ПЛЕВЕН - 112

• 23 324
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Дикси, голям сладур този Калин. И как се е усмихнал само и колко е порастнал  Hug Митко изглежда много голям в този кош.
Откакто се върнахме от морето щерката е окупирала компютъра в къщи и не мога да припаря до него. Добре, че търгнах на работа та да мога да се включвам по-често.

# 181
# 182
Привет и от нас.И ние се завърнахме от море -естествено болни, после малко на балкан и сега сме си тук.

Искам да поръчам 3 неща от ларедут-ще пуска ли някой поръчка преди края на намаленията, да се включа
Praynig

# 183
Светла, много са сладки.
И да почерпя- порасналото ми моче става на 13 днес.

# 184
ЧРД на адаша, жив и здрав!

# 185
Честит рожден ден на Милен! Много здраве и щастие!
Silvipl, честит празник и на теб!

# 186
Силви, честито на цялото семейство!

# 187
Силви,честит рожденник,да ти е жив,здрав и много послушен newsm59
Дикси голям сладур Калинко и батко му също в коша Joy
Ето и една снимчица на  Марио,който вече не мяза на пъпеш,а на зайо Mr. Green

# 188
  • Плевен
Привет!

Силви честит ви рожденник!

Ние бяхме кръстници в София в събота и докато сега оправя багаж, туй онуй ... както винаги сте доста продуктивни, лошо няма  Wink .

Дикси, не е двойничка на Тери, наистина й взеха интервю в събота пред театър Иван Вазов  Grinning, незнам само как да го сваля от сайта на БТВ, по никакъв начин не успях. Исках да й запазя първата медийна изява все пак, но здраве да е. Някой ако знае начин да ме просветли.
Ето тук е на 3-та страница вече, че е от 25.07. http://btv.bg/videos/search_videos.pcgi

# 189
Дещо, резервацията в Балчик е платена, така че няма отказване. За да е всичко 6, на Явор ще му закъснеят хонорарите с един месец. Някой да е ходил на море без пари?  newsm78 Mr. Green #2gunfire
Но иначе настроението на Димана е супер. Всяка сутрин брои дните до пътуването.

# 190
Силви,честит ти рожденник  bouquet Heart Eyes
Фтал,ето ти обещания виц:

Влиза един мъж в бар,след него върви един щраус.Мъжът сяда на бара,вади от джоба си едно мокро коте и си поръчва уиски.
Барманът му казва,че в заведението не е разрешено за животни.
Клиентът казва,че ще пие само едно питие.Барманът налива,човека си пийва уискито,бърка в джоба,вади точно пари,прибира котето,тръгва си и шрауса след него.
Ден втори:
Същият човек влиза в същия бар,щраусът след него,вади мокрото коте от джоба,поръчва една водка,изпива я,бърка в джоба-вади точно пари,прибира котето,тръгва си и щрауса след него.
Ден трети:
Същият мъж влиза в същия бар,щраусът след него,вади мокрото коте от джоба,поръчва си едни джин,но барманът не се стърпява и пита:
-Обясни ми каква е цялата работа с това коте,щрауса,и как може всеки път като бръкнеш в джоба все точно пари да вадиш а не знаеш цените на питиетата?
Мъжът отговорил:
-Аз съм един обикновен рибар,но един ден хванах златната рибка,тя обеща да ми изпълни три желание и аз си пожелах:едно дългокрако пиле с мокро коте и всичко да ми е точно !

hahaha hahaha hahaha
Стелче,4ката си е много добра оценка,имайки на предвид,че половината са скъсани.Стискам ти палци скоро да се похвалиш,че си приета.Ноооо,после ще трябва и да почерпиш bowuu
Номадка,чакам рецептите са сладкишите Praynig

# 191
Силви, да ти е жив и здрав!!!
nbirthday newsm67  ura

Моите мъже вече 2-ри ден излизат вечер сами, ей голям кеф да си седиш вкъщи и да си почиваш (чистейки, готвейки и подреждайки) на спокойствие!

Ето две снимки от вчера в Градската http://anidanid.multiply.com/photos/album/2#124 http://anidanid.multiply.com/photos/album/2#125

# 192
Честит ти рожденик Силви, да ти е здрав и умен(както сме всички адаши) и да не те ядосва много в пуберитета!   bdbaloni (тая торта на картинката твое творение ли е?)
Липсата на нет в неделя определено ни е дистанцирало от тая хубава дискусия - КЪРМЕНЕТО!  Laughing Благодарности от мен на ДесиЩ за днешната помощ! Ще стане от тебе първокласен консултант! thumbsup
Косе  Laughing Това е още една адашка - Рецепти някъде из линкчетата ще се ориентираш за рецепти кексове, сладкиши и мъфини. На Валенцето същия блог препоръчах и тя се похвали, че се получават. Wink
И да кажа всички дечица по снимките са сладурчета да ги изядеш, даже Диксин Калин изглежда наистина ведър и усмихнат! Grinning
Най-накрая преборих и Социалните - от четвъртия път успях да подам молба за детските. Laughing А така добре се грижеха за социалния ми живот разкарвайки ме така безподобно. Служителят приел ми днес документите, каза че ако трябва и 24 пъти ще ме върнат  Shocked

# 193
Служителят приел ми днес документите, каза че ако трябва и 24 пъти ще ме върнат  Shocked
ПОздравление за търпението и нервите  bouquet

Защото не си вършат работата ли?И не могат да кажат какви документи точно искат?
Хайде на мен пък ми излязоха  с номера,че на бележката с номера на банковата сметка не може да има печат "София" щото съм била в Плевен,обясних им тогава,че ако на Луната има банкомат и от там мога да си изтегля парите.Да ама не.Като им обясних "проблема" в банката служителката прихна да се смее,но ми намери печат на който да пише "Плевен" Peace

# 194
Здравейте и от мен. )))

Днес се мотахме по сторгозия, после се карахме, за да заспи Калина и аз ходих на работа. ) В четвъртък приключвам с курса и ще имат изпит. )))

nomadka, браво за нервите със социалните...
Миналата година се пробвахме да подадем документи....но излязохме твърде богати за държавата, служителката даже ни се изсмя, къде сме тръгнали да подаваме документи. А аз нещо бях объркала и по мои сметки излизаше, че може да взимаме. Каза да се върнем за второто....

Общи условия

Активация на акаунт