Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 19

• 15 467
  • 372
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Дуди, мила, успя да ме разсмееш.... А имам нужда.
Бънка, давай смело с тази еуфория, пък то знаеш ли на къде ще избие...   Heart Eyes
Марги, ти по-късно нали ще дадеш отчет?  Wink Много те мисля, да знаеш.  Hug

# 241
Ей го на  Shocked Казва ли ви аз  Crossing Arms Едно джудженце ни следи  Party

# 242
Ей го на  Shocked Казва ли ви аз  Crossing Arms Едно джудженце ни следи  Party
Абе кое е това джудженце бе Квазимодче.
Бая хора четат скрити...Кюбит май....моя милост Embarassed.
Не сме ние Embarassed Embarassed Embarassed.

# 243
  • София

А това не беше за тук, обърках темите  Embarassed Много съм разсеяна, все едно е понеделник  Crazy

# 244
...Абе кое е това джудженце бе Квазимодче...
Аааааа  Naughty не издавам  Mr. Green Негова работа си е, кога и дали изобщо ще се издаде  Blush То не е скришно, вижда се, но вероятно е притеснително и въпреки че ни чете от доста време, все още не е намерило за необходимо да ни каже "Здрастииии  Stop "
Нищо  Mr. Green Ние сме си тук   Whistling Когато има нужда ще се появи. Аз сега само го закачам. Както преди закачах и любимото ни Камъче  Hug

# 245
...Абе кое е това джудженце бе Квазимодче...
То не е скришно, вижда се,
Че как се вижда newsm78 нали е гост newsm78 newsm78 newsm78.
Е как ги разбираш ти тия работи #Crazy.Голям детектив бреее Wink

А това не беше за тук, обърках темите  Embarassed Много съм разсеяна, все едно е понеделник  Crazy

Ами то е понеделник бе пиле hahaha hahaha hahaha Hug

# 246
  • София
Благодаря ви много на всички!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

То аз съм си така..., като в детската градина, от време на време...  Embarassed

Зазинка, калций няма в коктейлчето... Ще взема да попрочета по тоя въпрос. Благодаря ти за идеята!   bouquet

Миленце, Цвета, Маргаритка, Квази  Heart Eyes  Heart Eyes

Ленкаааа, добре дошли у дома с Владиnewsm44 newsm68 newsm44 Бързо възстановяване! Лесно свикване с режима! И после те чакаме да ни разказваш!  Hug

Наистина сте страхотни!  Hug Пожелавам ви прекрасна вечер на всички!   bouquet

# 247
Скъпи момиченца и момчинце......Хубава и усмихната седмица!

Честит рожден ден Мили - Много пожелания от мен за хубав празник и вечна любов от най-близките ти същества! smile3525

Честит рожден ден и на сина на Данито! Дани, пожелавам ти твоят левент да бъде винаги доброто дете на мама и да има много успешен и щастлив живот!!! happy bd

Лени - добпе дошла в къщи.......сега до вивм колко време ще имаш за нас и снимки. Сама ли ще са справяш или имаш и помощ в къщи? Да погаделичкаш бебока от нас! newsm51

Да ви споделя, че нямам какво да споделя. Как звучи това?........Мотая се в отпуската ми, която е почти 2 месеца. Чистя си къщата. Утре ще отскоча до работата за около 2 часа. Купих си един дестинатор ли е, навигатор ли е на БГ за колата и съм доволна, че ще съм по-свободна да се шлая из големия град. Мъжа ми има много работа и не можем да се отдалечим за дълго от къщи, но поне всеки уикенд нещо се заформя, а и като всички се изселят и настане тук едно голямо села ще се опитвам да го извадя от къщи и да ходим малко на плаж.............Както виждате, планове дребни........ааааааааааа, имаме и на една сватба да ходим........С две думи това си беше най-подходящия период за бременеене, но ДРУГ ПЪТ - ако стане някой ден,  пак ще се случи когато имам найййййй-мноооооооого тичане и бачкане, че да не мога да поспра - както ми каза миналия пък лекарката ми - бъди като саксия - е, как става това като работиш??? За забременяването сме решили, ако нищо не стане по нормалния път от декемри месец започваме инвитро..............това.........ееее, има време, ама и няма време.......мен ако потате и сега искам да съм бомбичка, ама така Господ е решил - да ме изпитва още известно време.....

Ееееееееее, това е от мен - пожелавам ви големи веселби и да се обичате!!!!!

# 248
Ленка, Ленка, Ленка добре сте си дошли с Влади!!
Като починеш и имаш време искаме разказ, снимчици на малкото жабче и еееей такива хубави неща.

# 249
Ама че тема, ама че времена настанаха  newsm78!

Човек неможе да си изключи компютъра за 12 часа, че направо света изписвате, пък и подкрепления дошли...Ама това да е, ще спя 1 час по-малко тази нощ.

Сега по ред на номерата(картинки няма да ви прилагам, че ще ми отнеме ....):

Милли Ванилли честит рожден ден, много задраве, щестие и сбъднати мечти ти пожелавам. Усмивката ти да не слиза от устата и скоро да се похвалиш с двете чертички!

Данито честит рожден ден на прекрасното ти синче. Да расти здрав и да радва теб непрестанно!

Лени добре дошла в къщи с малкото съкровище. Да не забравиш снимките!

Гледам някъкво вирусче се е мотало тук, ама добра ни е имунната система, нище че семе стари а  Laughing Laughing Laughing? Справили сте се чудесно, пък и модератора може винаги да го шатне. Благодарности за подкрепата на двете девойки.   bouquet

Другите гледам сте добре и само така ви искам. А Квази че иска да си смени професията с детективска, знам аз отдавна. Знам аз как ги разкрива воайорите( дали се пише таз дума на български така незнам, простете), ама аз не съм го засичала това джуде, пък и много не гледам кой, какво що, чета написаното.  Wink

За сега толкова, по-късни доби повече. Весела вечер и хиляди целувки! Hug Hug Hug

# 250
  • Манчестер
Ехооо, сладури  Hug Напоркахте ли се  Mr. Green То, три дена яли, пили и се веселили  Crazy
Благодаря ви на всички за хубавите пожелания  Hug Да ви се връщат многократно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Прасковке,  Hug от къде ги изръси тия мисли  Mr. Green...не сме ти обръщали внимание Crossing Arms...и там някакви си такива  ooooh! Я, някой да й издърпа хубаво ушите, че на мен ми е далече  Mr. Green

Дани, да ти е живо и здраво момчето. Много успех му пожелавам в живота, и все така щастлива да те прави  Hug А, как хубаво си го казала  Heart Eyes като майка в истинския смисъл на думата  Hug

Лени, добре дошла отново у дома  Heart Eyes Как е малкото човече  Crazy , разказвай....  Crazy искаме подробности Hug

Аз нищо не разбрах newsm78 , за коя Сиси говорите  newsm78....нищо не виждам  newsm78...не откривам даже постовете й, освен когато сте я цитирали  #Crazy ooooh!.... Коя е тази красавица  Mr. Green newsm78...или там селска тарикатка  Thinking..... newsm78

Да не разваляме доброто настроение, купона продължава   bigdance2 Tada cheers newsm19 newsm19

# 251
Лени, добре дошла у дома!

# 252
 Hug Hug Hug
Eто го и вашият приятел Влади!!!

http://community.webshots.com/album/573759444NCMkkQ

Той е малък, но вече знае че има доста лели и чичовци и се надявам да има също толкова много братовчеди  Wink Wink Wink, с които да расте и да прави бели  Hug Hug Hug
Ще си събера мислите и утре ще ви напиша повече, явно хормоните си казват думата - четох ви плаках, плаках четох ви.... и други новини прочетох и сърцето ми се сви. Но вие си оставате моите най-най-най добри другарчета - обичам ви  Hug

# 253
Благодаря прекрасни момичета и момче!!! Благодаря ви наистина ,че оценихте по важност за мен този ден...аз го помня все едно вчера е било ,но  Naughty Ленката е на ред да разказва....за Владко ... Joy Joy Joy Чакам с нетърпение ....
Искам да си призная ,че по рано днес влизах и се уцели онзи пост ...на кате пате ...е такава ярост скоро не бях изпитвала честно...не се стърпях и написах едно лично съобщение...нейният пост ми напомни ,за хората от които искам да избягам...и ме потресе изцяло...предполагам ,че много момичета са се почувствали така ...затова сега като съм напълно спокойна минавам само да ви  Hug Hug Hug ...Вие сте едни силни , борбени ,истински жени ( и мъж) ... много съм горда ,че създадохме заедно тази темичка , че сте до мен ,че сте толкова мили ,нежни и грижовни една към друга , че сте истински хора...пак благодаря... Hug

Ленка ,малкият принц е страхотен...и батковците как го гледат ...наслада сте за окото ей...

# 254
Олелеееее, колко е хубав и голям Влади! И тези СЛАДИЧКИ крачета...   love001
Лени, ти си върха! Толкова скоро ви изписаха и ти намери време за нас, нямам думи. Сега да си порева и аз...

При мен нещата следват естествения ход на развитие, т.е. интересът у младежите нараства с всеки изминал ден. Интересното е, че днес усещах левия си яйчник и действително тази вечер там се видя един почти 13 мм фоликул!  Shocked Какво ли си е казал: "Няма да се излагам, я да взема да покажа, че още можем!" Та така, увеличиха ми вечерната доза от 2 на 3 Мерионала и утре сутринта съм пак на хормони и преглед - 14 ч след тазвечершния преглед. Направо ме убива тази наша лекарка  #Crazy - неуморна е! Тази вечер дори попълних разните му там декларации и документи и някъде към края на седмицата ще сме на пангара! УРА!  newsm44

Целувки и прегръдки на всички и няма да спра да повтарям - благодаря ви, че ви имам!

Общи условия

Активация на акаунт