Слънцето силно пече ли пече, МАРТенчето мисли вече за море!

• 11 491
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • под кривата круша
kikoikris, ми щот ситната бързо и минава, та затова мисля така:). Иначе както го описваш си е кошмар Confused
И аз ще търся Gerber, Semper, да видима дали за начало само или и за после.
DiVeNa, и аз си го мислех това за захранването с елда, но се отказах после. Аз самата ям доста елда, така и така се кърмим, предпочитам за начало да и дам нещо по-безлично от елдата, може би ориз.
Днес се разхождахме до 14ч. щото вкъщи е по-зле отколкото навън. Поне на сянка е прохладно, а в стаята нон-стоп 30 градуса. Аман вече!

# 136
мами, сега се връщаме от безплатна консултация в токуда (всяка последна събота на месеца за бебета до 6м., хванахме последния влак), много готина лекарка, питах за 100 неща.  Grinning

за захранването - каза да не смесвам мляко с пюретата, само 4исти! да заместя и слетобедното хранене мле4но-плодови, с кисел,каша 1-2 пъти за разнообразие - пълнеели бебоците... да давам жълтът след още малко време, след 3 сецмици и сиренце - в пюретата, понеже бебо бил много дълъг и му трябва калции.

премериха го 7000гр. и 70см.  Laughing

вигантола - по 1 капка да продължавам да го давам(някоя мама беше питала, 4е искат да и го спират).

каза 4е може да пострижем бебо, расте му много добре нормалната коса, бебешката му е само отгоре и доста дълга, малко е като пле6и Laughingвите 4и4овци, които се зализват на кубето  hahaha

а и Лактаната не била хипоалерги4на, аз тъкмо и разправям как го пазя и ме е страх от алергии  #Crazy

# 137
  • София
 Кой е най-отнесен във форума? Кой? Кой? Дъртото Маймун е най-отнесено. Току що се връщам от среща в Западен парк. Laughing Laughing Laughing Много хубава срещичка беше. Срещнах една кака, дето продаваше царевица, една баба, дето продаваше семки, няколко тумби циганета и други разни хора срещнах. Laughing Laughing Реших и аз да ходя на среща, че не отидох да яздя заради жегата и ето на, тя била в неделя. Laughing Laughing Laughing Е, поразходихме се, Илийко си изяде пюрето с картоф и тиква на Хип (горещо го препоръчвам- за първи път изяжда цяло пюре), за да има сили за следобедния рев за огласяне на гората, поспа малко на жега и така. Сега ще отида да поработя на климатик.
 Ангелина ан, здрасти! Simple Smile
 Настси, приятна почивка! Не можИхме с баткото да намерим време за бурканчетата, ама като се върнете.
  Забравих да кажа, че вчера си заварих инатчето сериозно захванало се за средата на решетките след поредния бесен рев. Заяква диването и направо ще се видя в приключение като се сети, че може да докопа и горната част на решетките, щото матракът ни е доста висок и...

# 138
Аз на Ганчев не давам. Stop Случи се веднъж заради запека, една майка ми даде п'ре от круши и няколко дни след това му дадох на ОВКО същото- е ми разликата беше от тук до небето! WinkТака че, може да е евтино, но мерси!Плюс това вече 2-ма педиатри ми казват да не давам Ганчев, заради това че слагат стабилизатори и консерванти.Може би по-нататък когато почнем кашите мога да ги давам, но пак не е сигурно, впредвид факта че се предлагат и на други марки каши в бурканчета.
Засега каквото съм дала на ОВКО не ми е отказал.Жалко че имат много малък избор на зеленчуковите пюрета, от плодовите е ял почти всичко за възрастта си.Даже скоро си мислех да им издиря някакви координати и да напиша мейл, един вид да ги помоля да пуснат и други зеленчукови пюрета. Mr. GreenДруго е ял на ХИП, Гербер, Сънвал....засега съм доволна, по-нататъка ще видим.

# 139
ето снимки на чантата

Настси, прияна ви почивка.

