Слънце весело пече, расте си ЮНСКОТО дете! Тема №86

• 14 482
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Здравяйте аз отдавна не съм писала но почти не сме се спряли...
Първо да честитя на всички месечинките а бебчовците са супер сладки  Heart Eyes
Иви питката е направо за конкурс Simple Smile
Шарки аз само не разбрах (извинявам се но не успях да прегледам всичко назад) ти дохранваш ли?
Охххх колко много щях да пиша и всичко ми излезе от акъла Simple Smile
Малкия през деня вече почти не спи пея му песнички чета стихчета и приказки Simple Smile макар и да будува си е кротък сърди се от време на време но поне не реве
Ние като си ходихме на село много добре ни се отрази и сега пак заминаваме за една седмица този път Simple Smile ходихме за риба и раци голям майтап беше на няколко пъти щях да цамбурна във водата Simple Smile И на плаж водихме малкия (естествено беше под чадъра) много му хареса чак заспа Simple Smile
И ние много обичаме да пътуваме и изопщо не слушам никой детето си е наше и ние с баща му решаваме кое е добре за него и кое не Simple Smile Ако някоя от мамите идват на море около Бургас да пишат на лични може да се видим Simple Smile Ние като бяхме на село и точно тогава малкия направи 40 дни и Сарандисването беше в църквата в Медвен и после ходихме на гости на леля му в Котел много добре си изкарахме Simple Smile
Друго сега не се сещам какво щях да пиша....пожелавам лек и спокоен ден на всички мами и техните дечица  Hug

# 241
Иви честити 40дни и нас това ни чака в петък.

Близначкова завиждаме ти всички за хубавите пътешествия- благородно завиждане естествено,
но аз си признавам, че и за мъжа ти завиждам много е готин Embarassed Blush

Ето мойто съкровище Тончо само чака да почна да пиша и надава вой.

Абе хора колко спят ваште деца и по точно има ли като нас само спи, 3-4часа будува за едно денонощие, през останалото време само спи.
Притеснявам се много сън, буди се да яде и пак заспива.

Миями Петя тие дала точните съвети.

Шарки ние сме на една възраст с вас и почнахме да повръщаме от вчера, но аз го отдавам на това че не оригва, защото трябва да го държа над половин час и да го чакам, а в тая жега гледам да не се държим много,много, което естествено не се получава заради коликите или е в количката на разходка или е на ръце.

# 242
  • Ловеч
Анелия,ми радвай се като е кротко и спи бебчето,какво иначе пък да будува и реве е по зле,аз мисля че си е нормално..Траян будува по повече,да кажем има 6,7 часа будуване,а когато реши да реве спи по 3,4 часа на ден...

# 243
Amore и аз съм по-голяма от мъжа ми с година и половина.  Peace

Аз ходих на преглед 3 седмици след секциото. Гледа ми матката на вагиналния ехограф, после с кремния, на стола също и с натискане отново. общо взето провери как се свива и как са лохиите, белега. Каза ми, че следващия преглед трябва да е когато ми доиде менструацията, когато и да е това. Тогава ще говорим и за предпазване. Каза да не вдигам тежко в никакъв случай!!! въпреки че всичко зараства и  се свива перфектно.

ох Никола има колики отново всеки ден. От тъмни зори започва едно напъване... шумно, пъшка, накрая се разревава ако не последва скоро залп в пелената. ако не последва в   близките 2-3 часа и на мен ми се реве...

# 244
anjeelina не дохранвам - само на кърма се

anelia_zlatanova Калоян се уригва и то доста добре, но често след едно прилично уригване идва повръщането. докато се зарадвам че се уригнал и той омозъл всичко по него и мен  Rolling Eyes Предполагам ще отмине, само се чудя кога?! За по-лесно уригване го дължа на рамато ми и разтривам гръбчето леко с ръчичка...

При нас коликите са предимно следобед!!

