Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 125
  • 466
  •   1
Отговори
# 90
  • При хората, които обичам
По пижама се понася. А по бански насред центъра на града в Централна България?
Хич и няма нужда да го питам за амбициите.

# 91
Темата не я разбрах, но искам да разбера ....анцуг, или анцунг?

Баба ми от Пловдив го нарича "ханцуг"

# 92
  • Кацнала на едно дърво.
Василиса ме подсети за нещо, което често си мисля: неделя по пижама в центъра на Софето, кафе с мляко в лъскаво кафене - искам това да можеше да се случва тук (амбиция). Някой път ще пробвам, никой да не стреля!
Сбъднала ти се е мечтата.  Joy Човекът си беше съвсем в центъра на града, до кварталния магазин има няколко лъскави кафенета. Може би, след като е пазарувал, е седнал на кафе пък...  Party
П.П. Аз съм пила мляко с какао така. По пижама, на центъра. От проклетия, не от друго.  Blush Пижамата беше розова, на ситни розички, с дантелки по крачолите и ръкавките. Разкош.  Mr. Green
П.П.П. И амбиции имах, какво си мислите! Crossing Arms

# 93

По пижама съм се разхождала из Асеновград. Ами като много си я харесвах  Laughing Такава като на Василиса, ама бяла, бях си я купила от ЦУМ Laughing

# 94
Aз пък съм ходила по пижама на училище, щото мама ми каза, че май е анцуг, ама можело и да не е. Разкриха ме, когато една съученичка ме дръпна в страни и ми каза, че има същата пижама, само че розова. До края на учебния ден крачолите и ръкавите на "анцуга" бяха станали с две педи по-къси.

Учителят ми по  физическо беше недоволен, понеже все бях без екип за часовете му, но каза, че не е очаквал чак по пижама да се пусна. Пък един съученик ме похвали, че съм практична - не губя време в преобличане и си карам с универсалното облекло пижамоанцуг.

Нося си анцуг с кеф. Авторката на темата има много здраве от мене!

# 95
 Joy
По дяволите! Крайно време е да си купя някаква пижама.

# 96
  • При хората, които обичам
Така е, Фло. Оказва се по-универсално облекло от секси неглижето с пухчета. Казах ти, че е непрактично...

# 97
ДеВаня, за последен път ти доверявам подробности от интимния си гардероб.  Crossing Arms

# 98
Анцуга е абсолютно задължителен за хората, слушащи чалга и за тези, чийто КИ е под 60. За съжаление това са поне 80% от населението.
Гарантирам ти обаче, че всички те имат страхотни амбиции. Естествено най-важната е всеки да забележи с какво са облечени. ако случайно някой не обърне внимание в хода на разговора задължително се споделя откъде е купен и колко струва. Останалите вече са недостижими за нашите семпли умствени възможности и няма смисъл да се опитваме да ги разберем.

# 99
  • София
Аз пък миткам из квартала по нощница. Мъж ми казва, че приличала на фланелката на баскетболист. Нямам дантелки, така че съм дълбоко законспирирана. А нямам и амбиции. Просто парче, бе. Държа да развълнувам естетските усещания на комшулъка Crossing Arms Пай сееее!

# 100
Радвам се на толкова много уникални потребителки, с които форумът ме сбира....  Laughing

# 101
Анцуга е абсолютно задължителен за хората, слушащи чалга и за тези, чийто КИ е под 60.

На бас, че сега сте по анцуг! Което не изключва вероятността да слушате Франк Синатра в момента, но пък потвърждава една друга вероятност.

Автораката на темата, поне в първия си пост, не е уточнила почти нищо - пита за анцуг и амбиции. Което си е абсолютно недостатъчно за каквито и да било категорични заключения.
Нали стана ясно, че по анцуг не се ходи на опера, но до кварталния магазин може. Или за там трябва бална рокля?

# 102
Анцуга е абсолютно задължителен за хората, слушащи чалга и за тези, чийто КИ е под 60. За съжаление това са поне 80% от населението.
Гарантирам ти обаче, че всички те имат страхотни амбиции. Естествено най-важната е всеки да забележи с какво са облечени. ако случайно някой не обърне внимание в хода на разговора задължително се споделя откъде е купен и колко струва. Останалите вече са недостижими за нашите семпли умствени възможности и няма смисъл да се опитваме да ги разберем.

smile3501 smile3501 smile3501
Докато има блондинки ще има и бисери  rotfImao rotfImbo rotfImao

# 103
Анцуга е абсолютно задължителен за хората, слушащи чалга и за тези, чийто КИ е под 60.

На бас, че сега сте по анцуг! Което не изключва вероятността да слушате Франк Синатра в момента, но пък потвърждава една друга вероятност.

Автораката на темата, поне в първия си пост, не е уточнила почти нищо - пита за анцуг и амбиции. Което си е абсолютно недостатъчно за каквито и да било категорични заключения.
Нали стана ясно, че по анцуг не се ходи на опера, но до кварталния магазин може. Или за там трябва бална рокля?

Много се обяснявате, имам чувството, че Вашето е малко "Гузен негонен бяга" Peace .... иначе по темата за амбициите нямам какво да кажа, но ако видя жена си по шушляков анцуг, ще я изгоня на мига от къщи...като куче!

# 104

Божке, къде живееш ти? Как така с анцуг до кварталния магазин? Хората си слагат токчета и грим като ходят да хвърлят боклука, а в кварталния, където се събира цветът на околията, по анцуг?!

Общи условия

Активация на акаунт