Клуб "Парфюмен Ценител" 21 - Любими аромати Vivienne Westwood

• 20 336
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Жалко.
Тъкмо набелязах някои Алегории. Sad
При тази доставка обаче никак не ме блазнят предложенията им.

# 61
дойде ми новият парфюм на хилари дъф-СТРАХОТЕН,плодове,лято,вкусни коктейли на плажа,романтика,много съм доволна,И първият и този са супер,но аз съм им фен де Laughing

# 62
Kaloqnis2007, от къде ти дойде парфюмчето?Като гледам как ми се бави парфюмчето от Фрагранс ще зачакам да пристигне и тогава ще поръчвам.Та питам за алтернативен сайт Embarassed

# 63
Kaloqnis2007, от къде ти дойде парфюмчето?Като гледам как ми се бави парфюмчето от Фрагранс ще зачакам да пристигне и тогава ще поръчвам.Та питам за алтернативен сайт Embarassed

от ибей Peace

# 64
  • Варна
Ето поредната красота от Marc Jacobs Lola Eau de Parfum
http://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Lola-6166.html

# 65
  • Sofia
Приличат на вазички.  Grinning

# 66
  • Варна

Красиви са, идва ми настроение само докато ги гледам  Grinning

# 67

Красиви са, идва ми настроение само докато ги гледам  Grinning
Харесват ми и на мен. Дано и аромата е добър.

# 68
 Joy Сладки са бутилчетата. И на Дейзи ми харесват, макар че на тези тапата е мааалко повече от добрия вкус. Crazy Но май ароматите с божур не са за мен. Thinking

# 69
  • Sofia
Да се похваля - вече имам Галиано!  Grinning  
Още го разучавам, но на първо душене е много интересен.  Началото ми напомня Шанел Кристал - алдехиден, прашен.Сред прахолякът се усеща сладостта на рози и божури, обвити в тамян. Усещам го леко ретро, но в добрия смисъл - като парфюмът на кралицата от някоя приказка. Не особено романтичен, по-скоро тайнствен и чувствен.
И флаконът, и рекламата много му подхождат.

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 21:02 от Karen

# 70
  • Варна
Още го разучавам, но на първо душене е много интересен.  Началото ми напомня Шанел Кристал - алдехиден, прашен.Сред прахолякът се усеща сладостта на рози и божури, обвити в тамян. Усещам го леко ретро, но в добрия смисъл - като парфюмът на кралицата от някоя приказка. Не особено романтичен, по-скоро тайнствен и чувствен.

Днес го носих. Този парфюм всеки път "звучи" различно. Днес например долових бегъл намек за Принсес на Вера Уонг, но само като загадка. Все още не мога да разбера кое метеорологично време най-много ще му подхожда на Галиано. С чиста съвест мога да кажа, че това е най-трудния и най-провокативен парфюм, за мен поне.

# 71
Момичета, някой познава ли тази Organza:
http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Givenchy-Harvest-200 … Jasmine-2750.html
Много примамливо ми звучи  Wink

# 72
  • Варна
Момичета, някой познава ли тази Organza:
http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Givenchy-Harvest-200 … Jasmine-2750.html
Много примамливо ми звучи  Wink

Пепи, в Прити шоп ги гледах от тази серия, но не се сещам точно този дали го имаше. Погледни, ако имаш път  Peace

# 73

Днес го носих. Този парфюм всеки път "звучи" различно. Днес например долових бегъл намек за Принсес на Вера Уонг, но само като загадка. Все още не мога да разбера кое метеорологично време най-много ще му подхожда на Галиано. С чиста съвест мога да кажа, че това е най-трудния и най-провокативен парфюм, за мен поне.

I pri men taka,edin pyt mnogo aldehidi,drug pyt mek i gal\wen,weroqtno e spored nastroenieto Thinking

# 74
Те при мен всички парфюми са според настроението.Понякога ми се гади от парфюмите ,които най харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт