ПЛЕВЕН - 112

• 23 297
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро и от мен!
Наистина затишие е тук Mr. Green
Мирел,приятна почивка,както и на Деси.
Мирама,сетих се ,че май ти си търсеше породисто котенце,племенницата ми има бяла плачеща чинчила,даже е с различни очи,едното синъо другото кафяво Crazy и търсят да я подарят на някой,естествено на хора които да я обичат и гледат,ние имахме същото,но още миналата година я подарихме като разбрах ,че съм бременна.....

# 271
desisladka, чинчилата не е ли подобна на заек, ей сега гледах в нета снимки?. ))
А и аз искам малко коте, за да може Калина да свикне с него, иначе от големите котки се плаши и не иска да ги пипа.

# 272
Мира май не прилича на заек;)))
Това е нашето коте Mr. Green

# 273
Добро утро !
Кажете гинеколог в Авис медика ,който работи със  здравната каса. Препоръчаха ми Янкулов. Кажете мнение .
Вчера бяхме с разтройство ,но му мина . Явно от зъбите.
Мале супер ви е котето . Пухено топче

# 274
Разкош Crazy Идвам ти на гости  и е твърде възможно да не си тръгна сама Heart Eyes Страхотно е

# 275

Вярно, че е котка. )))))
Просто като написах чинчила в нета и излязоха снимки на едно заецеподобно нещо. ))) по-скоро смесица между заек и мишка. )))
Разкошна е котката и точно такава търся. Но наистина проблема ми е, че Калина се плаши от големи котки. Вече няколко пъти ходим на гости при хора с котки....хем иска да я пипне, хем я е страх. Докато пробвах с малко коте...няма такъв проблем, гуши го даже.

# 276
  • плевен
Добро утро !
Кажете гинеколог в Авис медика ,който работи със  здравната каса. Препоръчаха ми Янкулов. Кажете мнение .

Янкулов ми е комшия,но въпреки това майка ми работи в здравната сфера и няма никакви добри отзиви за него.Решението си е твое аз само ти казвам какво знам Peace

# 277
Bлагодаря ,цвете , няма да ходя при него  Mr. Green ти къде ходиш?.
Кажете някой друг тогава ,дори да не е от ависа .

# 278
black_cherry, аз от години ходя при Юрка Гешева, работи в Св.Марина.

За мен Авис Медиката е много прехвалена клиника, в която работят няколко наистина специалисти и добри лекари. Всички останали не са нищо особено.

# 279
моят гинеколог работи и в Плевен именно в тая св. Марина( ако това е клиниката на Горчев Thinking)Препоръчвам

# 280
Кое точно е площад "Стефан Стамболов" до театъра?

# 281
Велмар,заповядай,това беше нашето коте,на племенницата е същото, купихме ги заедно от едно котило са/както се казва сестрички/ Wink[left
Мира имам познати които продават малки котета,това е им бизнес по скоро,но ако имат за продаване или скоро ще имат ще ти пиша повече инфо ако искаш разбира се.
Черешке,за гинеколог в Ависа,чувала съм за Славов добри отзиви,но не съм ходила при него.....ходя при Светла Маркова

# 282
Nomadka,ако не се лъжа това си е площадчето пред театъра,църквата и чешмичката дето е.Има барелеф на камбанарията на църквата с лика на Стамболов.Дано само не се бъркам Peace
Стелче,ако искаш отиди при д-р Любомирова.Работи с ЗК,мога да ти дам и личен телефон ако искаш.Работи и във Фемина и в Свети Панталеймон.Като цъкнеш в Гугъл ще ти излязат телефони.На профилактичен ли ще ходиш?И на мен ми е наближило newsm78

# 283
  • плевен
Bлагодаря ,цвете , няма да ходя при него  Mr. Green ти къде ходиш?.

Преди ходех при Стойков но откакто ме разочарова при раждането не съм ходила при него.После ходих при Василева във второ ДКЦ ама и тя не ми допада много.И аз трябва да ходя на профилактичен преглед и сега майка ми ме съветва при Луканова(на Дружба в Панталеймон-а).

# 284
  • Плевен
Добър гинеколог от който съм доволна освен доц.Стойков е д-р Вася Георгиева.

Чинчилата е гризач,нещо като катерица,заек и мишка  Grinning А при котките се използва заради някакъв разтеж на козината като на чинчилата и космите май започвали тъмни ,а накрая бели. Но със сигурност породата на котката е друга.

Общи условия

Активация на акаунт