Go Jane - Летни страсти край морето,всички сме с Go Jane на крачето! - Тема 6

• 19 555
  • 519
  •   1
Отговори
# 435
Рал4е и Анелиана,простете ми,но понеже и останалите боту6ки се из4ерпват буквално за минути,ще изчакаме до 3,3 и ако ви няма пускаме без вас.разбирам,че най-вероятно сте на работа и нямате възможност да видите какво става,но за да са всички доволбнни се налага да направим така Sad Естествено при втора поръчка вие двете и НАя ще сте с най-голямо предимство   bouquet Hug
А парите ви естествено ще бъдат върнати  още утре Hug

# 436
  • Варна
Всичко е въпрос на организация. Много в по-лесно да се разменят телефоните още в самото начало и след това при възникване на някакъв проблем да си звънкаме, за да може да се реагира по-бързо. Все пак не всеки има възможност да стои по цял ден във форума, някои са само вечер тук.
Vencislavka, не се шашкай мила, не пускай поръчка само с 2-3 чифта обувки, момичетата ще си харесат нещо друго или пък някой друг ще се включи. Не бързай да пускаш поръчката. И все пак това са само обувки....  Peace

# 437
 Rolling Eyes Аз откачих  Whistling просто искам всички да са доволни и....откачам.то иначе Miss Piss веднага компенсира липсващите обувки с такива за нея(благодаря й за помощта  Hug) и така че сумата си е все същата и няма промяна в доставка и т.н.затова бързам да поръчам,за да не се изчерпат  нейните,че и мойте....

# 438
А!!!!!!!!........То мисс -писс по цял ден обувки да си поръ4ва няма да й омръзне  Laughing  Laughing  Laughing Joy  Joy  Joy и аз това и казвам на Венци-не се шашкай хи4-на вси4ко му се намира лесното   bouquet

# 439
а в този пусти амазон за кво става въпрос -не е истина...........как нямат доставка до БГ ......сега разглеждам детските там -побърквам се... #Crazy

# 440
Такааааааааааа....давам отчет.пуснах поръчката  Crazy Crazy
Сумата 180,имаме 7 чифта обувки,няма промяна в доставката,каквото сте ми превели стига Peace сега ще чакам тракинг номер(ако има) и ще пиша.Искам да кажа едно голямо ПРОСТЕТЕ МИ на Анелиана и Ралче,надявам се че ще ме разберете!Ралче сега ми пи6е адреса да й върна паричките,ще очаквам същото и от Анелиана(или ИБАН-няма проблем) и утре ще съм първа в банката за да ги върна  Hugиии това е...успокоих се Grinning..сега да не получчаа някой меил че има проблем и ще се хвърля от терасата  Joy

# 441
аааааааа не !Само няма да ска4аш.... Laughing След толкова мъки трябва вси4ко да е ок!!!  Simple Smile  Simple Smile    bouquet   bouquet   bouquet

# 442
Gojane-ците още не са си дръпнали паричките  newsm78

# 443
Утре или през нощта ще ги дръпнат,не се притеснявай изчакай ден-два. Иначе това с поръчките си е живо мъчение,два пъти съм поръчвала,първия път ми костваше доста нерви,а дори нямаше нищичко за мен и дадох 3-4 $ от мен само и само да се пусне поръчката и да се приключи. За сегашната нямам оплаквания,но някак е по лесно като човек не се ангажира и поръчва на друг. Честно казано предпочитам някой да ми вземе такса 4-5$ ,за да прави поръчки,отколкото аз да го правя  Flutter

# 444
  • София
Аз не знам как да поръчвам и предпочитам друг да го направи, докато не свикна и седна да прочета всичко, а нямам никакво свободно време  Sad През деня спя и уча, а през нощта работя... Аз съм готова с поръчката (чифт обувки и чифт боти) ... Чакам  Hug

# 445
Дръпнаха парите  Praynig

# 446
  • София
А ще се наеме ли някой да прави нова поръчка?

# 447
vencislavka ,ако до края на седмицата не получиш тракинг номер им пиши. На мен не ми го изпратиха и аз им писах и те веднага ми го изпратиха  Peace

# 448
здравейте момичета!направих поръчка но все ми отказват плащането.плащам с виза на дск,но но другия ден получявям това

Re: Order Number: 790169

Go Greta !

Thank you for your recent order with GoJane.com.

Unfortunately, the card number you gave us ending in (xxxx xxxx xxxx 0506)
, with an expiration date of 08/11 has been declined by the issuing bank.
Often calling your issuing bank will resolve any problems with your credit
card.

Please replace the order online at www.GoJane.com once the problem has been
resolved.

Thank you for visiting www.gojane.com.

с какви карти плащате че нямям нерви вече.

# 449
ПИБ ,дебитна карта,веднага получавам смс,че съм използвала картата и после като ми изтеглят парите получавам смс за плащането-много съм доволна от картата Peace

Общи условия

Активация на акаунт