Слънцето силно пече ли пече, МАРТенчето мисли вече за море!

• 11 503
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Веселина подкрепям те с двете ръце за приучаването към гърне. И ние така бяхме с баткото ,,но сега ще видим дали ще стане номера ,че от дете до дете има много голяма разлика нищо че метода е един и същ. Ако стане и с Никол значи сме прави че всичко зависи от майката.

# 121
Ели, супер е чантата! Hug Гледам че и в Май Тойса я има, на същата цена... Thinking
Аз да се похваля че днес пазарих един Бъгстър от Продавалника...със всички аксесоари, като нов е, и е в гаранция! Party С нетърпение чакам да пристигне!
Светле, аз давам плодовото пюре към 16:30 часа...т.е.между две хранения, по едно малко бурканче на Хип или Гербер.Ако давам от големите, го деля на две и днес давам едната част, на другия ден другата.
Ние от другата седмица ще почваме и кашите вече, а като гледам какъв голям избор има, направо не ми се мисли-сигурно един час ще има да гледам в магазина и да чета като луда опаковките... Joy

# 122
Бела аз днес разглеждах и кашите .Наистина има голям избор .Изобщо не знам с каква трябва да се започне.То има и плодови и оризови и какво ли още не. И по кое време се дават и от колко месеца?Има и такива от 4+ и от 6+.

# 123
  • София
упс

# 124
Светле ние започнахме с каша,давах я за закуска,но нещо не му хареса,изчаках няколко дни и дадох морков,многоо му хареса,сега за яденето в 3 му направих десерт каша 30 мл ми язде я,малко се мусеше ама отваряше лакомо уста  Mr. Green
иначе вие като сте в ъвели плодовете можеш мисля да даваш всички  плодови каши  Peace,те са по-сладки,като за начало можеш да я даваш за закуска или следобяд,или пък да ги редуваш  Crazy newsm78

# 125
Белла, аз затова първо чета подробно в нета, иначе рискувам да затворят магазина преди да съм избрала  Mr. Green . Избирам марка, вид и т.н. и чак тогава отивам да купувам. Да не ти разправям, колко време четох за пюретата и кашите  Mr. Green . Засега съм взела само няколко вида пюрета и само "Каша бебешки ориз" на "ХИП".

# 126
Таман и аз се чудя,като в момента въвеждам плодовите пюрета,мога ли едновременно да въведа и каша следобед? newsm78 Че ние се храним на 3 часа,а педи каза между другото,че храненнията сега трябва да са 5.

# 127
еййй страшна жегааа    sweating  

леле ама вие сте много напред с яденето - пюренца,каши - бравооо   smile3501

ние от месец сме на 5 хранения по 180мл / рядко се случва да са 6 /

мойто диване от 2-3дена се е научил да вика - айййй,ааааа - страшна картинка сме - той вика,аз викам и общуването ни е на ниво  Crazy  

само да кажа ,че кашата на Слънчо "Зърнин М" е супер вкусна мммммммм  / опитах я един път  Flutter  /  мисля ,че Валерчо ще я харесва   Praynig  

хайде лек и прохладен

# 128
Белла, аз затова първо чета подробно в нета, иначе рискувам да затворят магазина преди да съм избрала  Mr. Green . Избирам марка, вид и т.н. и чак тогава отивам да купувам. Да не ти разправям, колко време четох за пюретата и кашите  Mr. Green . Засега съм взела само няколко вида пюрета и само "Каша бебешки ориз" на "ХИП".
Ооо, ами ти как мислиш-и аз съм се потготвила Laughing Направих си един списък с кашите и утре ще ходя да ги купя. Wink И аз мисля да взема на Хип-Първата каша на бебето, мисля да минавам направо на млечни, без глутен, той Радо няма алергия към млякото Peace
И ние скоро ще минаваме на 4 хранения за деня.Засега ядем през 3.5 половина, но като почнем и кашите, а те са по-калорични повече ще издържа.
Говорихте си за оттучването от памперса.Честно казано, аз незнам как да процедирам...и едните и другите сте прави, но нещо до 2 годинки детето ми е да е все с памперс, не си го представям Rolling Eyes Вие 2 год. бихте ли издържали все с памперс?Както и пък и твърде ранното отказване, когато детето не разбира хептен нищо, също не го разбирам.Мисля, че възрастта около 1.5 е идеална, но да видим...има време. Wink

# 129
Кога е удачно да давам ЗЕЛЕНЧУКОВОТО? Аз си мислех да го предлагам в 2 ч ,а плодовото да го изместя в 5,но незнам правилно ли е?
Така е най-правилно! Peace Peace

Ние днеска си изпапкахме 6 лъжички от моркова!Много й харесва защото така сладко се облизваше!

Ох каква жега е навън направо не се диша! ooooh! ooooh! ooooh!Добре че утре ще "захладнее"с 10-тина градуса!
Малката е много неспокойна по тези жеги!Вече втора нощ се върти и мята като риба на сухо!

Аз като начало мисля да й купя каша от ЕлДА!

# 130
Дами,

аз зачезвам за 2 седмици на планина и на море,че тука ще пукасяме.Дано само да не стане с на Бела преждевременното прибиране.Щомъкнала съм целия катун,няма място за игла.
Много ще ми липсвате,дано като се върна да успея да ви изчета..Приятни срещи ви желая и по- малко ревящи бебоци  Hug

# 131
оххх и ние днес изкукваме  Crazy  
Nature Sunny тоя горещ ден няма край  ooooh!
Дивена и ние така се облизваме на морковчето  Laughing
Белла,аз уж толкова избирах и пък съм взела една каша със захар  Whistling
изчерпаха ми се идеите за весело на Криско,я помощ малко,че още 2 часа не знам  ooooh!,да поясня вече се къпахме,ревахме,спахме,пеехме,не знам ече какво,освен да ги повторим  Crazy Crazy Crazy вие как се забавлявате  в такива дни,само да вметна,че играчки не признаваме  Rolling Eyes
за яденето ние си ядем през 2.30-3 часа,ама по 50-60 мл,само вечер хапва по 120-130  Peace

# 132
Аз пък реших Ганчев да не копувам.То вярно по-евтино,ама едни мнения чета,чак  косите да ти настръхнат. Tired Що така се получава пак само вносното да търсим?
Ама пък не бива на г..а му най-скъпите памперси,а от храна да се пести. Naughty
Вие имате ли предпочитания към определена марка?
Алекс май предимно Сънвал ще яде-не е много скъпо,а също са био и нямат нишестета и захар уж. Thinking

Натси,приятна почивка!!!Да се върнете като нови! Hug
Kikoikrisда ти дам идея ако можех за развлечение,ама нашето е само разходка на ръце навън,но в тези жегиии...Скрили сме се на климатик и не мърдам аз. Mr. Green

# 133
Алекс-мама,аз само докато захраня избирам по чисти пюрета,вече като почне да яде всичко ще минем и на Ганчев,другите бебета като ядат само Ганчев да не им има нещо  Naughty,Сънвал и аз взех и не са скъпи 1.20 са при нас,за сега взех пъщърнак,други еднокомпонентни нямаше  newsm78
натси и на вас ви завиждам  Mr. Green Heart Eyes,весело изкарване и многооо да дслушка бебко
Днеска съм мнбого активна  Mr. Green Crazy

# 134
Натси, весело и безпроблемно изкарване на почивката.
Светле, и аз мисля като теб да давам пюретата на обяд зеленчуково или месно, а следобед плодово.
БГ пюрета засега няма да вземам, нито кисел - много изкуствено и нищо полезно не намирам в него за малко бебе.
Окич, браво на Мария  Hug Дано адашката и се справи така безпроблемно като почнем понеделник с морковите.
Чета някой бебоци вече пълзят, май е време за обезопасяване на дома. В Джъмбо разбрах, че имало богат избор на капачки за контактите и предпазители за вратите на шкафовете.  Трябва да купя скоро.

Общи условия

Активация на акаунт