ФЕВРУАРЧЕ с апетит яде и пюре, и каша, и млекце.

• 9 671
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро,мами Hug

Аз се трудя мощно върху изненадата,която съм замислила..Само малко ме притеснява това,че нямам много време да я завърша,но ще гледам да се мобилизирам и всичко да е както трябва...
Тази нощ само Гошко ли спа неспокойно? Има ли други бебоци със същия проблем?Незнам от жегата ли,от какво,но се буди поне 5 пъти и аз заедно с него.Оставих го да спи само по памперс,то тая жега не се търпи...
Иначе сега съм свежа и продължавам с начинанието си Peace
Поради тази причина може да не ви пиша много често.

Хубав ден ви желая и си стойте вкъщи,колкото и неприятно да звучи.Днес в Пловдив ще е 42 градуса Shocked

Много моля ако може да ми помогнете с изненадата и ако имате време да ми пратите трите си най-хубави снимки с бебоците на скайпа verji,bobi & dvete djudjeta или на мейла,който е във файла с личните данни...В противен случай трябва да издирвам снимки от предните теми,а това хич не е лесна работа Tired
Деси 06,Уондъртеди и Гея вече са наполовина завършени,така че няма нужда да ми пращате снимки Peace

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 10:23 от foxy81

# 241
  • София
Desika, а и не само:
Каним Ви на последната лекция за месец юли в МБАЛ „Токуда Болница София” . На 27 юли (понеделник) от 15 ч. д-р Георги Христов, завеждащ сектор „Алергология” към отделение „Вътрешни болести”, ще говори за профилактиката и лечението на алергиите в кърмаческата възраст.  Лекциите се провеждат в  аулата на МБАЛ „Токуда Болница София” на 9-ия етаж.
МБАЛ „Токуда Болница София” и списание „9 месеца” стартираха училище за родители на територията на болницата. Вече втори пореден месец екипът на Токуда и списание „9 месеца” посрещат любознателни бъдещи майки и татковци в Аулата на болницата. Лектори в училището са специалисти от различни отделения на болницата. Посетителите на училището вече имаха възможност да слушат лекции за раждането, кърменето, рисковата бременност.

# 242
Добро утро и от нас!
Алхимиче и ние сме като вас. Може да се обръща и в двете посоки, но не го прави. А и защо да се мъчи детето, като има кой да го побутва  Twisted Evil
Толо не се вкарвай във филми мила  Hug . Тетанус можеш да хванеш и при леко одраскване, но не ни бият ваксина всеки път, нали. А и в Африка не само ваксини липсват, а и лекарства.
iva_angel, казваш че е повърнал и през носа. На мен ми се случи веднъж и после целия де си покашлях.

Аз май нямам самостятелна спяща снимка на Влади, но той и сам спи така:

# 243
Хе-хе, Владко спинка като татко.  Mr. Green
Ние и днес ще излизаме чак надвечер. Голям задух, бе! Смятаме към 17.30 да отидем на морето, да си топна и аз дупето.
Толо, ти друга работа нямаш ли, освен сама да се плашиш? Едно време като ставахме кръвни братя с ръждиви ножчета и игли? При това Бо все пак е ваксиниран за разлика от децата в Африка и последната му ваксина е била преди 3 години, а не преди 30. И без никаква връзка да попитам- с помощни колела ли кара или на 2 гуми? И слагате ли му каска, че аз като сложа на Калина и я гледат като извънземно?
Теди, пуснала съм си скайпа, ще поглеждам от време на време дали ще се включиш, поглеждай и ти, защото няма да съм през цялото време на компа. М/у другото и в скайпа съм със същия ник, ако някой ме пожелае, да има впредвид.  Flutter Laughing
Ками, нашата преносима кошара е същата- Бертони Тревъл кид. Сложили ли сте допълнителен матрак? Аз само постлах едно одеяло на няколко ката, защото я използваме като втора кошара- за игра и рядко за дрямка.

