Август Тема 53

• 11 902
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Честито ново бебчеееее  Hug .Иф-73,възстановявай се бързо   bouquet

# 121
Честита щерка на if-73  Да е жива и здрава, мама бързо да се възстановява и скоро да се прибират в къщи!

smile3525 smile3525 smile3525

# 122
Честито бебче на гордата мама! Да й е жива и здрава малката дъщеричка!
 bigdance2

# 123
  • Sofia
Жива и здрава да е Габриела! А на мама Иф-73 бързо възстановяване!   bouquet  bouquet  bouquet

# 124
Хайде да е честито на мама Иф-73 малката Габриела!!!   bouquet

Също така силно стиснати палци за Хариела в утрешния ден (понеделник)...!!!  Praynig Hug

Ей голямо обсъждане (без да исках) предизвиках на тема 'рядко щастие'!  bowuu Crazy Много весело, а исках да се оплача Joy hahaha Е, след моето поредно посещение в тоалетната (след което вече не мога да ходя или стоя права и да искам  Rolling Eyes ) се пльоквам да спя и ви казвам лека нощ!  Hug

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 23:11 от yana-sladurana

# 125
Честита дъщеричка Габриела на мама Ив73! Много да е здравичка, да папка, а на мама-бързо възстановяване!

На Владко, на мама Деси  Hug и стискаме палци. Не съм чувала за  добри специалисти, но ще питам една мама от форума.

Днес на по-хладно Даниел беше с къс ръкав, не иска да взимаме и двата пъти колелото, а си нарами три колички и с тях бяхме навън.
Вече се поизморявам доста, но тати утре си идва на София и ще поостане, та си представям каква е радост. Онази вечер си дойде за вечерта, Дани така му се е гушкал.

Лека и спокойна нощ

# 126
Честито бебче на мама if-73 !Да е жива и здрава и много да радва и слуша мама и тати.
 newsm53 newsm44 newsm53 newsm44 newsm53 newsm44

# 127
  • София
Нещо не ми се пише, но искам да отговоря на долс, а и нали иф си има дъщеричка.

Иф, да ти е жива и здрава, много да ви радва и във всичко да и върви.

Стрелче, добре си дошла. То с три деца, две от които новородени какво ти време. Радвам се, че всичко е минало благополучно, бая те мислех.

Долс, ако не си пробвала досега със свещичка аз бих те посъветвала да не го правиш, но и другите да споделят. Аз 2 пъти съм си слагала бизакодил май се казваше, такива болки ми докара, че не знаех на кой свят съм. Гънене, свиване, студена пот ми изби. Въобще ужасно. Но може пък само на мен да ми докарва такива "екстри". След като са преценили в клиниката, че не правят клизми, едва ли стават гафове. То ако искаш може да си вземеш иригатор май се казваше - такова за клизма, но пък после какво ще го правиш. Извинявай, ако звучи тъпо.

Янче, не знам защо са ви казали за пъпчето без пудра. Тя пудричката топоцин в същност е антибиотик, но май се слагаше докато падне, после само спирт. Сметай утре ако не пишеш след това разстройство, какво ще си говорим тук  Mr. Green
Но поне вече ще имаш опит. За пръстена аз повдигнах въпроса, защото се сетихме с мъжо как Ивка си го слага като гривна на ръката.

Нинчо, добре дошла. Понеже сега няма да мога да те добавя отпред, драсни едно ЛС, ако до утре никой не го е направил или аз съм забравила.

Аз май ще си лягам. Лека нощ, да спите в кош и да сънувате бебета.

# 128
Здравейте мами и аз да се похваля,на 23.07. се роди и моя син Майкъл тук в Монтреал.Той се роди 2960гр. 50см.Днес ме изписаха и аз и бебо се чувстваме чудесно Simple SmileТои е много кротък и много папка да ми е жив и здрав на мама юнака baby_neutral

# 129
И аз да се разпиша по малките часове.

Най-напред искам от все сърце да пожелая на Влади бързо оздравяване, Деси - на теб и семейството ти сили и кураж да преодолеете това препятствие!

Честито на всички родени бебоци през последните дни, да растат здрави и щастливи!

# 130
Честито на новите мамчета!Да са живи и здрави малките бебоци и много да Ви радват!
Момичета някой може ли да ми прати паролата за албумчето?

# 131
дейзи-крейзи,честито ти бебче,да ти е живо и здраво и много да те радва и слушка

а и да си заплюя малката Ния за моя снаха,никой да не се точи за нея,че ще става война

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 07:23 от rumik

# 132
Добро утро!
Аз не мога да ви изчета.Simple Smile
Стискам плаци за sosmy и Joanna87! Praynig
Привет на Нинчо. Hug
Сънчо, мъжа ми го тегли,ама май от замундата си беше.Но качеството е кофти, защото от киното е свалян.Даже минават разни хора от време на време. LaughingМного ми се гледаше на голям екран,но за съжаление в наше СЕЛО кино няма.SadБат Лечков не го алнуват тия неща...
Аз гърдите с нищо не мажа.Питах доки и тя каза да не ги пипам, особео зърната, че най-много контракции да си докарам.И аз слушам и изпълнявам. bowuu
Някой знае ли как се казва if-73?Искам да й звънна,ама ми е тъпо как да се обърна към нея като не знам името й...

Честито бебче на Deizi-Kreizi!Само радости и щастие да носи на мама и тате!

Калинче,много е сладка малката принцеса!Да я нацелуваш от мен!

# 133
  • На плажа
Добро утро момичета.Днес се наспах добре,и се събудих още в 5 часа.До преди малко се излежавах а сега си пийвам кафенцето.
Честито на ИФ и Дейзи,Да са ви живи и здрави рожбите.
И аз стискам палци на Хариела,но тъка и не разбрах защо  Praynig newsm17

# 134
Днес май, че трябва да има за доста мами стиснати палци Praynig. Дано до края на деня да се изпише темата само с честитки, за здрави и хубави бебоци.
От мен лек и спокоен ден!

Общи условия

Активация на акаунт