Аз се трудя мощно върху изненадата,която съм замислила..Само малко ме притеснява това,че нямам много време да я завърша,но ще гледам да се мобилизирам и всичко да е както трябва...
Тази нощ само Гошко ли спа неспокойно? Има ли други бебоци със същия проблем?Незнам от жегата ли,от какво,но се буди поне 5 пъти и аз заедно с него.Оставих го да спи само по памперс,то тая жега не се търпи...
Иначе сега съм свежа и продължавам с начинанието си

Поради тази причина може да не ви пиша много често.
Хубав ден ви желая и си стойте вкъщи,колкото и неприятно да звучи.Днес в Пловдив ще е 42 градуса
Много моля ако може да ми помогнете с изненадата и ако имате време да ми пратите трите си най-хубави снимки с бебоците на скайпа verji,bobi & dvete djudjeta или на мейла,който е във файла с личните данни...В противен случай трябва да издирвам снимки от предните теми,а това хич не е лесна работа

Деси 06,Уондъртеди и Гея вече са наполовина завършени,така че няма нужда да ми пращате снимки

- почваме захранването 

ама какво да правя като съм си парче папарак
Май хич го няма тоя дето я е правил тая опция
А вчера вечерта явно не й стигна кърмата, плака около час и й дадох за първи път 50 мл АМ, малко виновна се чувствам, може би трябваше да я оставя да се опита да посуче още, но вече не ми издържат нервите нещо.

не й хареса изобщо+това беше толкова гъсто,че не можеше да го хапва.Незнам може би другите пюрета на Сънвал са по-хубави и редки,но това определено не ни хареса.
Не е свикнала и дори не засуква от биберона.Вече втори ден се боря,но...Някакви идеи???
/не искам да сменям АМ,защото преди сме пробвали и други-същата работа+запек.
Техниката ми беше просто да я оставям да си похленчи.Е,понякога я взимах,ако вече ревеше неистово,но ето вече 4-5 дни за сега е тип топ. 

. Обичам лятото, ама то това вече е ад направо.
и направо ми се спря тока.
. Без да е върнала през устата. Продължи да не може да диша и да се дави на 2-3 пъти още. Пръснах и Стеримар да и се отпуши носа. Доста порева, ама аз се успокоих като се разплака. Направо бях в шок. И я взех да спи при мен. Изгоних милото да спи на леглото на Гого. Цяла нощ я дебнех дали диша, а тя си спа много спокойно. А аз съм схваната цялата понеже се притеснявах, че ако се обърна на другата страна и може да не я чуя. Повече ни се е закашляла, нито нищо. Какво беше това чудо