# 244
Здравейте  сладурки  bouquet
Днес за нас е големият ден  Grinning - почваме захранването  Mr. Green Мисля на обяд да и сваря картофче да видим дали ще го хареса  Wink

Ааа Миме не сте само вие  Peace Мойта мамуна още не се е обръщала нито веднъж без моя помощ, ама тя и не обича да стои по корем и сигурно затова не припира да се учи

Фокси не знаеш колко ме улесни с това пояснение  Mr. Green Просто щеше да ми е тооолкова трудно от 7,5 GB снимки на Ева да избера 3  ooooh!

iri_is супер снимка  Peace

айде като сме тръгнали със снимките и ние да се изтипосаме  newsm47

Айде стига толкова , че се улях пак  Blush ама какво да правя като съм си парче папарак  Mr. Green

А и да се похваля, вчера приготвих 2 торбички за лед с пюре от круша  Grinning а днес мисля да направя малко праскови , че да има за зимата, когато ще може да яде мъхести плодове  Grinning

Днес реших да натисна "проверка на правопис" и според него думата "сладурки" се пише така: сладур ки или така: сладур-ки  hahaha Май хич го няма тоя дето я е правил тая опция  

Hug

# 245
Ей, много са ни сладки всички бебочета.
И моята мишка предпочита да спи по коремче.
Аз съм със сгъваема кошарка на TCM, която сега съм разпънала в хола, има сгъваемо матраче, но е тънко, не съм слагала нищо допълнително, но тя почти не е спала там, спи си в дървената.

Моята сага със захранването продължава. ooooh! След абсолютно неуспешни опити за захранване с Оризова каша и моркови на "Gerber", сега съм взела най-различни пюрета на "Hipp" . Няма да й давам моркови, сега се чудя между тиква  и броколи, и идея нямам кое е по-малката гадост. #Crazy А вчера вечерта явно не й стигна кърмата, плака около час и й дадох за първи път 50 мл АМ, малко виновна се чувствам, може би трябваше да я оставя да се опита да посуче още, но вече не ми издържат нервите нещо.

# 246

Ками, нашата преносима кошара е същата- Бертони Тревъл кид. Сложили ли сте допълнителен матрак? Аз само постлах едно одеяло на няколко ката, защото я използваме като втора кошара- за игра и рядко за дрямка.

Олекотената завивка съм сложила аз, ама мн кофти с тез дъски на горното ниво. Намерих в Сливен едно място дето правят матрачета по поръчка с техни материали. Мисля да поръчам като я сложа да спи или да си играе на  първото ниво. То сега заради малките килограми горе е мн неудобно/ защото се размества импровизираното матраче за бебета/, и тя радко спи там. Оставям я да си играе с играчките и ако случайно заспи там Party Party

# 247
  • Варна
Привет на всички оцеляли в тия жеги  Laughing
Ние вече се завърнахме от разходка. В 8.00ч в парка бяхме само 2 мами и няколко баби и дядовци  Shocked Ама сега докато взема прехода до нас ми се взе акъла. Голяма жега!!! Ще се стои по къщята днес. Та може да взема да поочистя малко, нищо че ме мързи понеже от 6ч сме на крак естествено.
Теди, успех със захранването. Ти крушите като ги прави на пюре от круши, обработва ли преди това?

# 248
Айде малко снимчици от нас:

Гошко: Уф,яде ми се краче.....                                                                            След това да похапнем малко от ухото на братото...

Наско: Ей сега ще те изкажа на мама...                                                                                               Гошко: Аааа,мамо,не бях аз Mr. Green

# 249
Фокси, не ги ли храниш тези деца, та на човешко месце налитат?!  Mr. Green Снимките на мами и бебоци заедно ли трябва да са или само на бебоците?
Теди, имаш поща.  Wink

# 250
Ламтурник,в тая криза малко икономия трябва да се прави Mr. Green Снимките ще  едобре примерно да има една самостоятелна и другите две да са с някой Simple Smile

