Гореща лятна ВЕЛИКОТЪРНОВСКА тема

• 16 701
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
GeriTo_, д-р Кебакчиев не беше ли от Лясковец или бъркам? newsm78 За Горна Оряховица мога да препоръчам д-р Косев.

Момичета , не знам дали ви интересува, но все пак да ви кажа- на 7август от 10 часа в парк Марно поле ще се проведе "Седмица в подкрепа на кърменето". Не знам какво точно ще се случва на това мероприятие, но на мен определено ще ми е интересно и мисля да го посетя.
bialkova, програмата я има тук: http://lalechebg.com/2009/07/wbw-programa/ Аз също се надявам да го посeтя. Бих посъветвала  всички, които стават мами за първи път да ходят на подобни мероприятия. Също така да кажа, че във ВТ освен гимнастика за бременни има вече и курсове за бъдещи родители: http://www.happymumsbg.com/ (авторите на темичките може да  добавят линка в началото, мисля, че ще е полезно като инфо). Родих малко след като отвориха, иначе бих ги посещавала. Все пак успях да се запозная със собственичката - приятен и отзивчив човек, помогна със съвети как да кърмя Сияна.

Иначе ние спахме до 13:30, а след обяда излязохме на разходка в градината. Супер време беше. А преди малко излизахме семейно на пица с нея - беше много кротка и си спинка. Ето ви една снимка за лека нощ:
http://picasaweb.google.com/julia.beleva.vt/dWMhVE#5362032210840432306

# 61
3des ти къде ражда?

# 62
  • Велико Търново
Щастлива мама, в Горна. При Косев тръгнах на консулация, като после мислех да ходя в Плевен да раждам, но лежах 6 дена в болницата и се запознах с персонала и ми допаднаха и реших и там и да родя. На самото раждане дойдоха много хора (Косев да им показва как да вземат стволови клетки), и смело заявявам, че всички от санитарката до последния доктор се държаха много професионално. Иначе понеже в предродилна по едно време много охках, след раждането му викам на доктора: много ли се лигавих? Отговора беше: Спокойно, такива лайнета като теб всеки ден гледаме, с извинение! Joy Joy Joy
Тук в темата много сте обсъждали доктори, но мисля, че положително мнение за някого няма да ядоса никого, а по-скоро ще бъде полезно Peace

# 63
 Вай, вай, вай... това изказване на "доктора" ми дойде в повечко. Thinking За съжаление голяма част от лекарите се имат за вездесъщи и недосегаеми, жалко, че няма повечко хора, които да ги поставят на място... Съжалявам, арогантността и простотията трудно ги преглъщам.  Rolling Eyes

3дес, още веднъж - радвам се, че всичко е минало благополучно при теб и се радваш на прекрасна дъщеричка  Hug

# 64
  • Велико Търново
Мартеничка, за съжаление не съм съм обеснила добре - с доктора за 8 месеца си станахме близки и изказването му беше приятелско и в никакъв случай злобно. Само той и д-р Гецов са докторите, за които мога да кажя, че титлата отпред си я заслужават напълно.Simple Smile

# 65
Аз взлизам само да похваля педиатърката д-р Янева PeaceНе знам дали сте я коментирали,не помня,но съм изключително доволна от бързото и ефикасно лечение,което предписа на сина ми.

# 66
И аз най-накрая да се включа в новата темичка...
Да не забравя да честитя на Хриси новата рожбичка! Да ти е жива и здрава, мноооого да ви радва и бате Марти много да слуша и да помага за бебка! Ще чакаме снимки!
Относно 7 и аз съм навита да дойда.Чакам си с Надежда тениските от бг-мамата в подкрепа на кърменето...1-7 август официално си е седмицата в подкрепа на кърменето, и аз, макар и с 2 и с опит, пак съм ЗА!И винаги ще бъда, въпреки всички трудности, които съм имала... Simple Smile

# 67
  • Солун/Велико Търново
Благодаря ви за бързите отговори  Hug 3des д-р Кабакчиев има кабинет в Горна .. иначе може да е от лясковец . Иначе какви са условията с Горнооряховската болница? Водим спор с половинката защото попринцип си живеем в Солун ..аз съм твърдо за БГ (все пак там са ми всичките близки) ,а той много против  Rolling Eyes

# 68
Аз взлизам само да похваля педиатърката д-р Янева PeaceНе знам дали сте я коментирали,не помня,но съм изключително доволна от бързото и ефикасно лечение,което предписа на сина ми.
За д-р Янева аз имам друго мнение. Преди година не можа да познае варицелата на дъщеря ми. Аз я убеждавах, че е шарка, тя настояваше, че е нещо ухапано и направила алергична реакция. Изписа ми Фенистил и ме прати вкъщи по живо по здраво. Tired

# 69
  • някъде там
момичета за яслата на Балванска битка има ли телефони, извинете но я знам само като 5-а ясла не се сещам как се казва сега  Embarassed директорката преди повече от месец ми каза, че Ема може да тръгне от август да си гласим изследвания но искам за всеки случай да звънна един телефон  Peace

# 70
Здравейте момичета   Hug 

аз да си дам месечният отчет - Валери е станал 7кг и дълъг 67см  Crazy  биха ни и последната ваксина и ни позабелиха пишчето  и сега милото си поревава от време на време  Sad  но още ден-два и се надявам да се успокои  Rolling Eyes 

за 7-ми ,ако успеем да се оправим на време и ние ще дойдем макар,че нашето кърмене приключи  Confused  но ще ми е интересно ,а ако има и масово кърмене ще се пръсна от завист / благородно / ,но пък не ми пречи и моя да го сложа на гърда,нищо ,че няма нищо - той си я ползва за залъгалка  Laughing 

хайде ставам  Wink

# 71
Пипилота-възможно е,и лекарите правят грешки.Аз само споделих,че съм много доволна от нея.
Рени-яслата ще работи aвгуст.Taka,че едва ли ще намериш някой там.На 3 август най-добре върви и питай,иначе изследванията беха на кръв,урина и бележка от педи,че е здрава.Ние не сме женени и за това само на мен правиха кръвни изследвания,но май трябва и на двамата родители ако имат брак.Най-добре питай,защото трябва да уточните точна дата на тръгване.Дано се падне в групата на Косе и Йоанка Mr. GreenА яслата е Щастливо детство!

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 13:36 от Kameliya

# 72
  • Stuck in a moment
И аз ще се появя на Марно поле за Седмицата на кърменето.
Надявам се да има повечко хора  Simple Smile

# 73
Ех, едно време как цъках,че по време на Седмицата на кърменето се правеха прояви само в Пловдив,София и Варна,много хубаво,че и тук ще има,бих дошла,но тогава май няма да съм в града.Такава носталгия ме мъчи понякога по кърменето и така мис е кърми понякога пак LaughingНо сина ми на 10 месеца като ситински гастроном,блъсна гърдата и нападна пюретата Joy

# 74
Здравейте момичета,   bouquet престраших се да се присъединя и аз към вас. Терминът ми е на 16.08.  preggo съвсем скоро ще си имаме малка госпожица  stork-girl Ще раждам в Търново - дано не съжалявам за избора си после ... Като цяло съм много оптимистично настроена, чета, пазарувам; е, имам си своите моменти на изпадане в тиха паника понякога  cry но то си е нормално, нали?
Мисля да посетя мероприятията на 7ми Август (ако не сме с бебе дотогава  ylinfant) - категорично съм ЗА кърменето и много ще ми е интересно.
Хубав ден на всички  Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт