ПЛЕВЕН - 112

• 23 295
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
desisladka, о да, попитай го непременно и можеш да им драснеш инфо на лични. )))

nomadka, това си е площада пред театъра, ама не съм знаела, че има име. )))

# 286
Честит,рожден ден на Веси1!Много здраве,щастие и радост!

# 287
Хайде почерпете се за мое здраве Peace Мерси desisladka  Hug

# 288
Веси,честит празник и от мен.И всичко най-най.  bouquet Heart Eyes
Стелче,обърках се-Любомирова работи в Екзакта Медика/до Окр. болница/ и Фемина.Не е в Св. Панталемон.Аз лично съм предоволна от нея. Peace

# 289
Хелоооууу, лейдита и сър!  Grinning

Еси, честит празник! Много здраве, късмет и любов!   bouquet

Взех си поръчка от Редут и пак имам куфар  Confused Така се надявах на раничката, ама не. Нищо ще си го ползвам.

Утре заминаваме на Балкана за 5-6 дни с приятелско семейство. Но преди да ми завидите да кажа, че мъжете ще правят външна изолация и съответно мазилка на цялата къща. А аз какво ще правя?- Ще се грижа да има какво да хапват - обяд, вечеря, че и закуска сигурно, да се подкрепят все пак  Wink , ще мия чинии, ще слагам и вдигам маса, междувременно ще се отглеждам и Калинко. Някой да иска да ме замести?  Mr. Green
Но все пак се надявам по час -два на ден да не работят и да ходим да се къпем на реката. Ще потопя и на Калин краката поне  Laughing

# 290
Веси, ЧРД, жива и здрава!   bouquet

Дикси,от кога ти е поръчката?Днес проверих аз, Анатоли де,че даже и на место отишъл,че оназ злобната пак се улучила на телефона и отрекла да му каже има ли ,няма ли.Е,нямам.Искам куфар и аз, хубав ли е?

# 291
Хайде в 113

Общи условия

Активация на акаунт