Гореща лятна ВЕЛИКОТЪРНОВСКА тема

• 16 524
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
На мен не ми се вижда лишено от логика решението на общинския съвет относто приемането на деца в ясли и градини и плащането на местните данъци. (отдавна говореха по телевизията , че Софийска община мислят да въведат подобно ограничение) Но пак има дискриминация, т.к местните трябва да са си платили, а тези, които даже нямат и настоящ адрес във в. Търново, с тях ми е чудно как стои въпроса. Те работят тук, ползват инфраструктура (колкото и да са зле парковете, градинките и пътищата), а техните данъци отиват за общините, в които се водят по постоянен адрес.
Не , че имам нещо против, просто съм всидетел как повечето ми колежки и познати работят и живеят тук от години, а никой не си сменя адреса, даже настоящ не си правят тук, а децата им са по градините и училищата. За мен щом живееш в населено място и имаш изисквания към общината, трябва да си жител и да си плащаш данъците именно в това населено място.

202uu

Симона и Надя, днес ви видях  Mr. Green - бях на отсрещния тротоар... Видях и Дитта с детенце и мъжа й...Дано не бъркам де...

*Iman*, какво споделяш?? разбирам че като завършиш и заминаваш в чужбинско???

bialkova, отчети се какво стана на доктора?

днес подстригахме детето Simple Smile стоя, издържа, че и хубав стана

# 226
къде пак ни изчакали  Crazy  защо не се обади  Rolling Eyes 

браво за прическата - аз се надявам Валко наистина да е с къдрава коса - няма да стъпи на фризьор бая дълго време  Crazy  ще има да се вихря и да го гоня  Joy 

# 227
  • Велико Търново
Симоно, ти няма ли да спиш вече  smile3534

# 228
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добър вечер!

Миленче, добре си ни дошла!

Е, не можах да се класирам за срещата  Close/както и очаквах/! Много ме е яд. На обяд държах с мъжа ми да обядваме в пицарията, барем засека някоя поостанала по-дълго мама, но...имаше 2-3 майчета с малки бебчовци, но не познах никого  Rolling Eyes. Едната обаче дажи си кърмеше детенцето на Сладоледената къща-сладка картинка  Crazy!
Парички не можах да дам, така че ще превеждам сама.

Вие снимки верно ли не си направихте? И я кажете какво се случи на тая сбирка, какво разказваха, обясняваха....

Симонка, честита количка!
Вечерта, като си тръгвах от работа, те видях пред Общината с още две мами, но тях, уви, не ги познах  Rolling Eyes.

Поли, аз пък теб отдавна те разкрих... Mr. Green

Ох, Дита, болна тема си захванала! Настръхва ми косата, когато малката каже –"искам на люлките и пързалките"! Камъните на площадката пред поликлиниката пък са върха на абсурда  #Cussing out! Онзи ден на една приятелка детето почти глътна един!

Чакам разкази!
Лека нощ!
И утре ако някой мисли да се вихри в Спайдер, да свирка!

И да не забравя - ще правя поръчка от MyToys, че има хубави намаления! Ако някой иска да се включи, да пише ЛС!

# 229
  • Stuck in a moment
Симана, Какъв е този продавалник?  newsm78 не съм чувала.

prodavalnik.com   - има много неща които мамите разпродават и за децата и за майките,че и за татковците има неща - разделено е по категории и всяка от тях на подкатегории - има много неща  Peace   можеш да купуваш и да продаваш  Peace  

И го чакаш да се зареди ... Mr. Green (иначе хубав си е сайта)

Пепи, ами какво се случи на срещата...Заведението пълно с мами и бебенца и тук-там и бременни, говориха за кърменето в бедствени ситуации, демонстрираха как се ползва слинг, една от нашите мами тук (тя ако иска ще си каже коя) демонстрира и с нейния собствен слинг, рекламираха удобни възглавнички за кърмене и слагане на бебето седнало, имаше томбола с наградки, поплъвахме анкетки, снимаха с камери малко от Видеосат май, мамите си лафеха и общо взето това е  Simple Smile А, да и една мама събираше парички за бебе Елица.
Ако съм пропуснала нещо, другите ще допълнят.

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 23:38 от tefterche

# 230
Препопучаите ми маникюристка,предварително благодаря!

# 231
  • Велико Търново
Препопучаите ми маникюристка,предварително благодаря!

Ох,докато разбера какво да направим маникюристката се зверих 2  минути Blush
Василена от Чар или Горица работи в салон срещу Ем.Станев Peace

Пепи,ще питам една приятелка и ще ти пусна линк.

# 232
Здравейте мили мами
Първо: голямо БЛАГОДАРЯ на всички които дадоха парички за Елица( в тези трудни времена) и на онези които изпратиха смс. Сумата която събрахме е 130 лева  Simple Smile
Второ: за да няма съмнения ето снимка на разписката
трето:радвам се че се видях с Надето и Марта и че с е запознах със Зоя
И не забравяйте в понеделник да си купите Янтра Днес- ще има статия за срещата и интервю с Надето  Peace

# 233
  • Stuck in a moment
Buterfly, благодарско, че се нае с инициативата Simple Smile
Между другото и с мен  се запозна малко, ако може така да се каже , т.е. много набързо.

# 234
Здравейте момичета,виждам,че коментирате мероприятието за кърменето и искам да използвам форума да ви благодаря за активността и за това,че дойдохте.Надявам се наистина да ви е харесало и най-вече да ви е било полезно.Бих искала да ви прикача снимки, но не ми достигат умения Embarassed да го направя тук.Ако някоя от вас ми каже как става - с удоволствие

# 235
Happy Mumus за снимките - като пишеш и над полето за писане има 2 реда с иконки на втори я ред - първата е за снимки- кликваш на нея и между двата надписа [img] копваш адреса на снимката, която вече си качила някъде. Най - лесно и бързо става в PicValley .Аз да питам при вас освен курсове за бъдещи мами има ли и нещо за мами които искат да си стегнат дупето след раждане  Close ???
Tefterche другия път като се видим някъде - по парковете вероятно обади се да се запознаем за повече  Wink

# 236
  • велико търново
Честит 3-ти рожден ден на Тарик на мама Иман пожелавам му здраве и щастливо детство все така да е послушен.Приятно изкарване на празника ,а може и една снимка даже да ни покажеш с рожденика и тортата.Вчера като се срещнахме му пожелах да духне свещичките на веднъж и да си пожелае нещо. newsm59  bigdance2 Tada  ura bdbaloni lovekiss smile3510  party023 newsm44

# 237
  • Велико Търново
Честит рожден ден на Тарик на Iman  newsm59. Пожелавам му прекрасно детство
и да носи много радост на мама и тати.

# 238
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит рожден ден на Тарик!

Много здраве и щастливо детство!

Tefter4e, много добре звучи! Аз май се сещам коя ще да е мамата от форума, която е участвала  Grinning

# 239
Честит Рожден Ден на Тарик и от мен! Пожелавам му много здраве, щастие и усмивки!

Аз да се похваля, утре заминаваме на море. Стискайте палци да е хубаво времето и на Лъчко да му хареса, че ако е като последното му пътуване, ще се видим в чудо.

Общи условия

Активация на акаунт