# 245
Аз открих от две вечери начин Боян да спи по-спокойно - слагам го по корем и спи блажено - направи дори 4-часова пауза, което си е рекорд за нас Grinning.
Анелия, направо ти завиждам за спящото бебе, днес направо искам да се хвърля от Аспаруховия мост -  Елица е от 4 дни с летния вирус (подарък от почивката на море) - Слава Богу вече е по-добре, Боян пък нон-стоп не спи и реве - не знам какво е това чудо. Иначе Боби започна  все по-често да се обръща от корем по гръб, смее се здраво на всички.
По отношение на кърменето съм абсолютно съгласна с Муцуна, въпреки, че кърмя. Изказвания от рода, че майката и детето имали по-особена връзка и разни подобни умозаключения за мен са абсолютна глупост. На мен също ми е неприятно кърменето, не отричам, че е доста удобно - ето сега на почивката си давам сметка, че щеше да ми е по-трудо, ако трябваше да правя АМ - обаче не бива да се превръща в цел и на всяка цена, има толкова по-важни и ценни неща и моменти от тук нататък.

# 246
Благодаря ви момичета ,за комплиментите относно Юли , гледам все прекрасни бебчета имаме тук .  Hug Heart Eyes

Да ви питам нещо , вашите бебчета плачат ли със сълзи ?? Юли още няма сълзички , незнам кога се появяват  newsm78

По отношение на кърменето съм абсолютно съгласна с Муцуна, въпреки, че кърмя. Изказвания от рода, че майката и детето имали по-особена връзка и разни подобни умозаключения за мен са абсолютна глупост. На мен също ми е неприятно кърменето, не отричам, че е доста удобно - ето сега на почивката си давам сметка, че щеше да ми е по-трудо, ако трябваше да правя АМ - обаче не бива да се превръща в цел и на всяка цена, има толкова по-важни и ценни неща и моменти от тук нататък.
Напълно съм съгласна  Peace

# 247
Милички вие ми завиждате за спящото бебе, а аз умирам от притеснение
да не би да му има нещо та затова спи по много,
та питам нормално ли е да спи толкова.

# 248
  • София
Милички вие ми завиждате за спящото бебе, а аз умирам от притеснение
да не би да му има нещо та затова спи по много,
та питам нормално ли е да спи толкова.

аз се извинявам, но напоследък чета малко по диагонал  Confused По колко спи, че се притесняваш? 5-6 часа през деня или повече? И точно на каква възраст е, че нямаш линийка?

# 249
Анелия, разбирам притеснението ти, но предполагам, че е нормално, щом не забелязваш нещо друго обезпокоително нито ти нито педиатъра. И моята беба някои дни будува само 3-4 часа, други дни повече, но май повече се притеснявах като имаше един период когато будуваше по цял ден и изобщо не можеше да мигне, тогава направо й се чудех как издържа...Като ми се бяха препълнили гърдите и бях пила 1/2 бромокриптин - беба се беше унесла и спа около 7-8 часа непробудно, тогава пак много се бях притеснила, та се сетих евентуално, ако ти пиеш някакви лекарства да не би те да го приспиват?
Минди моята има сълзички още от родилния, но аз пък се притеснявах че има, да не би да е заради запушени слъзни каналчета. Иначе не знам кога точно трябва да се появят, но май по-късно.

# 250
  • Ловеч
Минди,и Траян плаче със сълзички още от първата седмица,като в началото само му се насълзяваха очите,а сега и се търкулва по някоя...Но не знам кога трябва да се появят,предполагам както и всичко останало,е индивидуално

# 251
Simple Smile Анелия и аз завиждам за спящо бебе.Много мои приятелки - децата спят по цяла нощ още от раждането.
Ние плачем без сълзи.

Днес Драганов каза,че сме екстра.След мен влезе Франческа,много се зарадвах че я видях newsm62
Девойката й е разкош!

# 252
Боян има сълзички от миналата седмица.
Някой ползва ли тези новите пелени на Памперс, доволни ли сте, видях, че цената им е почти двойно по-висока - дали си заслужава?

# 253
sharki питам не за кош а за контейнер, който е специален за памперси.Има различни-на Чико ги прави в пликчета,а има и такива който предпазват от миризма.
Чудех се дали да не взема на Чико, към 40 лв. е 9.90- е консуматива.Прави ги в пликчета и на саламче в коша.

# 254
Петя, будува от 3 до 5 часа на денонощие, в останалите часове се буди почва да яде и пак заспива, нощем също се буди да яде 2-3 пъти , но щом налапа цицата си заспива
друго нищо обезпокоително не виждам и никакви хапчета не пия.
Непробудно повече от 3 часа не е спал.

Общи условия

Активация на акаунт