Пък може и на лични.

Консултантите ги обучават лекари в София, доц. Недкова също участва, даже ги изпитва накрая.
Кабинетът по кърмене се намира в Майчин дом, но консултантите помагат и с посещение по домовете, с мейли или по телефона - според проблема
В София работят в екип с лекар, а по другите градове, поради нежелание на педиатри, към които да бъдат прикрепени консултантите - си работят сами - когато някой ги потърси
Лидерите на ЛаЛечеЛига се обучават по сложна и дълга система, но пък е по-гъвкава и по-разтегната във времето - според както си го направиш
Аз мисля да се обучавам в Кабинета по кърмене, а не в ЛаЛече
Фталл, ако се поинтересуваш живо

Искам да ви кажа, че както си пиша спокойно тука, в действителност днес ми беше кошмарен ден. Яна нали е с баща си на морето - обикновено ми звъни по 3-4 пъти на ден. Днес като мина обед и не се обадиха, после стана следобед и вече се побърках. Обадиха се в 10 вечерта - от сутринта в 9 били на плаж и си забравили телефона в квартирата. Сещате се как ми олекна, че вс е ОК.
Грета, на Балчик имало много стълби, за да слизаш до плажа, било на баир, Яна мн се изморява, помисли Димана и Ванката дали ще са ок с това.