# 251
Привет,момичета от нас в този горещ следобед!
Гостите ни пристигнаха ,напоих ги,нахраних с чушките и на въпроса ми дали им хареса ,отвърнаха"мммм...different." Mr. Green
Хамелеонче,много хубави дечица,а малката е просто захарче!
Ири_ис,много забавна снимка на малкия и големия мъж Joy
А Гогито и Насето са муцки и как си играят един с друг Hug
За пюретата,ние сме на Хипп/тиква досега.От вчера въведох тиква+картоф на Хипп-много й харесва/за сега/,но днес й купих на сънвал/тиква и картоф/-е ,няма такова  Sickне й хареса изобщо+това беше толкова гъсто,че не можеше да го хапва.Незнам може би другите пюрета на Сънвал са по-хубави и редки,но това определено не ни хареса.
Но при нас дилемата е другаа,нали се опитвам да отбивам-е неще АМ и неще!При самото попадане на АМ в устата няма такова мръщене и реване CryНе е свикнала и дори не засуква от биберона.Вече втори ден се боря,но...Някакви идеи??? Praynig/не искам да сменям АМ,защото преди сме пробвали и други-същата работа+запек.
Мрм, Peace Hugвчера след 2-3 лъжички слива веднагически си свършихме работата.И в този ред на мисли,ще ме извинявате,ама ще питам:какво предтавлява акото на бебетата ви сега,след захранването.Че нашето определено е станало доста по-гъсто и тъмно и мирише ..като на голям човек Mr. Green
И ние спим по корем,оставям я,само през ноща я обръщам,за да не се буди начесто.Да ви се похваля обаче/да не чуе дяволът хаха/ вече си заспиваме абслолютно самички и през деня и през ноща newsm44Техниката ми беше просто да я оставям да си похленчи.Е,понякога я взимах,ако вече ревеше неистово,но ето вече 4-5 дни за сега е тип топ. PraynigАмам винаги като се похваля и то вземе че се развали ,така,че нищо чудно довечера да сме  breastfeeding

# 252
И в този ред на мисли,ще ме извинявате,ама ще питам:какво предтавлява акото на бебетата ви сега,след захранването.Че нашето определено е станало доста по-гъсто и тъмно и мирише ..като на голям човек Mr. Green
Тъй ще е отсега нататък. Mr. Green А като мине на обща храна и консистенцията става като на голям човек.
Хамелионче, къде намери еднакви рокли на децата? Много са готини!  Heart Eyes

# 253
Оф, душа бера вече.  sweating . Обичам лятото, ама то това вече е ад направо.
Аз изпратих към 10.00 баща и дъщеря да се разхождат и се развихрих  newsm79  1dishes clean prostor и направо ми се спря тока.

Ние снощи имахме екшън. Тъкмо си легнахме и беболина както си спеше започна да се дави. Ама от нищото. Скочих взех я на ръце, обърнах я, а тя продължава да не може да си поеме дъх. Цялата се зачерви, аз изтръпнах. Накрая изкара през носа мляко с вода  smile3556. Без да е върнала през устата. Продължи да не може да диша и да се дави на 2-3 пъти още. Пръснах и Стеримар да и се отпуши носа. Доста порева, ама аз се успокоих като се разплака. Направо бях в шок. И я взех да спи при мен. Изгоних милото да спи на леглото на Гого. Цяла нощ я дебнех дали диша, а тя си спа много спокойно. А аз съм схваната цялата понеже се притеснявах, че ако се обърна на другата страна и може да не я чуя. Повече ни се е закашляла, нито нищо. Какво беше това чудо  ooooh!
За спането по корем - и ние сме така. И се сърди като я обърна. През деня я оставям да спи така, ама през нощта да ме извинява.

Много сладки снимки на бебоците, да не им е уроки. А на foxy сладурите са страхотни. Мойто мило много искаше близнаци, даже беше видимо разстроен като се разбра, че има само 1 ембрионче. Такъв му бил късмета.
Отивам да си довърша чистенето, че всеки момент ще се прибере четата.
До после  Hug
Тоя нет ще ме побърка вече  #2gunfire

# 254
Теди, успех със захранването. Ти крушите като ги прави на пюре от круши, обработва ли преди това?

Дам, малко ги сварих и после с мъничко от водичката ги пасирах  Peace Станаха много добре  Party

Вече се захранихме  Mr. Green Не беше много очарована, ама си хапна около лъжичка и не се сърди  Grinning после си доядохме с любимото  bombs  Laughing

Цвети прибрах си пощата  Mr. Green 10х

Общи условия

Активация на акаунт