имало е дни в които са били нервни по цял ден, но никога не съм го отдавла на коликите изцяло, пък и те плачат по различен начин, когато са колики и когато има друга причина! А когато някой плаче защото се лигави и иска да е гушнат със сигурност няма сълзи при нас, само изкуствен рев и като ме видят пускат усмивка, щом пак се мръдна-пак рев Vanny76, аз до последно мислех да си ползвам ваксините полагащи ни се по ЗК, но гледах интервю с един док, който много добре обясни, каква е разликата м/у "жива" и "нежива" ваксина, плюсове и минуси, евентуални рискове и нежелани реакции, странични ефекти и т.н. Бях чела доста и най-различни мнения, но след това интервю реших че ще взема Пентаксим, и гледам да не мисля за лоши последици, защото и при него в никакв случай не са изключени!

Като попитах докторът дали мога да си нося вече бебка в кенгуру ... той ми се развика
"Кой ти е казал че не можеш ???"
Нямах търпение и направихме една вечерна разходка
и моето съкровище спинка 4 часа.Тази сутрин отново,голям кеф,гушкаме се,ръцете ми са свободни и няма го катуна и не се ядосвам на разбити тротоари,високи бордюри,паркирали неправилно коли и т.н.

!
! Хич не си падам по такива църковни обичаи, ама нали другата рода много настоява и така!

/, позволих си и да опиша снимките от погачата на Катерина на Вайпър, но нещо не се получава 
Ааа, всъщност по едно време се и пооригна малко, ама м у е простено, беше хапвал скоро преди това

А ако на малката красавица не й хареса, винаги можеш пак да я държиш в ръце