Пропуснат касов отчет.

• 20 208
  • 12
  •   1
Отговори
Идвам преди малко на работа и установявам, че снощи съм забравила да пусна дневен отчет. Има ли някакъв начин да го пусна днес. Ако не, как се процедира в такъв случай?

# 1
  • София
Кажи за пред кой те интересува процедурата.
Ако трябва да отчетеш оборота за вчера на шефа, може да пуснеш един отчет от началото на смяната, до края, като часови интервал - без тотала. А иначе пускаш си днешния отчет, който ще излезе за два дни.

# 2
Има начин да отчетеш вчерашния ден днес, но трябва да видиш инструкциите на КА, или да се обадиш на сервиза, който го поддържа-те ще ти обяснят как става.

# 3
  • Варна
Просто го пусни. Преди да си почнала да отчиташ днешния оборот. По-добре е да са отделно сумите за двата дни, не за друго, а за отчетността.

# 4
Май ставаше по начина, по който се прави отчет за период- просто набираш само вчерашният ден...позабравила съм вече, от 4 -5 години не съм работила с КА...

# 5
 Пробвах да го направя като отчет за период, не става без да е нулирана касата обаче. И като междинен не ми върши работа, така ще се прибави и вчерашната сума към днешния оборот, когато я нулирам довечера.

# 6
  • Пловдив
    Можеш да го пуснеш преди да си чукнала първата продажба за деня.  Или пък да приключиш днес и двата дни на куп.

# 7
  • Варна
Значи въпросът е, че трябва да се нулира паметта в края на всеки работен ден. След като е пропусната, е добре да се направи на следващия, но преди да започнат да се отчитат новите продажби, за да излязат на отделно нулиране - в противен случай ще излязат общо и ще е трудно да се опишат в касовата книга. Иначе отчет за ден се прави точно както ти казваш - задаваш еднодневен период.
Айтана, просто нулирай, преди да си почнала да отчиташ от днес! Не е болка за умиране, че си пропуснала да го направиш вчера.

# 8
Довечера нулираш касата и на отчета ще са сумите от двата дни- вчера и днес. После вадиш по един междинен за вчера и за днес.На касовата книга за вчера лепиш междинният,  на страницата за днес- общият и междинният от днес.

# 9
Да, разбрах. Благодаря ви много Simple Smile

# 10
  • Варна
Олимпия, аз мисля (без да съм сигурна де), че междинният пак се съобразява с нулиранията. Т.е. ако се нулира касата чак довечера, междинният от вчера ще е нулев, а от днес ще включва и двете дати, въпреки датата на отделните бонове newsm78 Но не съм пробвала, може и да греша.

# 11
Ами зависи от вида на  апарата, май...Някои вадят подробни отчет...Нека си попита в сервиза авторката- там най-добре ще и обяснят.

# 12
  • София
Може да се извади междинен отчет, преди да е нулиран!

Общи условия

Активация на акаунт