
Щастлива,радвам се,че въпреки студа и дъжда,сте си изкарали добре
Serenity',дано се пооправи времето,че си е малко хладно навън ....
Аз сега чакам мама и брат ми,че малко да си почина от дребосъчка...
И приятно изкарване на срещата...Надявам се на следващата и аз да се включа...Ще чакам снимки да разглеждам....
Хубав ден мацки

# 208
Добро утро, девойки   bouquet
milen4eto78 , мерси за кафенцето  Hug
Поли, тия дни и аз си мислех за теб защо не пишеш, а то виж каква била работата  Laughing. Не съм те разпознала с новия ник  Blush.
Дитта, и мен много ме дразни липсата на елементарни условия за децата. Дори не говоря само за парковете - и детските кътове по заведенията са или стари и/или не добре обезопасени, а някои направо опасни.
Поли, ти ли питаше за подстригване? Аз заведох малкия при Ерол ( ул. Васил Левски), когато беше на 8м. да го обръсне. Знам, че и други приятелки са си водили децата там за подстрижка. Иначе от тогава до сега все аз го подстригвам ( добре, че косата му е чуплива, че творчеството ми не си личи  Laughing), но вчера го заведох при моята фризьорка.

# 209
  • Велико Търново
Здравейте, Мами, хванахме хубаво време за лекцията, а? Аз бързо се прибрах с количката, накърмихме се научени вече, почистих набързо, пуснах една пералня и се цоп във форума, че моето зебърче след 3 си реве редовно. Хареса ли ви мероприятието? Веси, страхотна беше, много естествена и убедителна. Зоя видях – чудесна изглеждаш бременна, дано до края си такаSimple Smile Наде, новата ти визия ми допадна - супер прическа. Другите или не ги познах или не ги знам… Коя беше мамата дето събираше парички за Еличка?
*Iman* утре имаш повод да почерпиш Simple Smile Как ще изкарате празника?
А за подписката, хайде някой, ако има опит с такива неща да се хване и да каже старт, а не само да си чешем езиците, а?
Сега се сетих и друго: не е лошо на първа страница да добавите и сайта на едни от организаторите: http://www.happymumsbg.com/ ?

Общи условия

Активация на акаунт