Къде в Бургас (19)

• 48 742
  • 472
  •   1
Отговори
# 420
  • London, baby
Търся боя за дрехи, някой да знае къде може да има?

# 421
  • Бургас
Имам някакви смътни спомени, че в магазина за художествени материали на ъгъла срещу църквата Кирил и Методий имаше боя за памук. Peace Може и за друго да има, не знам.

# 422
  • Бургас
Къде мога да намеря магазин или склад за китайски стоки?

Голям склад има в Пиргосплод, също и в Яйцекопа. това са складовите бази срещу басейна в славейков.
Люси, тетрадка за техническо писане търси в книжарниците, където прадават учебници - отстрани на Трията или на втория етаж на безистена. А склад за шивашки материали има и в една от уличките срещу Булгарлизинг блока

# 423
  • По света и У нас
radinna, а и останалите момичета които се отзоваха с информация за склад/магазини за шивашки материали -   bouquet
В крайна сметка, тетрадката не се оказа за техническо писане, а чертане .... иначе тази за техническо писане madlen я откри в книжарницата в страни на Трията  Peace

# 424
Някой знае ли къде предлагат трайно къдрене с къдрин?

# 425
Имам някакви смътни спомени, че в магазина за художествени материали на ъгъла срещу църквата Кирил и Методий имаше боя за памук. Peace Може и за друго да има, не знам.
Да точно там има -това е нещо като кножарница ако не греша Peace

# 426
Преди съм купувала от едно магазинче по Фердинандова, ако искаш мога да проверя дали има, но имаше май само червена, синя и черна  Peace

# 427
  • Burgas
На уличка Детски свят,има два магазина за копчета,ципове и прежда от там съм купувала черна боя-има за памук и вълна,но това беше преди година.

# 428
  • Paris
Мацки, помагайте, къде биха могли да  поправят стол-тип щъркел? Нещо като заваряване, запояване newsm78

# 429
  • Бургас
незнам някои дали се сеща, но преди 2 години срещу училище Васил Априлов ( зад х-л Атаген ) имаше едим магазин за италиански обувки... после изчезна  newsm12

Дали се е преместил, или просто са го затворили ?!?!?

Някои има ли инфо за него  ?

# 430
Здравейте!

Някой може ли да ми препоръча интересен аниматор или клоун за детски рожден ден?

bouquet

# 431
  • Paris
Lady Marmalade, препоръчвам с две ръце Галя Стойкова. Ако искаш мога да ти пратя телефона на лични. Peace

# 432
незнам някои дали се сеща, но преди 2 години срещу училище Васил Априлов ( зад х-л Атаген ) имаше едим магазин за италиански обувки... после изчезна  newsm12

Някои има ли инфо за него  ?

Няма го вече, но и обувките бяха боклук. Аз живея в блока, вервай ми  Outta Joint

# 433
  • Бургас
Мацки, помагайте, къде биха могли да  поправят стол-тип щъркел? Нещо като заваряване, запояване newsm78

В сервиз за коли където заваряват гърнета Peace

имаше едим магазин за италиански обувки... после изчезна  newsm12

После го преместиха ул.Кирил и Методи, след НГ пак го закриха и после не знам......... мисля че го закриха.

Аз съм си купувала само едни ленти чехли преди 3г., но сам много доволна, понеже имам проблем с краката, извивката им е страхотна, а и още са актуални.

# 434
А къде да намеря количка-флинстоунка на Мони ?

Общи условия

Активация на акаунт