Август Тема 53

• 11 902
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Честити бебчета на Иф-73 и Дейзи-Крейзи!Да растат здрави, а на мамите- бързо възстановяване!
Стрелче, добре дошли му дома!
Долс, преди да ме изпишат ми дадоха свещичка бизакодил и нямах никакив проблеми( за първи път слагам).Но явно не при всички е така.разбирам те напълно, аз също много държах на клизма, така съм по-спокойна.В аптеките продават клизми за домашна употреба.С тях става много бързо, без блки, стига да се престрашиш да си я сложиш.
Много стиснати палци за Хари днес, чакаме новините с нетърпение.
Тина, Хариела и бебка днес имат много важна работа Wink.
Ние в събота и неделя бяхме на малки разходки от по един час.Тези дни ще купим количка и тръгвам да скитам всеки ден.Още ми трябва време да влеза във форма, че от това лежане толкова месеци ми се е разказала играта.Имам чувството, че ще се разглобя и много бързо се изморявам.
Два дена с Белослава се занимаваше изцяло баща й , а аз имах почивни дни Mr. Green.Мислех, че ще хукна по магазините, но не ми се отделяше от малката мишка.Двамата се справиха прекрасно, но първия ден имаше много комични ситуации.Аз реших да сготвя за целия китайски народ, направих дори и една торта и каталясах .

# 136
Аз така съм се депресирала,че просто не е истина...
Четох за едни случки при юлските мами и съм много разтроена.Стискам палци на всички ви! Praynig Praynig Praynig

# 137
  • София
Много здрави и игриви бебчета на Иф-73 и Дейзи-Крейзи!
Добре дошли на новите ни мами - дано ви хареса тук Wink

На Тина и Хариела пожелавам всичко да е бързо и леко  Peace

slavena80 даже няма да влизам да чета какво е станало там, че аз така покрай историйки за раждането из форумите прочетох една ужасителна преди време и още ми държи  Confused
Вземи си някоя хубава книжка и се разсейвай с нея  Hug

Аз днес си имам мама рожденичка, та да ви почерпя за нейно здраве:

# 138
  • София
Здравеите и от мен мамчета. Стига сте чели лоши неща мислете си само хубави неща и всичко ще е ОК.
При нас все още няма никакви намерения бебчо да излиза май на него му е добре вътре.

# 139
Аз така съм се депресирала,че просто не е истина...
Четох за едни случки при юлските мами и съм много разтроена.Стискам палци на всички ви! Praynig Praynig Praynig
Добро утро!
Славена, и аз  ги четох, не не мисля, че трябва да се натоварват и момичетата тук с това, Бог ще е с нас и се опитай и ти да мислиш малко по-позитивно! А и вече имаш едно дете, съсредоточи вниманието си върху него и така ще минава времето по-бързо!
Стискам и аз палци на мамите със секцио днес и на тези, на които бебоците са решили да се покажат днес!
Вчера бяхме на едно гости и бебока такова ритане му удари, не знам, не му беше комфортно и се наложи да си тръгнем, просто място не можех да си намеря.. и в къщи се успокои..  newsm78
Иначе на сватбата не посмях да отида в тези жеги... не ми се рискуваше..
Дано да е по - прохладна тази седмица и много бебета на мами с близки термини да се появят!   bouquet

# 140
Днес, в 7.15 мама BAYCHE (термин 6 август) роди прекрасния си син Стефан - 3 150, 49 см.

# 141
  • София
Нова седмица, нови бебета!
Да са живи и здрави бебчетата на Bayche, Иф-73, Дейзи-Крейзи!
Стискаме палци на тези,които днес ще се сдобият с рожби и ще чакаме хубавите новини и за тях!
Мен ме проверяват по два пъти на ден по телефона,чувствам че скоро ще се скарам на родата,човек не може да подремне,не вдигнеш ли и се побъркват,цър-цър!  Whistling Голяма работа ако с такси ида до родилния дом,в случай че таткото е на работа!
При нас още няма предвестници за раждане. Пъпчето ми е изпъкнало още повече,прилича малко на копчетата в асансьора Laughing
Дано малката не е наследила лошият навик на баща си да закъснява,че не ще се роди Девичка  Shocked

# 142
момичета, да ви изненадам Байче е родила тази сутрин в 7:15 бебе Стефан 49см. 3150гр. Да са живи и здрави и скоро да се гушкат у дома!
Явно вече не е изненада  Wink

честито и на всички нови мами, които съм пропуснала!

Ние от вчера следобяд сме у дома, но още не мога да вляза в график, за да стигна до форума. Като се координираме малко с Алекс ще изчета пропуснатите темички. Благодаря на всички за благопожеланията и за стиснатите палци, да ви се връщат двойно!
За раждането ще ви разкажа като имам повече време. Като цяло мина много бързо и лесно, само плацентата ни поизмъчи накрая.
Препоръчвам избор на екип, превръзки за бременни и гащи за еднократна употреба. Носете си и няколко свещички Профенид (евентуално за болките от шевовете), че понякога акушерките се правят че нямат.

Успех на всички мамчета, стискам палци за леко раждане!
Не се страхувайте, каквото и да е като гушнете бебоците НАИСТИНА всичко се забравя! Трудното идва после, вярвайте ми  Hug
Гушкам ви всички и до скоро надявам се!

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 10:11 от napetia

# 143
Честито на If, Dezi i Bayche! Да са ви здрави и щастливи съкровищата и да напълнят домовете ви с радост и топлина!
Стискам палци на всички, за които днес е Великия ден и чакам с нетърпение да се похвалите!  newsm51 newsm51 newsm51

Аз вече мога да се похваля с  1stroller, малко си я побутах в събота, за да й свикна, но таткото пак я прибра в кашона, защото му пречела и не мога да й се нарадвам. В петък след срещата успях да се уговоря с педиатърката и вече съм спокойна.
Силви, честита рожденичка! Много да ти помага и да те радва! Като видях тази торта и май ще трябва да се поразходя до сладкарницата, а си мислих от днес повече да внимавам какво тъпча в устата си, трудна работа  newsm62

# 144
ЧЕСТИТО НА BAYCHE,IF-73 I ДЕЙЗИ!!!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧОВЦИТЕ!!! smile3525

# 145
ЧЕСТИТО НА BAYCHE И ДЕЙЗИ!!!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧОВЦИТЕ!!! smile3525

ЧЕСТИТО!!!

силви, да ти е жива и здрава рожденничката!   bouquet

Петенцееее, добре дошли у дома със Сашко! Чакаме снимки и подробности!   bouquet

# 146
ЧЕСТИТО НА BAYCHE,IF-73 I ДЕЙЗИ!!!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧОВЦИТЕ!!!

# 147
  • София
ЧЕСТИТО НА ДЕЙЗИ, ИФ и БАЙЧЕ!!!
ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА ВИ БЕБЧЕТАТА, МИЛИ МОМИЧЕТА!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 148
Ехе, още едно бебенце- Байче, честита рожба!Всичко най-прекрасно ви желая от тук нататък Hug!

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 12:19 от Шайн

# 149
  • София
Дейзи-Крейзи, Байче, честити ви момченца, само положителни емоции да ви носят, да са винаги здрави и щастливи.

На Хариела и Тина днес ли им е секциото?
Много им стискам палци.

Петенце, точно снощи си мислех, че е време да си се прибирате вече. Добре дошли. Радвам се, че бързо и леко е минало всичко.

Силви, да ти е живо и здраво майчето, желая и най-сладкото внуче да получи скоро.

И на Деси и на Владко стискам много палци всичко да се нареди, бебко да си наддаде и операцията да мине успешно.

Не знам какво е станало при юлките, но казано честно ме е страх да чета, а и си ме държи една история от миналата година с моя приятелка. Много кураж на всички бъдещи майчета, не само в нашата тема.

Ужасно ме мързи да стана да правя нещо. Толкова ми се спи сутрин, и периодично нещо ме буди, но аз пак заспивам.

Някой да е наясно с евтините самолетни билети? Опитах се да намеря от Бургас до София, но единственото дето намерих беше 170 Евро. Ако някой ми намери нещо евтино ще го почерпя. В същност намерих само на България Еър, на други компании не успях, а лятото се говореше, че били по 20-30 лева билетите.

Общи условия

Активация на акаунт