Десика
благодаря ти много!Наистина ми помогна и горе долу вече си съставих схемка.Мрм,а ти давала ли си друг път сливи/нали пюре/?В смисъл вие си карате на зеленчукови за сега,нали?А сливите й даде само заради запичането?Питам понеже и ние сме със запек по принцип,ето сега нали почнахме с тиква,акаше добре 2-3 дена и после пак спря.Наложи се пак да ползвам свещичка и акото излезе много по-гъсто от нормалното..незнам ,нали уж казват като се захранят-ще акат редовно...
От вчера Ника е толкова кисела,мрънка,плачка-зъби ли са...пипам венците-нищо няма
Измерих температурата 37 точно и по двата термометъра-живачен и електронен./или са зъби или е от жегата/При нас тук в къщата на 2-ия етаж е 29 градуса,едвам се издържа,имаме климатик, но боя се да го пускам за повече,ако тя е в стаята.Фоксик,
мерси за успокоението със самолета,аз също съм летяла и то няколко пъти,ама бях по-малка тогава.И понеже съм адски впечатлителна и страхлива,след многото епизоди на самолетни катастрофи по National Geographic /тогава ми беше интересно/ сега не мога да си представя да съм в самият самолет. Напоследък съм толкова изморена и все си мисля как майките с по две,че и три деца се оправят?!Фокси

Хем ми се плачеше, хем ми беше супер смешно. Естествено реагирах веднага и никой не се нарани, и ако бях на мястото на другите родители и аз щях да реагирам някак. Но с две думи - това ми беше релакса. 
,а аз се препотих пет пъти последните няколко часа! Сутринта и двамата бяха с Т 37,5 и реших да поизлезем докато е прохладно-от 9.00 до 11.00.Прибираме се,вадя Ралица от количката(а тя,душата,супер спокойна) и тя направо пари и ври цялата..

: