Есме Вихронрав , това с гушкането е напълно вярно,но не мога по цял ден да го гушкам,колкото и да го обичам,мамите,които имат такивадеца ще ме разберат
,защото едно е да го погушкаш малко,после да погледа,после да поспи или да гука,няма тгакова нещо,вечно мрънка 
Аз като майка на такова дете те подкрепям с две ръце.То млъкване няма!Мълчи когато спи.Ако го боли нещо-добре,реве.Ако му се спи,ако е жаден,ако е мокър...о.к.Ама да не можеш да отидеш до тоалетната и да не можеш за 5 минути да го оставиш,дори когато ръцете ти вече не си ги усещаш от разнасяне-е прекалено е вече.Не че не го разнасям,мъкна го постоянно,кафе на крак пия сутрин и закусвам така,ако я няма майка ми да го ВЗЕМЕ тя,щото ние никъде не седим-ни на шезлонг,ни на легло,ни в количка,ни в гимнастика!И на златен трон да го сложа-ще мрънка,ще хленчи и после ще се съдере от рев.И да го вдигна вече когато плаче,пак зле,щото видиш ли,човека вече е нервен и е решил,че ще се реве.
Докато не се нареве или докато не го изкарам навън да го разсея не млъква. 
Е и това ако е бебе без причина не реве!

Реве,реве.
,така е,с нетърпение чакам да си го израсте и да смее и гука като другите бебчета 
Но все е по-добре от нас.
"

. А най-вече съм капучино, с мед е мммммм уникално вкусно