случвало ли ви се е

• 2 208
  • 15
  •   1
Отговори
имам дете на 5 години с алалия за щастие без друго увреждане.много е контактен и обича да си играе с други деца. децата на неговата възраст дори не забелязват проблемa.но вчера една комшиика ми заяви че не желае моя изрод дори да докосва детето и.синът ми бил за психиатър и трябвало да си го държа само в къщи защото не можел да говори добре.много се разтроих и дш вчера не съм спряла да плачa.

# 1
Здравей , не съм запозната с това заболяване но не това е целта на  моето  изказване а думите на един зрял и ужким разумен човек.Как може да се кажат такива думи не твоето детенце а явно тази озлобена от живота  женичка е изродът за който говори. Що за хора сме та не си ли задаваме въпросът че днес ако сме добре утрешния ден не се знае какво ще ни поднесе.Не се разстройвай  ,вдигни глава ,нагушкай го и го нацелувай твоето слънчице ,просто  отдай и го на простотията и повече не се измъчвай.Аз също имам детенце със здравословен проблем и съм наясно  през какво минавате  всеки божи ден.

# 2
благодаря ти за милите думи.отразиха ми се доста добре.много благодаря.целувки за теб и детенцето ти:)

# 3
Алалията се преодолява , с   много   логопедична работа, с времето малко  по -малко всичко се нарежда. На комшийката   не и обръщай никакво   внимание  горе  главата.  bouquet

# 4
ходим на логопед и имаме голям напредък.започнах да се пооспокуявам но това направо ме съсипа.за щастие другите майки от блока са разумни и ме подкрепиха и сега тя е тази която не излиза.но думите и бяха толкова убидни че вече втори ден не съм на себе си.като се сетя веднага се разплаквам а навън едва здържам сълзите си.

# 5
Добре моето дете е с епилесия и на 3 години и не ходи самостоятелно и не говори какво е тогава,не се притеснявай стегни се и горе главата,не слушай хората какво ти говорят винаги има злобни,но както Нончето казва днес може да са добре,но утре не се знае я на дъщеря или внучка и може да се случи,аз ако бях щях да обърна на обратно захапката да не може да бълва змии и гущери.Обичай детето си и се гордей с него както всички ние тук мами. Hug

# 6
  • София
dpg, а имаше ли някаква причина? Моето дете понякога бие другите деца, защото не може да се изкаже /много е чаровна, нищо й няма външно, но има диспраксия/. Вчера посегна на едно по-голямо момче с половин глава над нея и баба му ми се скара, че не съм си възпитала детето.

# 7
синът ми играеше с още 4 деца на неговата възрaст на полицаи и без да иска го бутна в играта но не и нарочно.детето и е на1,6г.и пуснато между по големи деца които бягат очакваше се да се случи.иначе детето ми не е агресивно дори е много контактен и усмихнат.и аз като всички майки обичам детето си повече от всичко и всички и тези грозни думи ми дойдоха в повече.а и той е голям разбира всичко и не може да разбере защо някой в лицето му крещи и го нарича изрод и ненормален.

# 8
Не се ядосвай не слизай на тая ненормална майка на нейното ниво,а ти защо не и реагира и да я направиш на 5 стотинки да и кажеш тя защо си пуска детето при големите да си го гледа,ако аз бях щях да и перна един да каже пред детето ми че е изрод при положение че детето разбира,няма никой право да обижда и да унижава децата ни. ooooh!

# 9
Моето момиченце е с аутистично разтройство. Леко изразено. Не говореше до 4-тата годинка. Много хора са ни поглеждали странно, но не съм се сблъсквала с явно изразено негативно отношение. Изключително съм благодарна на екипа от детската градина, който я прие. Явно подобно добронамерено отношение е пример и за децата от групата, защото  те се научиха да се отнасят с нея като с едно от тях. Сега нямаме проблем с говора, даже напротив - проблем е да спре да говори. Но преди две години, когато разбрахме за причината детето да не говори, дори мои близки ме съветваха да не споменавам каква е диагнозата. Все ми се струва, че хората още не знаят достатъчно за нашите проблеми и искам да вярвам, че това е причина за подобни нелепи реакции. Но не съм съвсем сигурна.  Sad Простотията и злобата са твърде много, а ние често не можем да реагираме както трябва. Не се разстройвай, но не оставяй никой да се отнася с детето ти така.

# 10
благодаря на всички майки за подкрепата.на никой на пожелавам да чуе такива думи.много боли.за щастие и всичките ни комшии присъствали на тази грозна сцена са възмутени от постъпката и и вече втори ден не е излизала.целувки на всички майчета и дечицата им.

# 11
Пак казвам не се ядосвай миличка,остави я тая селска маймуна,тя ще си понесе последствията бог забавя но не забравя има нея кой да я съди.Целувки на малкия сладур от мен. Heart Eyes

# 12
еmа-диди благодаря за милите думи  bouquet

# 13
остави я тая има господ тои 6те я накаже Peace

# 14
остави я тая има господ тои 6те я накаже Peace
И аз така мисля.
Само да споделя....Само едно дете познавам с този проблем и честно да си кажа,не съм виждала по- голям сладур от него.Дори като се запознахме,му казвах-Здравей сладур!Сега като го видя,още преди аз да кажа нещо,той ме поглежда и ми казва-Здравей сладур Laughing Така ми гали душата това дете,толкова е слънчев,сигурна съм че и твоето дете е такова и това че някаква дива селянка,в безсилието си го е нарекла с грозни думи,не бива да те разстройва,защото това се е твоето дете и за теб няма по-прекрасно.
А че Господ бави,но не забравя,спор няма Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт