Гореща лятна ВЕЛИКОТЪРНОВСКА тема

• 16 525
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
честита нова бебка в Търновския форум и на Хрисито-бързо възстановяване Hugдобре,че е родила през ноща-поне е по-прохладно Wink
аз на Лили последно дървен пъзел купувах от мола на Бургас Peaceако някой има път към южното черноморие,да се отбие и да разгледа Peace

# 46
Веси,сега разгледахме снимките с  Лили.тя викаше "Ада-мето"(Рада на морето) Laughingизглежда сте се забавлявали,въпреки всичко Simple Smile

# 47
И ние чакаме момиченце и аз съм мноооого щастлива от този факт, така , че честито и на вас scrye!!!  smile3521

ей супер честито и на вас, значи ноември ще е е женския месец Simple Smile

п.п. Като гледам линийката вие май не сте за ноември, нищо че на първа страничка си записана с термин 21.11.2009 Simple Smile
В същност съм за 21.10.2009г! Ще помоля мамчетата да ми оправят датичката при следващата темичка, че... ще ми се стъжни... 10 месеца бременност  Joy Joy Joy
Не ми се рови по старите темички, но е възможно аз да съм ги подвела като съм си писала термина- малко съм разсеяна!
Оле , мамчета, ужасна жега  Ill направо няма да мръдна от вкъщи- навън!
Да ви се похваля- аз съм от днес 16 дена отпуска и тъкмо приключих и с домашната работа  clean  clean  prostor  и сега ще се отдам на активно бездействие!!!! А в понеделник отиваме за седмица на Априлци-намерихме си много хубава къщичка.
Хайде бай от мен за сега- пазете се от слънцето и пийте повече вода  cheers или биричка Simple Smile

# 48
Ох голяма жега.Ще се побъркам от тъпотия детето иска на вън и седи до входната врата и бие по нея.Имам чувството че сме затворници.

# 49
  • Велико Търново
rosi 75, ние сме с малко бебче и едва се трае. Не смея много на климатик на я държа, ама то иначе детето едва диша. И все иска да суче милата, та постоянно е на цицата. Та по тоя повод и викам, че е станала малката циганка на мама Embarassed
bandido, браво на твоя мъж, един стрес имаш по- малко, като той ти прави ремонтите:)
Egisihora, аз си мислех, че само с Рада сте на море. Хубаво е, че се е оправила, сега и ти бързо да се оправиш Simple Smile
bialkova, scrye браво, много моми ще станат във Великотърновската тема. Валери на Симонка ще си има харемче от нашите девойки Joy Joy Joy
bialkova, малко като свекърва, ама почивай си повече, че ще ти трябват сили за после (то и на мен тей викаха, ама не слушах).
Утре ще е по-хладно, можехме една срещичка да спретнем, ама никой нищо пак не каза. Айде, че трябва вече да си покажя детето, а иначе нямам мотив, да се организирам 1stroller 
Прохладна вечер на всички и наздраве (аз съм на безалкохолна биричка) newsm24 beer

# 50
3des , aaa не така  Mr. Green
Не е само Валери, и други кандидат-женихи има тука  Crazy
от една страха хубаво - голям избор, ама....те всичките убавици, трудно ще  е...че и още се задават  Mr. Green

и да ви кажа - туй че има майстор вкъщи....не е мноого хубаво - щото първо на хората прави...а тука чака за "когато има време"...

сега ще сваляме ледена епоха 3...дано да има с хубаво качество...

А някой знае ли кога свършва фестивала - ние утре мислим да отидем да се запишем....

наздраве и от мен   bouquet

# 51
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Поли, фестивалът, мисля, е до края на месеца.

Ако намерите Ледената епоха, дай един линк, моля те, че половинката от кога ме врънка да я смъкна, ама аз се ослушвам, не ми се търси... Embarassed

Аз днес не съм мърдала от вкъщи. Детето ходи с баща си само до една пицария да вземат нещо за хапване. Цял ден ми се спи и се чуствам като парцал, дори и на пуснат климатик.

# 52
  • Велико Търново
pepi111http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=167920&hit=1 качеството не е добро, надявам се bandido да даде линк с по-добро. Иначе пий една биричка - малко помага Simple Smile
bandido , извинявам се за кандидат-женихите Embarassed

# 53
Здравейте
Днес се очертава прохладен ден в сравнение с вчера.Ние ще оставим малкия на майка ми и ще се разхождаме само мъжото.
Приятни разходки на всички.

# 54
Добро утро ,

ние пък си мислехме да водим довечера малкия на фестивал, но...доста подухва Sad
по принцип на Картала винаги духа с една идея повече, тъй че - някоя мама да сподели как е по центъра  Mr. Green

pepi111 , моя приятелка се оплакваше от същите симптоми и след 3 дена разбра, че чака второто си дете  Rolling Eyes  Mr. Green

# 55

pepi111 , моя приятелка се оплакваше от същите симптоми и след 3 дена разбра, че чака второто си дете  Rolling Eyes  Mr. Green
smile3521 newsm62 Дааааа, Пепи, и аз така се чувствам.... и съм бременна!!!  newsm53
На нашите моми определено ще им се налага да се борят за мъжкото внимание, като гледам с какво числено превъзходство са над малките мъже Simple Smile

# 56
  • Солун/Велико Търново
Здравейте момичета.Бихте ли ми препоръчали гинеколог в Търново , ходила съм при д-р Кабакчиев в Горна Оряховица , но ми се иска да го сменя .Доста ми е притеснено защото сам бременна и се чудя къде да отида и на кого мога да се доверя.Извинявам се ако това е обсъждано вече , но четох от горе, от горе и нищо не намерих .

# 57
Здравейте момичета.Бихте ли ми препоръчали гинеколог в Търново , ходила съм при д-р Кабакчиев в Горна Оряховица , но ми се иска да го сменя .Доста ми е притеснено защото сам бременна и се чудя къде да отида и на кого мога да се доверя.Извинявам се ако това е обсъждано вече , но четох от горе, от горе и нищо не намерих .

Прочети малко по на долу в тази тема е обсъждано.Не са много страниците.Защото вече става банално да говорим за лекари на всяка страница.Аз препоръчвам доктор Маринова в поликлиниката Peace

# 58
Маринова, Ангелов, Паньова... когото и да избереш няма голямо значение според мен, всеки ще ти води консултациите горе-долу по един и същ начин. Аз лично не съм изобщо впечатлена от търновските лекари!
Момичета , не знам дали ви интересува, но все пак да ви кажа- на 7август от 10 часа в парк Марно поле ще се проведе "Седмица в подкрепа на кърменето". Не знам какво точно ще се случва на това мероприятие, но на мен определено ще ми е интересно и мисля да го посетя.

# 59
Маринова, Ангелов, Паньова... когото и да избереш няма голямо значение според мен, всеки ще ти води консултациите горе-долу по един и същ начин. Аз лично не съм изобщо впечатлена от търновските лекари!
Момичета , не знам дали ви интересува, но все пак да ви кажа- на 7август от 10 часа в парк Марно поле ще се проведе "Седмица в подкрепа на кърменето". Не знам какво точно ще се случва на това мероприятие, но на мен определено ще ми е интересно и мисля да го посетя.

Аз не кърмя но ще отида.При мен не се получи кърменето но ще ми е интересно да науча нови неща.Да съм подготвена за второто дете. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт