Поискай Енергийна помощ

• 32 236
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря от сърце на Bergkristall и другите момичета !  Hug

# 376
  • близо до София
Искам да помоля за енергийна  помощ за мен - от 4 дена съм с непоносими болки в дасната ръка.От днес не мога да я движа, като парализирана е.Утре ще ходя на лекар, най-вероятно е плексит. Не знам как ще изкарам нощта. Sad
Аз съм Силвия от Перник.

# 377
Честита Нова Година на всички!
Здраве и любов в домовете!

Моля за енергийна помощ за Райна Точева от София.
с киста и аденом

Heart Eyes  Hug   bouquet

# 378
  • Tам през Атлантическия океан
за Райна Точева от София.
с киста и аденом

Heart Eyes  Hug   bouquet
babydust7

# 379
  • София
За Силвия от Перник и за Райна Точева от София  Two Hearts babydust7  Two Hearts

# 380
За Силвия от Перник и за Райна Точева от София  Two Hearts babydust7  Two Hearts
и от мен   Nature Sun With Face txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Nature Sun With Face  Nature Sunny Kissing Heart

# 381
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Моля и аз за положителна енергия  Praynig Намираме се в много заплетено положение и както се казва ножа е опрял до кокъл.

# 382
  • София
За всички пожелали помощ :clover:hearts:

# 383
# 384
Мъдростта на слепеца

Там, далеч на север сред усойните снежни гори, се криело малко царство. Поданиците на мразовитата страна били чудати люде, чиито сърца не били сковани от лед като земите им, а били преизпълнени с топло сияние. Те посрещали радушно всеки пътник, дръзнал да премине през тяхното снежно царство. Въпреки това малцина се усмелявали да навлязат в земите им, объркани от чудатостта на народа, който ги обитава. Там, далеч на север сред усойните снежни гори, се спотайвала страната на слепците…
Един ден в земите на слепите люде навлязал непознат мъж. Скитникът бил с мургава кожа и тъмни коси и като че идел от далечните топли земи. По лицето му все още си личала целувката на парещото южно слънце, а очите му били изпълнени с блясъка на горещите пясъчни дюни. Той бил загърнат в поостарял кожух, който едва пазел снагата му от студените вихри. Поданиците на мразовитото царство го приветствали благо, въпреки че бил толкоз различен от тях, тъй както умеели само тез що у никого не съзирали цвета на кожата му и не опознавали проблясъците на косите му. Те го приютили в града си, където нахранили изгладнялото му тяло и стоплили премръзналото му сърце. След като си отпочинал, скитникът продумал:
- О добри люде, аз дойдох от далеч, там където слънцето пари в опияняваща наслада, а във въздуха танцува полъха на свеж морски бриз. Аз съм мъдреца на южните земи и ида, за да излекувам слепотата ви! От както помня дните си в моята страна се разказва тайнствената приказка за царството на слепите люде. Ето днес аз съм тук, сред вас, за да осветя сърцата ви. Душата ми е преизпълнена и аз ще направя тъй, че вие отново да съзрете цветовете на живота, който ви заобикаля. Аз мога да ви помогна отново да прогледнете!
След като мъдрият мъж замлъкнал, се надигнал най-стария измежду слепците и отвърнал:
- Синко, върви си, там откъдето си дошъл, защото ненужна е нам твоята помощ! Благородно е сърцето ти, но все още толкоз задрямало!
Мъдрецът от южните земи скочил разпалено и извикал:
- Та кой смъртен измежду смъртните ще се откаже от тоз дар, що му предлагам. Изминах цялия път до тук, за да сътворя добро на вас - също тъй добри люде. Нима ще ме отпратите, наместо смирено да приемете подаръка ми?
Старейшината пронизал със слепите си очи мъжа, почакал го да седне отново сред тях поуспокоил бурното си мечтателно сърце и издумал: - Синко, аз виждам твоята доброта, която осветява лика ти, но все още буйната ти непреклоност задушава зараждащото се озарение, което нявга ще пребъде в онази истинската единствена мъдрост. Аз съзирам синко, туй що е у теб, но не през очите си, а през душата си, защото мойта душа трепти като сами твойта, без значение в коя земя са поделени телата ни и колко от самия Нас опознаваш ти. Синко аз те отпращам у дома, защото твоя дар е безполезен и празен. Ти казваш, че искаш отново да прогледнем, за да видим краските на живота. Но аз ти казвам, че ненужни са цветовете там, гдето краските са само маската на единствения съществуващ цвят. Ти вярваш, че човек може да прогледне само тогаз, когато дири разтварянето. Но аз ти казвам, че тъй не можеш да обозреш нищо истинско в хаоса на единственото безхаосно! Там далеч на юг вие строите храмове и търсите озарението, което да ви застигне от ваште слънца, що огряват храма ви. Ние тук на север не издигаме храмове и оставяме всяко слънце да свети за себе си, тъй както търсим собствената си светлина, за да запалим собственото слънчево в сърцето си. О южни братя ще копнеете вие за проглеждането още дълго и то ще е вашата орис, докато не събудите душата си и не разберете, че в деня, в който прогледнем най-широко и най-истински ослепяваме!
Старейшината изведнъж замлъкнал и тишина обладала сърцето на мъжа носещ ненужния дар. Само пукащите съчки в огъня разцепвали гъстото мълчание. Най-накрая мъжът се усмелил и проговорил:
- Старейшино, помогни ми да ослепея!
Стария мъж отвърнал тихо, но и дълбоко:
- Синко, мнозина са тез дето ще те учат да проглеждаш, но да спреш да „виждаш” може да те научи само един – самия ти!

02. 01. 2009 Жени Тодорова

# 385
  • Universe
Хайде мили феи, Praynig изпратете Вашата положителна енергия на дъщеря ми - Мануела Антонова - Пловдив - влезе да ражда - и понеже преносва -  не зная точно кога ще бъде събитието, но моля за духовна и всякаква подкрепа  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Благо-даря  newsm51

От мен любов и светлина за всички, поискали помощ  Two Hearts txtloves babydust7

# 386
За бъдещата мама  Hug  newsm76 Two Hearts Two Hearts
Възможно най- скоро да се появи едно прекрасно бебе  smile3541

# 387
За Мануела Антонова от Пловдив   babydust7 Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Two Hearts Two Hearts newsm76 Two Hearts

# 388
 Hug Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower За Мануела Антонова  от Пловдив, и за бебчето й!

# 389
  • Tам през Атлантическия океан
Мануела Антонова - Пловдив

babydust7

Общи условия

Активация на акаунт