Август Тема 53

• 11 902
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честито на новите мами, да са им живи и здрави дечицата и да са много щастливи заедно Simple Smile
Късмет и чакаме добри новини от героите на днешния ден  Party

Сънчо, тези цени, които споменаваш са за София-Варна, поне доколкото аз знам и са на Wizz Air. Там дори и за 12 лева има полети. Аз поне не съм чувала за други ниско тарифни полети в страната, но пък може и да съм изпуснала,де.

# 151
  • София
terpsyhora, мерси. Сега говорих с един приятел, дето е много в час и каза, че това, което съм намерила било единственото. Та въпроса ми отпада.

Отивам да закусвам.

# 152
Ей Петенце Hugдобре дошла мила,радвам се,че вече сте си вкъщи с малкия сладур
Байче,честита ти рожба,само радости да ти носи
Силви,честита ти рожденничка,да ти е жива и здрава още много,много години

# 153
Честито на новите ни майчета, да си живи и ждрави бебчетата и да им носят много радост. На мамите, които очакват всеки момент събитето стискам палци. Аз също вече се надявам нещата да почват, съпругът ми си дойде от командировката и вече съм по-спокойна. Той много искаше бебка да се роди на рождения му ден - 26.07, но не стана така. Имам и контракци, особено вчера и снощи бяха доста болезнени, но до сутринта отшумяха. Днес смятам да почистя, подреждам та дано дам начелн старт.

# 154
Здравейте!

Аз тези дни не влизам в темата, защото не съм вкъщи.

Честити нови бебоци на мамите! Да растат живи и здрави!  Simple Smile

Хариелка стискам ти палци и на ръцете и на краката.  Praynig Чакам новини как е минало всичко!

Италянче, Янче и другите аз утре ще се опитам да ходя на лекцията, ще се радвам и вас да видя!

На всички пожелавам хубав ден и на вас и на бебетата!  Hug  Hug  Hug

# 155
Честито на новите мами и татковци! Hug

Аз да ви попитам какви превръзки си подготвихте за родилното?

# 156
Честито на новите ни родили мами! Да гушкат живи и здрави бебоци!  bouquet

Гери, и аз съм утре на лекцията. Ще се засечем. След това ще се събираме ли? Сънчо, Яна  newsm78.
Стела, аз съм си взела нощни на Always.  Peace

А има ли някой днес за лекцията в Токуда?

# 157
Стела, и аз си взех нощни на Alwаys.

Пете,
добре дошла. Hug

Ей, тия гащи за еднократна употреба наистина не мога да ги намеря в нашия град!Чак ме гледат като полезно изкопаемо като питам за тях и ми предлагат памперс-гащи. Laughing

# 158
Славенче, по бебешките магазини не може да ги няма. Недей ги търси в аптеките, че и мен като малоумна ме гледаха.
А в краен случай можеш и без тях да минеш, ако жертваш някакви стари твой гащи, които после да изхвърлиш  Peace.

# 159
Честито на новите мами!!!Да гушкат живи и здрави бебоци!  Heart Eyes

Петенце, добре дошла.  Hug

И аз утре мисля да дойда на лекцията.

# 160
  • На плажа
Честито на Байчето,много да ви радва малкият юнак   bouquet  bouquet  bouquet
Славенче,в продавалника съм срещала такива гащи за еднократна употреба,провери там  Peace
Да кажа,че аз няма да раждам днес,даже не съм секцио  Mr. Green,нормално към средата на август месец  Mr. Green,просто Шайн ми обясняваше защо стискаме палци на Хариела  Laughing

# 161
  • София
Хехе, сори Тина. Запазвам палците за като му дойде времето.

Лекцията ви по обичайното време ли свършва, ако мислите да хапвате някъде да пратя на някоя от вас мобиле да ми каже къде сте?
Или направо да ви чакам на обичайното място?

И моите са нощни на always, син пакет с луна и звезди. Аз не ползвам много превръзки, да не кажа хич, дано тези са удобни.
Ей, как забравих за тия еднократни гащи вчера да попитам в Хиполенд, въпреки че и аз най-вероятно ще жертвам едни от бременните гащи.

# 162
  • София
Добре дошла напетя,бързо свикване е приспособяване и скорошно завръщане във форума!
За еднократните гащи: гледах ги в доста бебешки магазини,Вис Виталис,Хипо и други. Аз съм си взела на Canpol 5 бр в опаковка,а за превръзките в кварталното магазинче за памперси и дамски превръзки ми предложиха превръзки за след раждане Sentina,превръзка без крилца прилича на дебелина на памперс за 2.4лв 20бр. Отворих гащите и ги пробвах,голям смях е като съм свикнала с по-оскъдно бельо. Истински Гащи са,но мисля че и старо бельо пак ще свърши работа и после в боклука.
Сънчо да има и полети за по 20 лв на ниско тарифните компании. Уловката е че са две.три места на борда на тази цена и по-рано са резервацииите като цяло за ниско тарифните компании. Недай си Боже полета да се отмени и гориш,не предлагат алтернатива-друг самолет или транспорт. Така че зависи на какво залагаш и колко ти е спешно и неотложно пътуването,виж оферти на Джет и на Уйз еър. Иначе са доста по-сносни ценита от на БГ ЕЪр,все пак до Варна/Бургас голяма работа като не ти сервират сок и кроасан!
Ох,ние още не сме купили количка,то детето ще вземе да се роди накрая докато родителите му се наумуват! Утре ще правим тестове дали влиза в асансьора,че това се оказва проблем.

# 163
аз си купих такива гащи от Карфур,бяха кам 11 лв.Ох исками се вече да си гушна бебочето,вече съм в 39 г.с. а нямам грам симптом,че ще раждам Sadдаже  разкритието ми е мн малко.бях в Сливен на преглед и доки ми каза,че бебо още не  е слязал на долу,как да му помогна да слезе? newsm78 освен това ми предписа едни вагинални свещички за да ми се прочисти влагалището,за да е подготвено за бебо,но са ужасно болезнени  smile3514                                            ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЧЕТА!!! baloni

# 164
Оп! Завърнах се и аз..
Честито на новите истински мами..да са им живи и здрави бебешорите и много късмет на предстоящите..в това число и аз.
От лекциите, взехме да отпадаме като круши...аз мойто филе не го пускам преди 15-ти.
Айде,приятен ден и ако утре съм в съзнание може да се видим  Hug

За гащите, както казва Джули...голям сексапил са, аз си взех от интернет, че не ми се обикаляше..мързел с мързел

Общи условия

Активация на акаунт