Гореща лятна ВЕЛИКОТЪРНОВСКА тема

• 16 520
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
buterfly благодаря за съветите, сега ще пробвам
Относно гимнастиката за "дупетата" след раждане - да ще има такава, но през септемри

# 241
Happy Mumus за снимките - като пишеш и над полето за писане има 2 реда с иконки на втори я ред - първата е за снимки- кликваш на нея и между двата надписа

# 242
Май няма да стане с качването на снимките, така че да пробваме такаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=408797
извинявайте, че ви запълвам пространството,но не се отказвам лесно

# 243
  • Велико Търново
Тарик, честит рожден ден Simple Smile Щастливо детство и  много да радваш мама и тати Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 244
калушкова, видях снимките, но аз не се видях...  Rolling Eyes  Докато кърмех Дари, някой ме попита може ли да ме снимат, снимаха, ама така й не разбрах кой  Embarassed   Както и да е, де, много сладки снимки  Hug  м/у другото аз съм майката, която ти сподели, че дъщеря й е с многократни пелени  Simple Smile

Честит рожденник на Иман   bouquet  Много да те слуша, жив и здрав да е!

Пеперудке, и с теб почти се запознахме  Mr. Green  Аз бях седнала до Марта. Радвам се, че успяхме дружно да помогнем за Еличка... къде може да се следи как се развиват нещата с нея..? Много ми е мъчно, моля се да се направи необходимата операция и да е успешна  Praynig  Praynig  Praynig

Страшно се радвам, че успях да се видя с много форумски майчета! Трябва пак да се сберем скоро  Hug

# 245
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАРИК!!!!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО УСМИХНАТИ МОМЕНТИ   Hug  

reme - лек път и весело изкарване  Peace

Пепи - обади се следващият път  Peace  

още ме е яд ,че неможах да дойда вчера  Tired  нищо - следващият път  Rolling Eyes

днес се видяхме с 3дес в парка - пу-пу голяма "грозница" си имаш    bouquet

# 246
  • Велико Търново
Барманът изглежда осбено заинтригуван, хи-хи  Whistling Иначе много се радвам, че е получило такъв отглас събитието  Peace Иначе сайтът за бъдещи родители отдавна го добавих на първа страница  Wink
Честит празник на чаровния Тарик и слънчевата му майка   bouquet

# 247
  • Stuck in a moment
Честит Рожден Ден на Тарик! Да расте здраво и усмихнато момче  bdbaloni

И аз се чудех излъчиха ли по някоя кабеларка кърмаческата среща, понеже снимаха, май от Видеосат. Някой да е гледал?

# 248
Аз съм с булсатком и няма как да гледам новините по местните кабелни, но чух от единия екип, че са от Евроком. Имаше и репортери от  Янтра днес, а статията ще излезе в понеделник. Мен пък ме има на две от снимките  photo

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ ТАРИК !!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МУ ПОЖЕЛАВАМ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!  1swing

# 249
Да бе, барманът направо си е счупил врата да гледа, ама пак нищо не е видял. Съжалявам че не можах да дойда на срещата, въпреки че още се кърмим.
3Дес, офертата ти за кафе важи ли още?

# 250
Iman, да ти е живо и здраво момченцето и дано си винаги е така любящ, привързан и грижовен към мама  както тя към него    bouquet Дано някой ден успеем да ги запознаем с моята Рада  Grinning

buterfly нашите бебета са почти наборчета  Peace, завиждам ви благородно момичета на теб и Марта,че сте толкова "разтропани" и успявате да се справяте и с организирането и на благотворителност.

tefterche напомни ми да поискам снимките на трите ни астрални близначета. И да аз съм майката със слинга. Хипер е удобно особено с породени.

моарейн моля те разкажи тук повече за пелените за многократна употреба. Ти ми спомена някои неща на срещата но сигурно и на други майки ще им е интересно

# 251
Eqisihora, ами за пелените - започнах да ги ползвам от 5тия месец и милион пъти съжалих, че не започнах от раждането още! Със следващо дете, живот и здраве, почвам като ни изпишат от родилно  Mr. Green
Аз лично, както ти споделих и на теб, съм много доволна, е, не е като памперсите - понякога пропускат и все пак се перат, но при нужната организация нещата се получават  Grinning 
Накратко казано - купих си ги от този и този сайт. Във вторият също има много подробна информация за всеки от различните видове пелени.
А иначе, в тази тема си обсъждаме с другите мами, също има много полезна информация.
А който е навит, при някоя форумска среща мога да му покажа нагледно какво представляват  Hug

# 252
  • Велико Търново
Симонче, грозница я... омаза майка си с мляко, после оповръща всичко, добре че ми държат още нервите Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Zeleno meche, важи поне още 2 години. Да си пишем на лични? Казва ми, че си с изчерпан лимит...
моарейн, а ЕБХ пробвала ли си? Иначе вестниците снимаха..
Днес е супер за разходки 1stroller 1stroller 1stroller

# 253
здравейте!
разгледах снимките от кърмаческата среща.доколкото успях да разгледам,само Alex99 с Пламен видях.той пораснал доста човека и като гледам,може да си суче в седяща поза,подпрян на корема на мама Laughing

Лили напоследък започна да се заглежда по онези кончета,които стават хем като люлка,хем с колелца могат да се карат от детето.искахме преди време да и купим,но нея я беше страх.сега ТЪРСЯ такова конче.гледах в Продавалника,но с пощи и куриери хич не ми се занимава Naughty.по магазините има,но ми се струват излишно скъпи Money.та,ако,някой има такова и мисли да го продава,да ми пише.
като за втора употреба,съм склонна да платя половината от магазинската му цена Peace

# 254
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Всички явно сте по разходки!

Simonka, аз да се обадя, но този път бях в кола  Mr. Green.

Тези пелени за многократна употреба и аз съм ги загледала в последно време /то не че в момента ме вълнува точно тази тема, но да съм подготвена  Wink/. Много съм зарибена, но се опасявам, че ако един ден имам второ дете, ентусиазмът ми за ползването им бързо ще угасне  Rolling Eyes.

Деси, такова конче имаме ние, но е без колела, само ролята на люлка може да изпълнява. Наистина са излишно скъпи. Ще говоря с мъжа ми дали има идея да го дава на някого.

Мацки, на 18.08.2009г ще има театър- Американска мечта  в ДНА. С участието на Асен Блатечки, Стефка Янорова, Симона Попова, Лидия Инджова и Иван Бурджев.

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 16:14 от pepi111

Общи условия

Активация на акаунт