Къде в Бургас (19)

• 48 812
  • 472
  •   1
Отговори
# 180

ами то добре ама ми излиза главната страница на mapsa, под това име битов комбинат не излиза нищо!
Кажете поне кой комплекс е .... нямам идея просто, а ми трябва златар тези до подлеза на операта днеска ми вдигнаха нервите от 3 изделия за поправка никва немогат да я свършат, то бива бива малоумници аман  #Cussing out

# 181
  • Пловдив

ами то добре ама ми излиза главната страница на mapsa, под това име битов комбинат не излиза нищо!
Кажете поне кой комплекс е .... нямам идея просто, а ми трябва златар тези до подлеза на операта днеска ми вдигнаха нервите от 3 изделия за поправка никва немогат да я свършат, то бива бива малоумници аман  #Cussing out

Явно не си бургазлийка Simple Smile Битовия комбинат не е в комплексите, а на пъпа в центъра, на уличката която води от НАП в посока Ботева.НАП е голямата сграда на ъгъла срещу хотел "България".

# 182
  • Бургас
Друг златар,на който съм носила дребни неща за поправка има на ул"Любен Каравелов" Тъй като явно не оправяш улиците ще ти обясня-ако идваш от площад "Тройката" в посока Стоматологията или БСУ, това е втората пряка вляво.Едно павилионче,сложено в двора на някава стара кооперация, с лице към уличката е.Дано съм те упътила.

# 183

Явно не си бургазлийка Simple Smile Битовия комбинат не е в комплексите, а на пъпа в центъра, на уличката която води от НАП в посока Ботева.НАП е голямата сграда на ъгъла срещу хотел "България".

Благодаря момичета Hug бургазлийка съм, но този битов комбинат сериозно не съм го чувала  Blush иначе Любен Каравелов я знам почти до нас е, даже и за златаря там се сетих  Laughing

# 184
Искам да попитам къде в Бургас продават от тези печати за нокти и шаблончета? И долу горе цени...

# 185
  • Бургас
Не му правя реклама на този от "Л.Каравелов", но да ви разкажа за каква поправка го ползвах.
Мъж ми има златно синджирче с кръстче и стилизиран Христос, та не знам ка , но му се отчупи главата. Много мъничко парченце, но човека така го запои, че не си личи изобщо. Peace

# 186
къде в бургас мога да поръ4ам да ми направят питка(обредна)???

# 187

Питай на фурната намираща се на Александровска под Билетния център Peace

# 188
На фурната на Демокрация правеха преди /срещу Чадъра/

# 189
 Всички фурни правят  Peace

# 190
  • London, baby
Искам да попитам къде в Бургас продават от тези печати за нокти и шаблончета? И долу горе цени...
В магазините за 1лв, цените варират м/у 2.5 и 4лв. Със сигурност продават в магазина с/у мултирамата  (цена 2.50), имаше и в магазинчето за шноли, ластици до макдоналдс.

# 191
Не му правя реклама на този от "Л.Каравелов", но да ви разкажа за каква поправка го ползвах.
Мъж ми има златно синджирче с кръстче и стилизиран Христос, та не знам ка , но му се отчупи главата. Много мъничко парченце, но човека така го запои, че не си личи изобщо. Peace

точно такъв ми трябва, тези идиоти от операта само се чудеха как да ми вземат парите отидох да ми поправят пръстена той е с 3 камъчета и едното беще паднало, а те "оооо трябва всичките да ти ги сменим те ще паднат ето клатят се аз им казвам че за сега само едното да оправят  не 3-те трябвало " #2gunfire, гривната ми неможели да я оправят абсурд, колието след 1 септември аааа, аз верно от бременоста съм малко нервна, но все пак нали това им е работата  Tired не ходете там  Naughty

# 192
В магазините за 1лв, цените варират м/у 2.5 и 4лв. Със сигурност продават в магазина с/у мултирамата  (цена 2.50), имаше и в магазинчето за шноли, ластици до макдоналдс.

навсякъде вече продават такива печати, аз си взех срещу блока на TV Mixa има едно парфюмериино складче, но ако ще купуваш от тези китайските от 2- 4 лв задължително трябва да махнеш наилончето от металния шаблон не се вижда въобще, но трябва да се отлепи защото иначе нестава нищо Peace

# 193
  • Бургас
Не съм влизала толкова отдавна тук, че едвам намерих темата Simple Smile Къде в Бургас има заведение с жива музика? Тип - кръчма, механа?

# 194
  • Бургас
Не съм влизала толкова отдавна тук, че едвам намерих темата Simple Smile Къде в Бургас има заведение с жива музика? Тип - кръчма, механа?

механа Домино!  Peace
Някаква Бяла Къща има също в Морската градина, ама не знам точно къде се намира.

Общи условия

Активация на акаунт