ПЛЕВЕН - 112

• 23 293
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
vesy1, и вие добре сте изкарали на морето, Беатрис много е порастнала. )) Ама разписвай се по-често, никаква те няма в темата. )))

Тука съм аз, чета си ви, но все не остава време за писане.Сега с тия жеги си стойм в къщи по цял следобед и Бети накрая вече е като полудяла-незнам какво ще правим зимата.
Иначе морето не мина толкова добре колкото ми се искаше.Бети се разболя натретия ден.Започнахме зинат от който се обрина, после минахме на клацид, който пиеше с голям зор.И покрай нея не можах да разбера че съм на море 

# 241
Ако имате свободни минутки, ето нещо за забавление http://www.yearbookyourself.com/
А това са моите резултати http://www.facebook.com/album.php?aid=2022772&id=1124913119

# 242
Svetla_77, много дивашки сайт. ))))

ето ме и мен в ранната 1984г

# 243
Тука бомба паднала, никой не пише!

Днес мъжете ми излязоха рано и аз като съм откъртила, та до 12ч! Crazy Blush Не съм спала толкова сигурно от година, голям кеф! И сега съм с най-ужасното главоболие на света, направо едва си мърдам главата! ooooh!

# 244
Хайде и аз да се разпиша, че преди малко се прибрахме от разходка. )))
Водихме племенника да си избира блузки....а познайте, обиколихме половината магазини, плюс Маниа тауър и Макси център....нищо не си хареса. (((( Тинейджър на 16г....аз харесах поне 10неща..ама нали той ще ги носи....направо ужас.
Довечера или утре ни чакат останалите магазини. (((((

Калина съответно дивя през това време, накрая и купихме детско столче....и като реши че ще сяда на него на паркинга, където бяхме спрели колата...10мин не може да я убедим да стане от него и да влезе в колата. ))))

Някой беше писал за три четвърти клинове....ако може да напише от къде си е купил, че не ми се обикаля да търся, а сега изведнъж ми затрябва за една туника. ))))

# 245
Ей ме на Simple Smile Вече съм си в София и " копам" на работното място Crazy Всички климатици са на макс и аз вече дишам по-нормално....
Сутринта с доста уговорки Дари ме пусна да си ходя , а на мен отново ми стана много мъчно и тъжно  Sad Още няколко дни и си я прибирам окончателно Hug Ще издържа- няма начин.

# 246
Срамота!

Темата на Плевен да мине на втора страница...

. . .

# 247
Срамота!

Темата на Плевен да мине на втора страница...

. . .

Уммм да, срамота си е. )))
Ама мен никой не ме отразява, та все тая дали пиша, или не. )))

А клиповете са страшни, вторият съм го гледала и друг път. ))))

# 248
  • плевен
Хайде и аз да допринеса темата да се задвижи малко напред в страниците  WinkКакво да кажа-по цял ден сме с малкия по улиците,краката ми не издържат вече-той иска да ходи сам,не дава ръка,капвам от умора.Прави само бели и измисля всякакви глупости.

# 249
Хайде и аз да се разпиша.
ДеЩо,Силви ми даде един пояс за теб,но днес не можах да те мерна.Утре ще излизащ ли и къде ще бъдеш-в Градската или Музея?
Джина се е завърнала от морето-завидях й на страхотния тен.А Здравко и Ивайла са още на вълна море-здраво се веселяха с пясъка Joy
Хриси вече ми пуска доста често едната ръка,та нищо чудно скоро питка за прощъпулник да меся Peace Но като се умори има уникална стъпка,преплита си краката в стил "3ракии и 3бири" hahaha
Номадка,нищо не казваш за моите сънища ти newsm78

П.П На мен темата винаги ми е на първа страница-в Любими Peace

# 250
П.П На мен темата винаги ми е на първа страница-в Любими Peace

Grinning Grinning Grinning И на мен така Peace

# 251
  • плевен
Ние днес за първи път ходихме в музея,в смисъл до сега малкия не  е играл там,ама днес като му падна една игра с едно по-малко момченце та не можем да си тръгнем за обяд.Нищо чудно да съм видяла някоя от вас,ама като не ви познавам..........

# 252
Добро утро!

Много ми хареса втората реклама  Laughing

Дикси, разкажи за Митачко, как си изкарва почивката?
Ми как? Върховно  Grinning Там е пълно в станцията с деца - игра по цял ден. На плажа майка ми каза, че не излиза от водата и за минутка. Плува ли плува  Crazy  Не искал изобщо пояс, само с т.нар. "мускули". Плувал с тях и по гръб. Даже е впечатлил един спасител, който ходил да пита майка ми на колко години е този плувец и се учудил като разбрал, че е само на 3  Laughing Има талант детето за плуване, знам си аз  Wink

Аз излизам, че трябва да бия крак до "Мара Денчева", а сега поне времето е приятно за този дълъг преход.

# 253
Косе, излязла си сигурно, ама - в Градската ще идем, предвид времето

# 254
Здрасти и от мен.Нямам какво да кажа съществено.

Общи условия

Активация на акаунт