ПЛЕВЕН - 112

• 23 420
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Мони, вземи напиши нещо за вас де.
Пък може и на лични.  Laughing

Консултантите ги обучават лекари в София, доц. Недкова също участва, даже ги изпитва накрая.
Кабинетът по кърмене се намира в Майчин дом, но консултантите помагат и с посещение по домовете, с мейли или по телефона - според проблема
В София работят в екип с лекар, а по другите градове, поради нежелание на педиатри, към които да бъдат прикрепени консултантите - си работят сами - когато някой ги потърси
Лидерите на ЛаЛечеЛига се обучават по сложна и дълга система, но пък е по-гъвкава и по-разтегната във времето - според както си го направиш

Аз мисля да се обучавам в Кабинета по кърмене, а не в ЛаЛече

Фталл, ако се поинтересуваш живо  Mr. Green - има няколко заковани теми в кърмаческия, там пише

Искам да ви кажа, че както си пиша спокойно тука, в действителност днес ми беше кошмарен ден. Яна нали е с баща си на морето - обикновено ми звъни по 3-4 пъти на ден. Днес като мина обед и не се обадиха, после стана следобед и вече се побърках. Обадиха се в 10 вечерта - от сутринта в 9 били на плаж и си забравили телефона в квартирата. Сещате се как ми олекна, че вс е ОК.

Грета, на Балчик имало много стълби, за да слизаш до плажа, било на баир, Яна мн се изморява, помисли Димана и Ванката дали ще са ок с това.

# 151
Аз бях тук в 6 или 7 клас... Беше много елитно да те пратят там. Нищо не се плащаше, но те избират от най-добрите пионерчета  Sunglasses Мерси

# 152
Страхотен сайт. Много ми харесва да разглеждам такива. Преди четях тук, но отдавна никой не пише.

# 153
Цитат
Водното легло "King Style" съдържа достатъчно вода, за да запълни дом от 200 кв.м. с езеро 12 см дълбочина.

Гласът на 4 годишен тиквеник може да заглуши 200 нормално беседващи възрастни в препълнен ресторант.

Ако вържете кучешки повод за стаен вентилатор, мотора на последния не е достатъчно мощен да повдигне във въздуха 23 килограмов идиот в костюм на супермен. От друга страна е достатъчно мощен за да разпредели равномерно боята от буркана в ръката на "Супермен" по стените на стая 7Х7м.

Когато вентилатора е включен, не следва към него да се хвърлят бейзболни топки.

Стъклото на прозореца, дори двуслойно, не се явява препятствие за бейзболната топка, ударена от перката на вентилатора.

Ако от банята се чува шума от отваряне на тоалетното шкафче с вашата козметика, след това звън на стъкло и после детско гласче "Оооопс, ама аз....", - то вече е късно.

Спирачна течност смесена с хлоросъдържащ препарат за чистене на санитарен фаянс създават дим. Много дим.

4 годишен МОЖЕ да запали огън ползвайки камъни, колкото и да твърдя, че това става само на кино.

Циментово тесто и микровълнова печка не се понасят.

Суперцимента е суперцимент. Даже и забъркан от 4 годишен, той е завинаги. Даже и да не е на подходящото място.

Колкото и кутии "Джел -оу"(плодово желе) да сипеш в басейна, това не помага да ходиш по водата.

Филтрите на басеина не обичат "Джел-оу".

Стъклените топчета в резервоара издават много неприятен шум по време на каране.

По-добре да не се опитваш да разбереш откъде е този мирис.

Винаги трябва да се поглежда във фурната преди включване. Фурните не са особено добре настроени към пластмасови детски играчки.

На пожарната и трябват 6 минути за да стигне до вкъщи.

Центрофугата на пералнята не докарва световъртеж на дъждовните червеи.

Центрофугата на пералнята докарва световъртеж на котката.

Котката може да повърне почти колкото тежи, когато има световъртеж.

# 154
Страхотен сайт. Много ми харесва да разглеждам такива. Преди четях тук, но отдавна никой не пише.

Ще го разгледам. Паралелно с "детството" съм запленен и от този. С умиление даже видях едни мои играчки от ранното ми детство  Grinning

# 155
Дуска,заспивам.Обещавам утре да ти пиша на лични и да ти се "словоизлея'!КАЛИ НИХТА1 Tired

# 156
  • София
Дикси,изяде ли пицата,че цяла нощ те мисля? Laughing
Веско Маринов го харесвам аз как пее,ама и на мен ми идва прекалено много потенето.
Я стига със сериозните теми.Вижте в Сблъсък хората обсъждат дали харесваме или не мъже без косми. Crazy Mr. GreenВие харесвате ли? Laughing

# 157
Моя мъж се обезкосмява.Не харесвам космати  bowuu

# 158
Добро утро и от мен. )))

Днес е чудесно време, най-сетне да не е адска жега. )) Ще слизаме към града по-късно, може да се видим с някой. )))

За мъжете, не харесвам оскубани пилета, ако са си така натурално без косми, ок....ама да ми се бръсне, прави кола маска и т.н. нещо не го възприемам. )

# 159
Здрасти и от мен,

нямаше ми нищо кой знае какво - бях събрала границите на кръвното + всички прояви на Мениеров синдром - световъртеж, гадене, заглъхване на ухото и др. екстри. Сега съм добре и заминавам на море. Даже в рима се изказах Mr. Green Хайде,  и да знаете че ще се включа за срещата в средата на Август Simple Smile

# 160
Тесс, приятно изкарване! Хубаво време и студени коктейлчета!   Nature Sunny

Валенце, остана ми и за закуска  Grinning

Както каза една от участничките в дискусията - мъжете да се обезкосмяват от хигиенна гледна точка на определени места. Иначе нямам претенции - това крака, ръце, гръб, гърди не. Той моят мъж ако трябва това да го прави ще има нужда от обща анестезия и килограми кола маска.

# 161
  • Плевен
Честито на празнувалите и пазнуващите!
Голяма дискусия сте заформили, не мога да ви изчета.

фтал, хубаво ли ти беше в Ястребино? Аз съм ходила там като дете на разодка, но ми се стори по-скоро скучно.
Но пък съм била две седмици в Ковачевци, много як лагер беше. Спечелих си го от една олимпиадата. И бяхме все такива учени и интИлигентни и луди и щури едновременно. А лагерът беше последен писък на модата. Пари, много държавни пари са наливани там. Имам много приятни и мили спомени. 8 или 9-ти клас да съм била.

# 162
Ехо и аз съм тук. Нямам нищо против обезкосмени мъже, но не и тези, които са си обезкосмили само ... хм.... как да го кажа, триъгълника, а навсякъде наоколо яко косми. Ми приличат ми на прогорен с ютия китеник.  Joy
и аз като малка съм ходила на Ястребино, и на хълма на който са убити децата и помня , че целия клас се спука от рев.

# 163
  • София
Ми приличат ми на прогорен с ютия китеник.  Joy
hahaha
Аз предпочитам обезкосмяването при мъжете от хигиенна гледна точка.В смисъл подмишници.

# 164
Ми приличат ми на прогорен с ютия китеник.  Joy
Ама къде ги гледате тези голи мъже? По филмите за възрастни няма такива... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт