Къде в Бургас (19)

• 48 763
  • 472
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
дами, много ми е интересно дали някоя от вас има съмнение относно оригиналността на парфюмите в прафюмерии Еврос  Rolling Eyes /по-спициално от тези в Трия сити център и Пиргосстил/ Аз не съм имала до момента поводи за притеснение, но позната ме попита дали мога да гарантирам за оригиналността и аз ... някак си не се наемам, доволна съм, но ми се ще и друг да изкаже мнение, което никак не е задължително да е същото като моето  Hug

# 331
  • Пловдив
дами, много ми е интересно дали някоя от вас има съмнение относно оригиналността на парфюмите в прафюмерии Еврос  Rolling Eyes /по-спициално от тези в Трия сити център и Пиргосстил/ Аз не съм имала до момента поводи за притеснение, но позната ме попита дали мога да гарантирам за оригиналността и аз ... някак си не се наемам, доволна съм, но ми се ще и друг да изкаже мнение, което никак не е задължително да е същото като моето  Hug

От всичките им магазини имам парфюми - нямала съм повод да се съмнявам, винаги са били със стикер на вносителя, проверявала съм и баркодове , макар че и това не е гаранция..Имала съм по-нетрайни аромати, но те са си просто такива, най-вече летните, като цяло нямам оплаквания от нищо , купено от там.

# 332
В Трия-та, ако Еврос е на първия етаж вдясно, оригинални са парфюмите.
Има една парфюмерия, на 2-и или 3-и етаж вляво, там са ментета.

# 333
Къде мога да поръчам красива входна врата?

# 334
  • Бургас
Здравейте , интересувам се от фирми занимаващи се с отоплителни инсталации, трябват ми радиатори и котел за двуетажна къща, искам мнения за фирми от който сте доволни и недоволни.

# 335
Знае ли някой от къде мога да купя чиния за микровълнова 290mm. Майка ми си счупила нейната. Звънях в гаранционния сервиз, там казаха, че нямат с такъв диаметър  newsm78

# 336
  • Бургас
Знае ли някой от къде мога да купя чиния за микровълнова 290mm. Майка ми си счупила нейната. Звънях в гаранционния сервиз, там казаха, че нямат с такъв диаметър  newsm78
Аз си купих от магазин "Апогей", Бургас, ул. Фердинандова № 78, вх. А, партер. В посока пазара се пада в ляво в един блок, дано си ме разбрала. Не знам дали има такъв диаметър.

# 337
  • Бургас
Здравейте , интересувам се от фирми занимаващи се с отоплителни инсталации, трябват ми радиатори и котел за двуетажна къща, искам мнения за фирми от който сте доволни и недоволни.
Рувекс! От тук взехме котел- немски и сме много доволни! Сериозна фирма са, препоръчвам!  Peace
http://www.ruvex.bg/index.php?p=4

# 338
fineti благодаря ти! Сега звънях в магазина немогат да я намерят чинията имало я в компютъра пък на склад не!  Tired

# 339
  • вкъщи
във вегата до новата поща съм виждала такива.

# 340
  • вкъщи
Става въпрос за коли4ката за игра,с продуктите.

# 341
Търся раница за училище на Camp Rock Jonas Brothers, някой знае ли къде има такива?

# 342
  • Бургас
Търся раница за училище на Camp Rock Jonas Brothers, някой знае ли къде има такива?
Да, знам и ще ти обясня. Магазинчето, което се намира до фото "Кодак" на самата улица "БОгориди". Той от лятото е там, преди беше на третия етаж в Пиргоса в дъното, ако се сещаш!

# 343
Къде мога да намеря фигурки за торта с мечо пух и подобни?Търся по цеховете ама няма такива.

# 344
  • London, baby
Ако не се лъжа, видях в Кауфланд фигурки на животинки ( но не бяха Мечо Пух), ако ти свършат работа провери там.

Общи условия

Активация на акаунт