ПЛЕВЕН - 112

• 23 305
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Печен той ама не се знае на Съни бийч или на Гривица на басейна. Laughing Laughing Laughing
Ванита язък значи за 600гр. след като ви е хванал тоя вирус дето май повечето форумски бебета и деца ги обиколи. Confused Иначе какво стана там с вашия проблем, пооправи ли се с дозата и бибероните?
Светла и аз съм имала положителни впечатления от социалните, но това бе миналата година и то заради определена служителка, на която съжалявам че не записах името, но бе за медал пред колежките си. Naughty
Мира и фталл е така обича да има публика  Laughing Laughing Laughing аз предпочитам писмената или телефонна форма. Grinning Може ли да си толкова строга с тая Калина... #Cussing out Честито на дружкатата ти - родените днес били с голям творчески потенциал.  bouquet
Ами Силви и тая и оная са ми като близнаци. Laughing Laughing Laughing Тортите де. Laughing Бе що го криеш тоз Миленчо м...Ще ви се попробутаме още някой път с наща Аня, ако ни нещете за компания ще викаме други на кино. Laughing Laughing Laughing
Блекчери ти съвсем ме засили да вземем люлка на Кирил, макар че като го гледам как непрекъснато драпа да се катери, когато се люляме двамата нямам представа дали утре ще му е до сам да го прави...

# 211
  • София
Ванита,това реакция от ваксината ли е било?или по-скоро вирус.

# 212
Ванитка,браво за грамчетата наддадени и язък за болницата.Хубаво е,че са ви изписали-вкъщи е по-добре/или в Градската/ Hug
Мира,то детето с мерки на едномесечно бебе,не на новородено.Да са живи и здрави с майката Peace
Най ми е кеф като се похвали някой-еди кой си чака бебе или вече има...Такива плодовити темички обичам Laughing
Хриси е в проходилката от 5мин-аз за това време прострях,измих чиниите и пиша Mr. Green.Като вършачка е в нея-няма стигане.А как се хилииииииииииииии Peace Laughing Mr. Green
Щастлива съм- днес най-накрая си намерих мечтаната бяла блузка.Целия град съм обиколила и я намерих в някакъв ЮБИ Джинс newsm78.И на сносна цена Peace.И клинче за една туника дето цяло лято седи в гардероба Blush

Отивам да слагам звяра да спи и  ще се захващам с готвене,имам и сладкиш да правя.

П.П. Докато пишехте дъщеря ви реши да намали дължината на щорите.... Laughing

# 213
# 214
Благодаря момичета,
Валенце един казва от ваксината, друг вирус  newsm78.
Номадка по едно време преди месец се беше пооправила и ядеше малко повече/около 100-120 гр./Интересното е, че харесва зеленчуковото пюре а  с млякото се мъчим доста #Cussing outи казват, че така ще си бъде. А може и ние да се присъединим за киното Heart Eyes
Mirama честито на твоята приятелка, голямо бебоче.
Музе сподели какво ще сътвориш.

# 215
Пак ви благодаря за поздравленията.   bouquet
Що пък да не ги пратим някъде на кино, предполагам че няма да има нищо против. Лошото е , че от събота като си дойдоха баба му и дядо му се пресели при тях и не иска да си дойде в къщи или да ходи някъде без тях.
Днес в ТСМ бяха изкарали същата количка като нашата за почистването но в момчешки вариант, с някакви ключове и коли, като отвертката е на батерии  и може да разглобява колите.
Музе, ами сигурно му е било тъмно на детето, не може да вижда дребните играчки.
И имам нужда от помощ. Трябва ми майстор, който да направи една стена от гипсокартон и да нареди 10тина кв.м плочки. Помагайте моля, много от вас правиха ремонти

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 14:47 от Silvipl

# 216
Номадка , Боби не е много въртелив ,както казваш Кирчо може и да не стои . Боби към 8-9 месеца вече почна да му писва бънджито ,но ако имате люлка ще си я ползвате по-дълго .  Тези бънджита много поскъпнали. Когато бях бременна ги гледах по 54-5 лв ,сега са 75 нагоре.  Аз взех втора употреба и много бях доволна ,най вече Боби.

Мира ,честито на приятелката ти  Simple Smile

# 217
nomadka, не бе, не съм толкова строга с Калина, но като и се доспи става невъзможна. Ако не и се скараш, може цял ден да не легне. )))

Муза, да, бебето си е бая големичко, нормално го е родила, има само няколко шева. ))))

vanita76, лекар трудно ще ти каже, че е от ваксината, но е напълно възможно. Важното е, че детето вече е добре.

black_cherry, мерси, мерси. ))) Аз много се радвам. )))

Silvipl, не съм влизала в ТСМ отдавна (те вече почти не предлагат техни стоки), има ли нещо интересно?

# 218
Момичета, търся си количка, която да се сгъва като чадър и да не заема много място, за къмпинга ще ми трябва и за морето после.  Praynig
Ако сложим перегото в колата няма да има място за другите неща   Sad

Вчера срещнах Пешко, беше имала среща от близо със Социалните, беше изморена и разкарвана до няколко места, мисля успешно все пак. Те заминават на Иракли и им завиждам разбира се. Завиждам на всички, които отиват някъде или имат климатик в този момент.

# 219
Ох, като чета за социалните и си спомням премеждията ми от 2006г. Нямаше такова чудо. Ходих даже при една жена - шефка ми казаха, че е. Та тя оправи нещата. Но защо трябваше да се стигне до там?
А тази година една дама , която знам, че чете плевенската тема редовно  Wink, ми спести куп главоболия. Защо не пише само не знам? Всъщност знам - смее ли да се обозначи, нали ще бъде разкъсана на парчета от обезверели майки имащи контакти с тяхната служба  Mr. Green
Използвам случая да й благодаря! Хиляди прегръдки от мен  Hug  Hug  Hug
И да вземеш да пишеш, а аз обещавам да те браня със зъби и нокти  Grinning

Мира, честито на приятелката ти!

Ванита, много кофти това. Дано не е било реакция от ваксината, че и аз все ги мисля пусти ваксини.

Фтал, те добре са пуснали това клипче, ама що не пуснат такова когато децата не са в най-доброто си настроение, а?  Mr. Green

# 220
Ванита,престраших се да пробвам един швейцарски сладкиш-пробно за на Хриси РДто,че и на мен ми се ще сама да сътворя тортата,но имайки на предвид че откакто я родих кулинарията ми замина на м@йн.та си едва ли ще стане.За това отдалече почвам да тренирам Laughing Mr. Green
И една молба към майките правили торти за рожден ден.Да ме "светнете" моля глазурите как ги сътворявате?Дайте ми някаква насока,че много ми се ще аз да направя тортата Praynig
Деси,не мога да ти помогна за съжаление Tired
А Тина защо се губи още? newsm78

# 221
привет и от мен. СНощи ми за4езна нета, само бродя из стаите с надеждата да хвана нещичко./ Сега се пържа на балкона, ама- поне нет има Simple Smile МИра, съжалявам 4е 4ак сега про4етох поканата си за разходка.Нищо- следващия път.
Деси, ако джордани вай ти върши работа, кажи да погледна къде съм я сбутала.

# 222
ДеЩо, дано да си намерите количка, че знам какво е докато са още малки.....като се сложи количката и повечето багажник пълен. ))
А за климатиците, не завиждай толкова, че после сметките за ток хич не са за завиждане. )))))

Муза, я дай рецептата на този сладкиш, че на мен напоследък ми идва музата да правя по нещо сладичко. )))

velmar, много кофти така без Нет, ама добре, че си хванала. ))))

# 223
Велмар, потърси я, ще ми свърши добра работа  Praynig   bouquet

Дамата от социалните я знам и аз, време да спре да се спотайва, ами да запретне ръкави и да пише  Mr. Green

# 224
Ами Ванита аз сега забелязвам, че имаме общи теми на възраст 11 години.  Laughing
Искам да ви кажа, че съм подготвила 6 странично писмо до Агенция социално подпомагане и поделението му в Плевен. Сигурна съм фталл ще го публикува в блога си и ще може всеки да го прочете.  Laughing Най-малко поне ми олекна като се самооплаках на листа, макар че миналогодишните ми премеждия бяха много по-сериозни и подробни, но поне знаех, че трябва да си сменям личната карта та отчасти поделих вината за тормоза със социалните, а и тогава срещнах една мила и любезна служителка и сърце не ми даде да ги плюя.  Laughing В тая връзка Дикси едно рамо щеше да ми бъде от полза, щях да обещая да не я нараня. Laughing Laughing Laughing
Музе има две-три предавания за торти на фиеста тиви - http://www.fiestatv.tv/ ако я имате на кабел загледай ги - страхотни торти правят. Едното "Сладки приказки", "Черешката на тортата" и май "Треска за захар" също.

Общи условия

Активация на акаунт