ФЕВРУАРЧЕ с апетит яде и пюре, и каша, и млекце.

• 9 652
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
Аз няма да сколасам за срещата днес.  Confused
Нашите ще идват да взимат Гого по някое време и трябва да му стегна багажа, а с двамата мъници това се проточва дъългоо.

Да ви се похваля милото от другата седмица е в отпуск и отиваме на вилата. Мисля да си разменим с майка ми бебоците, т.е. да ми върне Гого, а аз да и дам Ванеса и да походим няколко дни на плаж  Wink Само да ме излезнат криви сметките накрая.
Отивам да пия кафе, че и това не съм свършила още. После ще се включа.
Много  Hug от мен!

# 31

Фокси ще се запишем  Peace аз още не съм, защото все се надявам милото да се върне по-рано за да може да дойде , та незнам колко човека да пиша. То сигурно ще се наложи така или иначе да вземам някой с мен де , щото сама няма как да карам с бебка отзад  Confused

Абе то мене ме интересуват най-вече мамите,защото имам идея да ви направя една изненада...дано да имам време да направя това,което съм замислила...че то има-няма месец остава горе-долу...

# 32
Фокси, мъжки стриптийз ли ще ни правиш?  Mr. Green
Кажи да се заредя с дребни банкноти и да си обуя най-хубавите прашки. Wink

# 33
Минавам да кажа,Добро утро Hug
Отивам да чета Peace

# 34
Фокси, мъжки стриптийз ли ще ни правиш?  Mr. Green
Кажи да се заредя с дребни банкноти и да си обуя най-хубавите прашки. Wink

За мъжки стриптийз един месец не стига да намеря кандидат-мераклии Mr. Green Кой би могъл се съгласил да озапти най-малко 30 женски парчета Laughing Едва ли ще се навият много мъже....А ти прашките пак си ги обуй..знае ли човек какво може да се случи...... Peace

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 11:16 от foxy81

# 35
Добро утро сладурани  Hug
Фокси какво е за мен  една близнашка количка ще я натикам от раз,ако трябвеа с олио ще я намажа да фляе. Laughing
За правописните грешки,аз предполагам че правя доста,но честно да ви кажа не мисля че форума е място за проверка на това кой колко е грамотен.Но когато се налага да попълвам документи или да проверя на милото някой договор(нали е умрял от глад брокер в момента)се мобилизирам,и си спомням всички правила набутани в главата ми от г-жа Кунева(леле тая каква гад беше).
Силве къде успяхте да се разболеете Sadмного гадно,да се оправят бързо двамцата и утре да се видим Hug
Желая ви хубав ден на всички и до скоро Hug

# 36
Ние тръгваме след малко. На Дора са й изключени телефоните, ще пробвам след малко пак.

# 37
  • Бургас
Мога ли да попитам нещо - ние от няколко дни изяждаме на обяд цяло пюренце зеленчук (130мл), давам и да пие вода, а след това тя отново иска гърдата, и суче. Не е ли прекалено лакомо мойто хлапе, или така са всички?

# 38
  • София
Добро утро и от нас, хехе, то почти обяд станало, ама докато измия чинии, простра, подредя и то...а имам и да чистяя  Sad, ама то това ми е ежедневния график, какво се оплаквам, да знаете само като излязох на балкона да простирам в 11 и се сварих, днес ще се излиза след 18, няма пак да си причиня на детето това от вчера, с алхимичето и хетера бяхме на кафенце, алхимичето си тръгна по-рано, после Веси на пазар и аз си викам да отидем до Чиполино за разни неща, то ни е близо, минах по сенчеста уличка, много прохладно уж, да, да, дребния като се разрева, рев до вкъщи, наяден, наспал се, ама реве, спирах на 3 пъти да му давам вода и като сеп рибрахме на хладко и заспа блажено, абе щях да си прегрея детето, повече в жегите навън - не  Naughty

Фокси, аз не съм се записала още за срещата, че нали отложиха сондажа на малкия за 3ти-4ти, на 3ти са изследванията, сондажа на 4ти, ще си спим вкъщи, ураа, в началото на месеца ще отидем и на преглед при ортопеда да назначи дата и за пръстчето и ако срещата се окаже в незает уикенд или не много скоро след интервенция, сме там, ама ако е ден-два след някоя от операциите, не знам дали ще се навия да дойдем, по-скоро не, че дребният е кисел, разбираемо и няма да го товаря и със смяна на обстановката, но пък, ако стане така, че да не се видим, ще дойдем някой ден с тати на кафе в Пловдив, че там сте ни най-близо и така повечко мами да обхванем Simple Smile)) и ще се видим дай боже, ама да видим какво ще стане с нашите дати де Simple Smile