Ето и снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=13764425

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 17:39 от Elg

# 140
Дърта маймуна,ами айде дай някоя снимчица от срещата! Joy Hug

# 141
Ихаа три бебока си играят.Ели у вас ли се събрахте така? Много е хубава чантата.

Нинка и аз давам на Овко пюренца ама и на Ганчев купувам понякога.Имам и на Хип и Гербер,но още не сме стигнали до тях(зеленчукови съм взела).Ама щом така ги плюете няма да взимам на Ганчев повече.Уж казват,че е хубаво Бг да давам,понеже  с наши си плодове се правят.

Някой дава ли от готовите сокове?Каква марка ползвате и по колко дни ги държите като се отворят.(на някои пише 2,на други 3 дена).Писна ми да цедя сокчета Ви казвам. За 30 мл не вадя сокоизтисквачката и с една марля цедя на ръце.Е останах без ръце вече да стискам. Ако знаете друг метод -казвайте.Аз не се сещам.

На коя марка казахте по-рано,че има само КАРТОФено пюре?

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 18:06 от Svetleto_

# 142
Светле на Семпер, а и моята педи каза да не давам Ганчев.
Ели, снимките са страхотни.  Много са сладички бебоците.
Беба, все забравям и аз да кажа, че преди 2 седмици звънях в Токуда и нямаше места за днес, но ме записаха за 29 август. Мария ще стане на 6 месеца на 26 август, но момичето каза, че не е проблем за няколко дни. А щом си доволна и други мами може да се възползват и запишат за 29.08.09.

# 143

На Семпер. Peace
Сокове съм давала на Хип, Кинела, Сънвал....колкото пише на опаковката, толкова дни съм ги държала в хладилника.

# 144
ето и снимки на Елия, http://www.snimka.bg/album.php?album_id=365874&pid=13766519
Цял ден се мотам на леглото, а имам да гладя 2 бебеки перални

# 145
  • София

Семпер, както са казали другите, но не е само картоф, а има и олио от рапица!

Майчета, току-що що новините имаше репортаж за опасни лекарства за отслабване и едното беше именно това, дето тези дни се коментираше, със смешното име  Rolling Eyes

А Калин определено не обича жегите, следобед пак плака и вече над 30 минути се кисне в коритото  Whistling Whistling Whistling и как изведнъж му се оправи настроението...

# 146
Майчета, току-що що новините имаше репортаж за опасни лекарства за отслабване и едното беше именно това, дето тези дни се коментираше, със смешното име  Rolling Eyes

Да и аз го гледах. Rolling Eyes

А да ви питам тези от вас с цикъл вече,по-обилен ли ви беше първия след раждането?Че на мен да. Rolling Eyes

# 147
  • под кривата круша
А аз да ви питам за Пентаксима, колко време издъжа на топло? Забравили сме вратата на хладилника открехната, а ваксината е вътре, та си мисля да не се е прецакала. А не ми се ще да търся нова по простата причина, че било добре 3-те да са от една партида и тази ни е 3-та.

# 148
  • София
 Чели сте за кучето на Павлов, нали? Е, нашето куче, понеже го изкъпахме като се върнахме от срещата в парка, реши, че щом се къпе в корито, а не на чешмата, значи е време за сън и отцепи още в 5 часа. Познайте сега кой ще забавлява бебе по нощите!?
 На мен мензисът си ми беше нормален, че даже и малко по-слаб от обикновено. Ако така се запази, хич няма да се сърдя.
 За лекарствата трябва да е много смел човек, за да реши да отслабва с нещо, дето предизвиква световъртеж и не се препоръчва за сърдечно болни.
 Пентаксима не е добре да престоява на топло повече от 15-20 минути, така че ако вратата на хладилника е била изцяло отворена и е стоял повече... Ако само е била притворена, зависи как изстудява по принцип хладилника. Около 8 градуса е приемлива температура.

# 149
  • Пловдив
Момичета,да ви питам за играта на Pampers...Слагате ли мечета от турските пакети на Памрерс(имам предвид дали ги лепите)?
А относно първата мнструациа след раждането,беше нещо ужасно...такава обилна менструация никога не съм имала Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт