ПЛЕВЕН - 112

• 23 297
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро и от мен. ))

Калина днес ми се събуди с леко запушен нос, ама то и ние с баща и сме така. Снощи пускахме за малко климатика след като беше заспала и завита....дано да не е от него.
И ние ще слизаме надолу, но не знам по кое време....)

# 256
Доброутро Heart Eyes
Номадка,помагай.Нощес сънувах,че на Хриси са се показали вече никнещите зъби и че вече ходи сама.Рових из съновниците,ама не намерих нищо.
Какво пише в дебелите ти книги?Обещавам да почерпя Peace Praynig
Музе изобщо за тълкуване ли е тоя сън, като по цял ден само с това се занимаваш - зъби, ходене, пазене и т.н. Grinning По една ракийка вечер преди сън е препоръката на оракула. Grinning

# 257
  • плевен
Ние сега се прибираме от музея.Видях Дикси и Константина и имаше още от вас може би ама като не ви познавам Embarassed

# 258
Цвете,що не се обади,ами си траеш? Thinking
  Деси,разминали сме се с теб.Утре пак ще го взема с мен Peace
Номадка,а Мартини може ли вместо ракийка? hahaha Но при условие,че ми правиш компания Praynig
Мирама,дано ви изчезнат суполите/незнам супол или сопол е? newsm78/
А Хриси изпада в екстаз като види прахосмукачката или пералнята да работят.Вчера я оставих да гледа как се върти прането,поне 15мин е седяла без да мръдне-и само се хили.Иначе държи прахосмукачката с мен,чисти и само вика като гардже.Голяма ми е
терца hahaha hahaha hahaha

# 259
Сопол, Музе, цифка също може  Peace

# 260
Елена е същата, даже вече простираме заедно на сушилката, голям смях! Редовно пералнята е пълна с играчки  hahaha или мръсните дрехи са извадени пред вратичката

Снощи до два часа четох една тема в кърмаческия - за това как раждат жените в ЮАР, как си гледат децата, за кърменето, има много интересно за недоносените бебенца, за детските градини, абе страшно забавно - някакво много хубаво съчетание на да живееш, раждаш и гледаш дете в хармония с тялото си и инстинктите и същевременно да не изключваш постиженията на медицината
Казва се "маймунската тема", препоръчвам ви я, ако си нямате друга работа и ви е интересно
За каква чудесна политика на болниците става дума

Утре пак сме в градската, че сутринта ще ходя до фирмата за продължаване на майчинството, може да ми честитите минаването на МРЗ - голям купон, чудя се как ще ги харча тия толкова много пари  Crazy

Ние се стягаме за къмпинга, та имам питане - виждали ли сте по това време на годината някъде да се продават грейки като за Яна или някакви олекотени шушляково-поларени якенца, абе като за планина - топли, ама тънки
Също и гумени ботушки като за дъжд - 26-27 номер
Друго ако се сетя пак ще питам

# 261
Ние се завърнахме от почивката на Априлци.Много е хубаво там но да не е човек за дълго време.Има чист въздух много поляни река планина но друго си е тук в града по центъра и в градската.

# 262
  • Разпиляна във въображението
Ние заминаваме за 4 дни в Рибарица. Нямам търпение.

# 263
  • София
Ние заминаваме за 4 дни в Рибарица. Нямам търпение.
Приятна почивка!Направо ви завиждам,къде благородно,къде-не Mr. Green!Аз обичам да хващам горите.С децата ли ще сте?

# 264
  • Разпиляна във въображението
Ще бъдем три семейства и един сингъл. Равносметката включва Вики, Димана, едно бебче на 9 месеца и едно бебче на 3. Ще бъде направо лудница. Избрахме си вила с басейн и задължителното барбекю. Първо държах да сме във военната сатнция за да не ни се налага да готвим и мием чинии, но мъжката част държеше да си готви месото и затова се съгласих.

# 265
Здравейте и от мен. )))
Охх,днес цял ден из улиците, после на работа, после други неща....най-накрая в 20.30ч се прибрахме в къщи...)))

Miriel, хайде приятно изкарване, ние ще изчезваме края на другият месец. )))

ДеЩо, аз лично не съм виждала такива грейки, ама пообиколи магазините, може да има някъде нещо останало от пролетта.

# 266
Аз пак да питам дали някой ще пуска поръчка от Ла Редут

# 267
  • плевен
Добро утро,тази сутрин никой няма,къде сте всички newsm78

# 268
Добро и от мен, да се отбележа само Simple Smile

# 269
Добро утро и от мен. )))

Като казахте Ларедут, вчера отивам до централна поща да проверя за едни колети....и явно момчето след мен ме чува, че казвам Франция и ми вика - ние май сме много дето пазаруваме от ларедут?. )) Умрях си от смях, много весело ми стана. ))))

Общи условия

Активация на акаунт