По актуалните теми щях да пиша, ама забравих кои бяха всичките  newsm78

За правописа, аз по принцип гледам стриктно да го спазвам, но когато пиша в нет-а, бързам и не се замислям много, много, разменям букви, понякога и за пълния член не се замислям, ама то и с дете, няма начин да си пиша поста съсредоточено, така че ако има нещо, ШЪ МЪ ИЗВНИНИТИ Simple Smile)) (нали съм и от меко говорещите, хората ми казват, че не се забелязва, ама понякога и аз си имам изцепки, като например: така и не се научих да казвам "стъпих", карам си на нашето мило, родно "стъпах" и това е, "тилифон" и т.н. ми е класика, ама нещо, с което си свикнал от както си започнал да разбираш какво говорят мама и тати, как да го промениш Simple Smile), а пък съм от езикова гимназия, ДЕМЕК хуманитарна, та уж съм обръщала внимание и на това, за правописа пък си имам и още едно извинение, в седми клас единствените ми грешки в съчиненията бяха "пълен-кратък член", ама после като научиш простото правило е лесно, та и тези ги изчистих, обаче като отидох в МЕИ-то и гледайте какво става, едни съкращения на лекциите, едно чудо, не само правописа, ами и крансописа си развалих, ама туй е то инженер (Наде, ей ме на, още един инженер знае как се пише думата, обаче то е и заради мама и тате, нали и те са инженери Simple Smile, а пък на английски я помня от engine, като го признасяш, няма как да сбъркаш Simple Smile)

За бибките - не ги облизвам и не мисля да го правя, аз не кърмя и си мисля, че дребният (ето, тъкмо се похвалих за пълния член и айде "утиде коня у ряката") не е привикнал толкова към моите микроби, че да му ги предавам, а и не ми се облизва нещо, паднало на асфалта да кажем, предпочитам да нося 2-3 и да сменя падналата Simple Smile

Стани, вчера изяде 5 лъжички картофено пюре на обяд, после ака пак и нека се похвалим, жълто, той до сега винаги е акал зелено, заради хипоалергенното АМ и съм много щастлива Simple Smile))) Днес продължаваме с 10тина лъжички, утре цялото количество и после след някой друг ден минаваме на морковче, дано му хареса Simple Smile))

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 11:56 от iva_angel

# 39
Тони стига си висяла пред компа ами отивайте на разходка, че след малко ще стане 100 градуса  Naughty  Party
Аз ще съм към ябълката   smile3521
Ела го кажи това на дребният.Тъкмо се нагласих, приготвих чантата му и се зарадвах, че ще излезем преди 9 и той реши ,че ще яде след което и заспа разбира се.
На вас пак ли ви се слушаше гала концерт? Mr. Green

# 40
  • София
Привет от нас.
Аз само да се отчета за сливата - свърши работа перфектно Laughing

# 41
Добър ден!  Адски жеги тука, препотих се докато се прибера и Сияна се разрева по пътя...сега главата ми бучи  #Crazy
Да кажа как мина "консултацията" smile3515 Точно за месец от 6.380 сме станали 6.980 само на кърма и малко водичка от време на време. Измери я 69 см, после му се видя невъзможно от 63 см, мин. месец да е станала толкова и писа 67...довечера като си дойде милото ще я измерим в домашни условия.
Викам на лекарят и, че не съм я захранвала още и вече си мисля скоро да почвам и го чакам да ме консултира нещо. И се почна така...ами почвай със соковете, плодовите пюрета, после зеленчуци и трябва и месо да яде 2 пъти седмично, едно бурканче цяло пюре трябва да яде до края на месеца...аз само се усмихнах и му викам: -"Ще се видим др месец" newsm62
Ей, очаквах да ми обясни нещо,ама уви Crossing Arms Crossing Arms Мислех да му кажа, че мисля да почна със зеленчуците, за да не свиква детето със сладкия вкус на плодовете. Следващият месец да вкарам и тях . Четох, че при късно захранените деца 5/6 месец , въвеждането на месото се отлага с месец/два. После си мисля, защо да влизам в полемики, детето си е мое, ще си го гледам както мисля, че е най- добре за него и затова си замълчах smile3503

# 42
Здравейте!Мога ли да помоля за парола за албума със снимките,защото от време на време качвам на бебка там,т.к. съм супер завеяна и не съм разбрала още как да слагам тук.Да се отчета и аз като съм влязла-Изабелка от няколко дни е отпусната и тъжна,гласът и е дрезгав,постоянно й се спи,не говори,мн се тревожа за нея.Вчера я заведох на лекар,казаха че е със зачервено гърло и изписаха някои лекарства,а в същото време няма температура и това малко озадачи лекарката.Аз се тревожа,защото първо в неделя както беше в ръцете ми замахна изведнъж с главата си и ми разби устната,тече чак кръв,а си представям нея как я заболя,плака доста но я намазах с олио и не остана синина.В понеделник пък докато бях на 2 крачки от нея се завъртя на леглото и успях да я хвана във въздуха като падаше от него,не се удари на земята но си чукна на една етажерка до леглото главата и аз не видях къде,пропищя за секунди но бързо се успокои.Сега се чудя от тези две случки може ли да е станало нещо по сериозно и състоянието й да има връзка с това.

# 43
Ехоооо, бехооо, тук сме, но тези дни нямам нещо време да пиша!
Само да кажа че нямам кола в момента така че идването ми във Варна за срещичките е невъзможно, Гошо трябва да ме кара, ама той е зает  Cry Да ви пожелая весело изкарване и чакаме снимков материал  photo

После пак ще гледам да се включа, че да пусна една прахосмукачка  newsm79

# 44
  • София
Здравейте, мамчета! Имаме си зъб... май са два наведнъж. От два дни започнах да захранвам с тиква на Хипп. Мони сама си показа, че е готова за захранване започна да ме гледа като ям и да отваря уста. Тази събота сме на сватба и го дават супер горещо време. Миналата неделя пътувахме и детето пощуря от жега в колата не ми се мисли как ще е сега. За правописа не ми се отдава много ама нали съм инженер  Simple Smile ми е простено. Целувки от нас !

Общи условия

Активация на акаунт