ПЛЕВЕН - 112

• 23 415
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета,я да ви питам нещо,може пък да помогнете.
Една от нашите люлински мами роди преждевременно .Бебето е със сърдечен порок/въпреки ФМ никой нищо не е видял Tired/.Та,някои от вас са лекари Wink,други може просто да знаят,след операцията бебето трябва да бъде записано при педиатър,ама кардиолог.Ако знаете за някой добър в София ще е много добре.

# 166
Валенце, това Деси ли? Ако тя-какво става?

# 167
  • София
Валенце, това Деси ли? Ако тя-какво става?
Тя,да!Бебето е под 2кг и ще го оперират,но като качи малко,прекалено е мъничко.

# 168
Привет, спах два часа през деня, то било добре  Crazy

Днес посетихме мн приятно място и ще ви го препоръчам
Станцията на Полицията на големият язовир в Кайлъка - до нея има нещо като кафене, има кей и предлагат да се повозиш с лодки из язовира - 30-40минути с такава лодка като на езерото е 5лева
Има и една голяма лодка със сенник, моторна е и един човек може да ви разходи срещу 2лв на човек
Стига се дотам или пеша като вървиш по брега на язовира или с кола, също може и да се мине хотел Орбита, след него в дясно има някаква сграда, която се ремонтира, завива се покрай нея и пътя върви надолу и вдясно и слиза при водата
Предлагат и цаца и бира, все още всичко е ново и чисто, има тоалетна

Ние приспахме Елена и я качихме на лодката с количката, много е печен чичката, който обгрижва мястото и лодките, даде ни един чаршаф да завием количката, за да не и пече, даде си номера на телефона, за да може, ако стане нещо да му звъннем и да дойде да ни спасява с моторната лодка
Имаше много вятър и едни подводни течения, та по-едно време се опитвахме почти безуспешно да минем на сянка, та Марто се озори
Аз също гребах, много е яко
Ели разбира се накрая се събуди и искаше да влиза в язовира, но я заведохме на Радишево да се плацика в басейнчето
Снимки довечера, рапорт даден

# 169
Ето ме и мене.
Жега на село няма-нито под асмата,нито в басейна,където прекарах почти цялото време оправдавайки се,че вардя детето. Mr. GreenТя обаче/да се похваля/ не изяде нито едно пюре за 3дни-само готвени нещица.Напъва се да ходи и видимо вече-ходя лекинко прегърбена Laughing.
Проходилка имам-но не съм й фенка.От няколко дни обаче пред мен стои проблема как ще "откажем" биберона,защото зъбите растаааааат Thinking
Фталл,евала ти Peace.От доста време съм ви фенка на вашето семейство,но след като прочетох хвалебствения пост за Номадка,започнах да мисля къде точно да ти вдигна един паметник newsm78.

За кърменето не ми се почва да пиша,доста от вас бяха в течение на моите кърмачески несгоди.Не можах да я кърмя,но пак ще стане човек-гарантирам.Майка ми не ме е кърмила-но съм човек/сега мъжа  ми бил казал-"а,нееее-жена си"/.Изобщо не бих спорила по въпроса,че по-хубаво от майчиното мляко няма.Емоцията и усещането когато кърмиш са неописуеми и за това много ме е яд,когато някоя новоизлюпена майка заяви,че не й се занимава с кърмене,ей така.Спирам. Naughty

Отивам да си будя зверчето,че пак откара една кофа сън и нощес няма да иска да спи ooooh!

# 170
  • София
Кати,изчисти си кутията,че не мога да ти отговоря!

# 171
Извинявам се. Не бях забелязала. Изчистих я.

# 172
Здравейте и от мен момичета. )))

Валенце, дано бебенцето да се оправя и след операцията да е добре.

ДеЩо, това звучи интересно, в Кайлъка от доста отдавна не сме ходили, а пък на язовирите някъде от 2-3години.

Ние излизахме по хладното, с племенника и Калина. Тя изобщо не седна в количката, нито искаше да я нося както друг път прави. 2часа изобщо не седна, през цялото време ходи, тича и т.н. Купихме си една малка чанта кученце, че тя постоянно се мъчи да си носи нейната чанта, в която и слагам разни неща.
Накрая минахме през Фантазия за сладолед.....тези направо са обезумели. Племенника взе някакъв сладолед на Алома (ягодов чийзкей), аз взех още един да има и няколко дребни неща. Отиваме на касата и съм приготвила 10лв....онази ми вика 18.93лв. Плащам аз и като поглеждам на бележката.....единият сладолед само е 11лв. Е...си сладоледа и чудото, ама така е, аз отдавна спрях да купувам сладолед в кутии, защото няма кой да го яде в къщи...

# 173
  • Плевен
Здравейтееееееееее!!!
Нямаше ме три дена и се скъсахте от писане.
На Трябва беше страхотно,но не много хладно,даже хич бих казала.
Днес минахме през Чифлика  и там вече се живееше...
Ерота ,защо не прочетох по рано поста ти за Дряновския манастир сега ме е яд,че пропуснахме да отидем,но нищо другия път.
Ето малко снимки  http://picasaweb.google.bg/slanced/wBKjWG?authkey=Gv1sRgCNSk-PriuIjuQg#

# 174
Много ходите по тая Трявна.И аз съм се наканила от сума ти време ooooh! Дайте препоръка къде да отседнем.Надявам се другия месец да успея да реализирам  ходенето до там, па макар и за няколко дни

# 175
Слънце, много хубави снимки  Grinning Харесва ми Трявна, но съм ходила само веднъж и то зимата.
Как ми се ходи и на мен някъде...стават 3 месеца как не сме ходили никъде  Confused

Ето го виновника за домашния стационар, че скоро не съм ви го представяла  Laughing :
http://diksi.multiply.com/photos/album/63#37
http://diksi.multiply.com/photos/album/63#38

Кофти снимки, ама бях объркала нещо във фотоапарата.
А, и не съм го похвалила, че вече няма нощни хранения. Спи си от 21 до 7.00ч. Културно дете.

И батко му, полегнал в коша на количката  Mr. Green
http://diksi.multiply.com/photos/hi-res/63/36?xurl=http%3A%2F%2F … 2Falbum%2F63%2336

То май нямаме малки бебета, ама да кажа, че имам 2 шишета неотваряни Инфакол и ги подарявам. Лошото е, че са годни до септември, но ако някой има познати с новородени с колики да ги вземе, че да не ги похабим.  Добра работа ми свършиха, но се презапасих.

# 176
Бамбукита има малко бебе, може да и потрябват, дано чете, ако не -ако я видя ще я питам

Марто има температура, завил се е със спален чувал, че му е студено, а аз седя и умирам от жега.  ooooh!

# 177
Деси,току-що ти писах на лични,но не мога да разбера дали сьм го изпратила newsm78,защото след като го изпратих,не ме "уведоми"дали е 'успешно',или не..... Confused.Просто всичко изчезна... Rolling Eyes

# 178
Дикси, ма много сладък Калин, един такъв ведър и нахилен  Heart Eyes
Как си дресираш децата да не ядат нощем?Ей и Мити беше такъв дисциплиниран.

# 179
Как си дресираш децата да не ядат нощем?Ей и Мити беше такъв дисциплиниран.
Не знам как го направиха, но по едно и също време и двамата си спряха нощните хранения. Аз не съм им отказвала, нито давам биберони или вода...или каквито там методи има за отказване на нощно хранене. Просто някоя сутрин се събуждам в 7.00 и установявам, че не съм ставала  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт