Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 098
  • 466
  •   1
Отговори
# 60
...затова ли една позната и боклука изхвърляше на токчета? Tiredзащото има Отношение към света по-възвисено от моето.Хм.
Твойта позната ряпа да яде!  Whistling
Аз надявам тафтяната рокля и почвам да беля картофи...   4470

# 61
еххх, лайфстайл..... Hug

# 62
Когато посещавам места,на които
има определен дрес код никога не
съм срещала човек с анцуг.Дори
и този дрес код да е само предполагаем.
Ако в центъра срещна да се разхожда
някой с анцунг и друг с вечерен тоалет,
определено вторият би ми изглеждал
смешен.

# 63
  • Му Кинд Оф Плаце
Дами, явно има някаква сладост и благост да се говори в крайности. Ако за вас алтернативата на анцуг е тафтяна рокля на токчета, честно, доста има още хляб да ядете.

Но може би, щото така лафът ви харесва и сплотява  newsm78

# 64
Калина, сори, но идеята да знаеш на къде са тръгнали всички по анцуг е смешна.Инак са ми ясни крайностите да, лафим, проблем ли е?

# 65
за честно казано не разбрах за какво е темата? За това да види дали мнението на авторката ще съвпада с повечето, или да прочете нещо ново което да го използва като нейна мисъл и мнение довечера в компанията, примерно или ............. незнам?  newsm78 Нека да хвърли повече яснота по въпроса?  Crazy

# 66
Аз по начало не разбирам темата - как носеното на анцуг се имплементира с амбициите? От къде знаеш с какви амбиции съм и дали съм тръгнала с амбицията за кило кренвирши  в 22ч., или с амбицията да съм атракцията на коктейл-парти?  newsm78

# 67
  • София
за честно казано не разбрах за какво е темата? За това да види дали мнението на авторката ще съвпада с повечето, или да прочете нещо ново което да го използва като нейна мисъл и мнение довечера в компанията, примерно или ............. незнам?  newsm78 Нека да хвърли повече яснота по въпроса?  Crazy
и да пусне анкета Mr. Green

# 68
Едва ли ще повярвате, но през живота си не съм слагала анцуг. Клин - може.

# 69
По-важното е какви са ти амбициите?

# 70
Аз ще захлебя. Калина да се успокои.  Mr. Green

# 71
  • близо до Кресненското дефиле
Ами не знам какви са ми амбициите,но след дълъг работен ден в костюм и на високи токчета,анцугът е едно от удоволствията за тялото ми.

# 72
  • Му Кинд Оф Плаце
Пенелопа, не е проблем, това си е самоопределяне тип Подушвам, че сме от една порода. Стана ми странно противопоставянето на токове срещу анцузи, но нейсе.

# 73
Противопоставянето е крайно,знам, разбирам...но наистина е странно да знаеш на къде и с каква идея е тръгнал някой неглиже.За мен анцуг=неглиже, а така човек обикновено стои у дома, отива до пазара, изтичва до аптеката, отива в парка да приседне на поляната и т.н.И за да стигне до тези места, на човек му се налага да мине и по улици, на които има банки.На мен ми се е случвало да тръгна неглиже до аптеката, да установя, че нямам пари, да няма банкомат работещ и да влезна в банка.Това като как се свързва с амбициите.
А крайно носещите само и единствено такова облекло не пишат У тои форОм...мисля.За да си изкажат тук амбициите.

# 74
По-важното е какви са ти амбициите?

Искам ланец, как к'ви. Mr. Green Толкова ми е тъп този паралел, че тотално изключих.

Общи условия

Активация на акаунт