ПЛЕВЕН - 112

• 23 318
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Ние следобед съвсем случайно ходихме в Дисниманията, а от там в градската.ПОлудях Crazy Ако ще излизате утре нанякъде организирано- моля свирнете, че да не съм сама в мъките Grinning Дария е като отвързана ooooh! Не мога да си позная детето....Плевенския въздух нещо й влияе.... Thinking

# 196
velmar, ние утре ще слизаме към града, обикновенно към 10.30-11ч сме надолу, защото Калина късно става. )) Ако искаш драсни ЛС да ти дам телефон. )

# 197
Благодаря ви за пожеланията дами. Аз и Натали приключихме с празнуването. Милен искаше да направим барбекю на автокъщата, а Натали нещо не я свърташе.
Цитат
(тая торта на картинката твое творение ли е?)
Точно тази не, защото още не я бях обърнала. Тази е моята  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13822164
А тази играчка стана абсолютен хит в къщи. Не мога да направя 2 крачки без да се спъна в нещо
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13822146

# 198
Здравейте !!
СИлви честит ви рожденник !!
ДНес ходихме до Джъмбо ,трябваше да закарааме  едни приятели до летището и аз разбира се надух на Вальо главата  за прословутите наколенки , голям зор за това Джъмбо  Mr. Green  ,този път поне имахеме време да разгледаме  и това не се отрази много добре на джоба ! Но за всеки имаше по нещо. Бобс разбира се най-много намаза. ДеЩо ,даже мислех да ти звъня да те питам дали искаш наколенки.Наколенки нямаше !! Свършвали бързо и всеки ден клиенти питали за тях. Ще си взема от тук тогва каквито има.
И Боби скоро няма да проходи като гледам . проходилка имахме ,но аз отказвах да го слагам вътре ,баща му драпаше за нея и когато ходехме при него го слагаше . Затова пък е правил рекорд вкъщи с бънджито-час и половина летене с патката. Голям кеф беше .
Номадка , чакам август и аз отивам да се занимавам , добър стимул си   Joy  . Абе браво за нервите ,мен и 100 пъти да ме върнат ще си трая,немога да се разправям ,много съм спечена  ooooh! , дано не ми измислят нещо.
Почвам да разглеждам кексовия линк . Лека нощ от мен .

# 199
Силви, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав!  bouquet
Нещо датата на фотоапарата не сте настроили  Grinning

# 200
Силви, сподели моля те от къде е! Praynig Дани е луд на тема метли, прахосмукачки, мопове и т.н, всичко що се държи е "буууу" и обикаляме из стаите ту с едното, ту с другото! Даже онзи ден като си хареса бастуна на една баба  hahaha не мога да го върна на жената! А всички прахосмукачки, които гледах бяха само розови. Crazy После защо мъжете не се захващат с домакинска работа! Whistling

# 201
Силви, сподели моля те от къде е! Praynig Дани е луд на тема метли, прахосмукачки, мопове и т.н, всичко що се държи е "буууу" и обикаляме из стаите ту с едното, ту с другото! Даже онзи ден като си хареса бастуна на една баба  hahaha не мога да го върна на жената! А всички прахосмукачки, които гледах бяха само розови. Crazy После защо мъжете не се захващат с домакинска работа! Whistling
От ТСМ е на Сан Стефано, но мисля че беше само 1, защото ми я дадоха от витрината. Но утре като излизам ще попитам.
Дикси , половината ни снимки са така. Явно ми се живее в миналото  Simple Smile
Социалните и мен ме бяха връщали 3 пъти. Като ги попитах, защо още първия път не ми казаха за всичко което не ми е наред, не можаха да ми дадат разумно обяснение

# 202
Социалните и мен ме бяха връщали 3 пъти. Като ги попитах, защо още първия път не ми казаха за всичко което не ми е наред, не можаха да ми дадат разумно обяснение

Обичам да тормозя институциите Започвам да им говоря тихо, настойчиво и изнервящо  Rage После ги моля да се срещна с началника им, с неговия такъв. Писма си пишем  1swing Институциите трябва да бъдат държани под напрежение. Иначе ще те връщат по 20 пъти за ебав*а. Да си начешат крастата.  Мдаа.

Номадка няма нужда от много агитация да наплюнчи молива и да напише едно писмо на Агенцията за социално подпомагане. Намерихме им мейла и сайта.

Да се поздравите  Wink

# 203
Обичам да тормозя институциите Започвам да им говоря тихо, настойчиво и изнервящо  Rage
Ейй,Анатоли е такъв, чак мен може да побърка, а всъщност им е бесен.Това е непонятно за мен-да си ядосан и да говориш спокойно  Crazy Не е за мен туй, аз паля фитила.

# 204
  • София
Силви,малко позакъсняла,но честит ви рожденник,да е жив и здрав!  bouquet

Не ми говорете за социални,защото тия дни съм бясна.Нали имаме карта за почти безплатно пътуване на Бубка с транпорта.На карата са имената на мен и баща и ,които също може да пътуваме безплатно като нейни придружители.Обаче онзи ден в метрото разбрах,че не е баш така-нищо,че имената и на двама ни са на картата,то с детето може да пътува само единия родител.Сакън да не ощетим държавата.Айде,на нас не ни пречи,ще си купи единия от нас билетче.Обаче ето имаме приятели,и двете им деца са с тежки увреждания и не могат да ходят.Единия родител е абсурд да заведе и двете деца на рехабилитация.А държавата е решила,че когато са двамата родители единия ще си купува билетче. ooooh!Не е ли тъпо ми кажете....

# 205
Като цяло новата обстановка, в която работят плевенските социални е разкошна -широта, климатици, голям брой гишета. В сравнение с бившите соц стаички натъпкани с прашни папки, обаче...идея нямам за какво им служат тия модерни компютри дето са им ги турили след като единият път една от служителките ми рече, че те имат архив ама няма как да ми търси там документа дето съм им го дала миналата година и за това сега пак трябваше да им го занеса. Абсурда беше когато трябваше да напиша в колонките дето имам нули за доход, щото съм в майчинство, цитирам "нямам доход" по нейна препоръка, а следващия път друг работник ми каза: "така не е правилно, трябва да напишете "в майчинство" и то дванадесет пъти моля!"  Laughing Laughing Laughing И стана мазало на бланката ама аз писах. Да не говорим, че две дати не могат да разчетат по документи и да сравнят, това дете тогава и тогава родено, а другото е десет години по-късно, а трябваше отново саморъчно да напиша изречение - Кирил е роден след 2006г. На учудването ми, че това може да се види от датата на акта му за раждане, плешивият чичко ми рече - ма моля ви се това е акт за раждане къде го пише, че е роден след развода ви! hahaha Mr. Green А аз разбира се единият път бях върната баш за решението от развода, за което в началото ми казаха че го имат в архив ама де да го намерят. #Crazy Та за това ако не си питал първият път какво точно аджеба подробно искат, ще ви върнат и 24 пъти, както ме увериха! Laughing И всичко това е заради 35лв. на месец и защото едното ми дете е ученичка. И да не мислите, че с това ходене приключихме срещите. Като почне Аня даскало ще нося нова бележка, че е тръгнала на училище отново. Laughing Laughing Laughing
Адашке и аз бях такава ама вече съм се повредила и даже рядко влизам в спор, щото нямам нерви. Ама никакви. Close

# 206
Номадка, ти ме успокои  Whistling Другия месец и аз ще ходя да си подавам документите за детските. Последния път като ходих в социалните ме посрещнаха и изпратиха с усмивка. Ама защо, защо, защо? Защото трябваше да вземем помощите за близнаците, така наречените "масларовки", които ни дадоха баш преди изборите и явно са имали указания да бъдат мили с близнашките родители, че и с други така са се държали. Ама цък пак не им помогна.  Naughty Сега като ида да видим колко ще са любезни и дали най-накрая няма да са им купили един ксерокс да си снимат сами това, което им трябва, а не да хуквам да им снимам това и онова  ooooh!

# 207
Хайде и аз да се разпиша. ))))
Нощес имахме приключение, Калина заспа рано към 22.30ч и в 2ч се събуди с рев, че иска мляко. Естествено успях да я залъжа и не ходих да правя мляко, то само това оставаше...)))

След малко ще изчезваме към града, ако има някой желаещ за кафенце да драсне. )))

nomadka, аз такива неща хич не мога да търпя и най-вероятно щях да се откажа. Направо се вбесявам и мога да овикам някой.

# 208
Номадке, ама този Фтал бил много печен бе  Laughingзащо и аз не бях така.
При нас какви разправии бяха за получаването на еднократната помощ  за второ дете и то по- вина на служителката то да отидеш с всички документи, и г-жата да каже, че не може да ми се превеждат на карта на ДСК - ОК, откривам си сметка към Пощенска и се оказа, че не е трябвало те щели да ми извадят карта служебно  #Cussing outсъщата г- жа ми го казва, аз се сдържах ама мъжо не Mr. Green.
Да ссподеля вече сме наддали 600гр.то си е рекорд за нас, биха ни и ваксина и след това като се започна едно повръщане едно разстройство и в събота следобяд в болницата на системи направо се побърках  #Crazy вчера излезнахме пием една лечебна хумана и сме по- добре.

# 209
Здравейте пак от мен. ))))

Аз да се похваля, че моя много близка приятелка днес е родила. ))) Момче, 3.950кг и 54см. ))))

vanita76, много кофти реакция след ваксината, дано всичко е наред вече при вас.

Общи условия

Активация на акаунт